ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка: Докога мотористи-фукльовци ще ни тормозят с мощните си машини?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:55 / 23.04.2012Коментари (80)11495
© Plovdiv24.bg
Скоростни състезания и тестове на мощни мотоциклети по пътищата на Пловдив безпокоят жителите на града. За поредните опасни и доста шумни гонки и безразсъдно каране съобщи читателка на Plovdiv24.bg, която живее на един от най-натоварените булеварди в града - бул. "България":

Здравейте! Знам, че Вашата медия години наред отразява важните за града ни проблеми и нередности и именно затова се обръщам към Вас. Живея на един от големите булеварди - бул. "България", който в приятните пролетни и есенни дни се превръща в истинска писта за състезания на мотори от всякакъв вид и калибър. Най-зле, разбира се, положението е през почивните дни, когато почитателите на този спорт са свободни да упражняват хобито си. Не искам да Ви описвам невъобразимия шум, на който живеещите наблизо сме подложени ежеминутно. При потегляне въпросните мотористи се състезават кой ще ускори максимално, при което дори и уплътненията на хубавата ни иначе дограма нямат никакъв шанс. 

Няма нужда да споменавам, че кварталното управление на МВР - Трето районно е само на метри от булеварда, но предполагам органите на реда не виждат нищо обезпокоително в състезанията с мотори по градските улици. От около 2 седмици си имаме и 9 камери на кръстовището на "България" и "Васил Левски", които би следвало да съблюдават за реда, но и тяхната функция в случая остава неясна. Живяла съм в няколко големи европейски града, в които почитатели на моторите не липсват, но никога не съм виждала нещо подобно. 

Не мога да разбера защо при наличието на магистрала само на няколко километра от Пловдив, както и на толкова първокласни пътища, нашите мотористи предпочитат да се фукат с возилата си по булевардите. Може би там няма кой да ги види, знам ли... А що се отнася до допустимите норми на шум в града, не мисля, че има нужда от замервания, а за съжаление не мисля също, че има и кой да ги направи...

Както и да е. Мисля, че добре разбирате повода на моето недоволство. Ще съм ви дълбоко признателна, ако повдигнете въпроса в сайта си, понеже знам, че оплаквания до органите на реда и Общината са напълно безсмислени. Благодаря! Бъдете здрави!



Още по темата: общо новини по темата: 86
13.09.2023 »
31.07.2023 »
26.06.2023 »
11.06.2023 »
03.05.2023 »
09.03.2023 »
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Може би, логичен отговор на въпроса от статията е "докато се изтрепят сами до последния"... Нямам нищо против хората, които карат мотори, но тези, които ги карат по-бързичкооо... като ги видя в огледалото и намалям и карам като мравка, докато не ме изпреварят, щото треперя от страх да не ми се натресат ;))) Та... карайте си моторите с кеф, бе, хора... няма нужда да се доказвате, разбрахме, че сте по-бързи от колите, демонстрирайте бързината си на някой аутобан, поздрави :)
0
 
 
Много сте интересни ония мухльовци като има мач могат да крещят из целия град да се бият и да трошат а ние мотористите трябва да палим на оборот и да се чудим как да се предвижим без няква тъпа кифла да ни засече ... еми тогава като толкова много ни мразите пуснете една подписка да се направи писта някаде до Пловдив да е отворена винаги и няма да давам газ из града !!!!!
0
 
 
Еми оказа се, че според полицаите няма такова нещо...
0
 
 
Ще ни тормозят докогато ги търпим.
+1
 
 
с една оптика по гумите.тва е истината.
+2
 
 
А иначе единствената дейност, която може да се очаква е да нагъва дюнери и да се прави на интересен като трябва да прибере поредната 20-ка. Това е живота, а че пред мен една патка изпреварваща колоната с автомобили със скутер удари пресичаща майка с дете пред Иконома, нееее това не е важно.
+3
 
 
От това по-голяма АНТИРЕКЛАМА ЗА пловдивската полиция няма ! Гонгите' профучават с огромна скорост и шум на самолетна писта точно край сградата и на окръжно мвр (по бул."6-ти септември") Получават си заплати от нашите данъци за многото НЕсвършенаработа и за абсурди,като този,например.
на 23.04.2012 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Въпрос: Докога мотористи-фукльовци ще ни тормозят с мощните си машини? Отговор: Докато вместо работеща полиция имаме останки от Народна Милиция.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: