ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Проклятие! Нова катастрофа на бул. "България"!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:08 / 24.04.2012Коментари (42)17978
Малко повече от 24 часа след вчерашната катастрофа, днес отново се сблъскаха два автомобила на булевард "България - този път на кръстовището с "Победа". Пътнотранспортното произшествие предизвика огромни задръствания в района на хотел "Санкт Петербург. На място представители на пловдивската полиция регулираха движението, за да се избегнат още по-големи "тапи".

Според предварителната информация на дежурния "Пътна полиция", съобщена за Plovdiv24.bg, има един пострадал, но повече подробности засега не се съобщават - нито за причините за инцидента, нито за състоянието на ранения.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Минах през кръстовището около 6 часа.. ок, имаше катастрофа, имаше регулировчик.. към 7 и 40 минах от същото място и колите още си седяха и пречеха на движението. Паякът беше на бордюра, а милицията си пипаха тестисите и никой нищо... доста хитро
0
 
 
Крайно време е тези кръстовища да бъдат заменени с кръгови движения!
на 25.04.2012 г.
+1
 
 
Между другото ако може проверете статистиката но на това кръстовище сигурно поне по 2-3 пъти на седмица стават подобни катастрофи.Имам колега който живее високо над кръстовището и ми е казвал че всеки ден вижда леки катастрофи а по тежките ги научаваме всички
+1
 
 
приятели тук колкото и да си пилим нервите нищо няма да се случи ако изкате да иманякакъв резон нашето недоволство сигнала трябва да се отправи към техните началници в софия,защото когато ги прескочим нашите тук и пишем до шопите ония почват да им трият сол на главите да ги наказват и колелата се задвижват аз наскоро имах проблем с една институция и въпроса го отнесох до едно от министерствата в софия ,реакцията беше до 1 седмица и резултата положителен за мене,след което ми изпратиха писмо с какви наказания са санкционирали съответните служители,това е пътя,давайте да ги плюем пред техните началници,иначе се прикриват един -друг..
+3
 
 
Моля да се обърне внимание на светофарната уредба намираща се до хлебарницата на сточна гара! Там както ти дава 15 секунди зелено и стъва изведнъж червено.
на 25.04.2012 г.
+3
 
 
По света натоварени булеварди се правят на две нива в кръстовищата.Защо в ремонта на бул. България бяха заложени капани от пешеходни пътеки кръстовища на едно ниво липса на паркоместа пред магазини офиси и банки.За подлезите сме си виновни ние с ниската чалга култура
0
 
 
Селянина с мерджана другия път да го нацели некой самосвал и да го вгради на 2 метра под земята! А за скороста не е проблем, по тоя път тряя се кара с 80км/ч ограничение. Който иска да кара с 50 - у десно.
на 25.04.2012 г.
+6
 
 
Катастрофите ще намалеят с 50 до 80%,ако виновният по закон поеме всички разноски(престой в болницата и консумативи за пострадалите,ремонт на автомобилите,дори погребенията,ако има такива).С една дума на БГ гражданина,който иска да стане европеец,трябва да му се бръкне дълбоко в джоба,за да стане дисциплиниран.
на 25.04.2012 г.
+2
 
 
За да попаднеш в РАЯ,най-напред трябва да умреш.Да превземем РАЯ!!!!!И без това за българите няма място в БГ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Тенис от Пловдив и региона
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: