ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Нова катастрофа на АМ "Тракия"! "БМВ" се заби в билборд, има пострадали!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:26 / 27.04.2012Коментари (49)20298
Нова катастрофа е станала на автомагистрала "Тракия" на 30-ина километра от Пловдив, съобщи за Plovdiv24.bg дежурен в "Пътна полиция" в града под тепетата. Автомобил "БМВ" със сливенска регистрация с 5-ма пътници се е забил в билборд. Има трима пострадали, които са откарани в болница без опасност за живота. Причина за катастрофата е спукана гума, предаде репортер на Plovdiv24.bg от мястото на пътнотранспортното произшествие. 

Според пловдивската полиция инцидентът е почти на същото място, на което вчера двама мъже загинаха, а трети бе ранен. Припомняме, че вчера на 150-ия километър в посока Бургас джип "Тойота Ланд Круизер" с чешка регистрация се обърна извън пътя, като двама от пътуващите в колата починаха на място, а третият бе откаран в болница.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
да ви припомня, че отново във играта е автомобил от марката БМВ. От 10 катастрофи в 8 от тях автомобилите са БМВ.
-1
 
 
За двете джанти с гумите давам общо 40 лв.! Предложението ми е още в сила! 40 лв. са си 20 евро, по добре от нищо!
-1
 
 
Не е нормално на десетина метра от летящите с 120 км в час 3000 движещи се детайла на коли, рейсове, цистерни и безброй много части на човешкото тяло да има яки железобетонни конструкции. Това си е чист опит за убийство с подкрепа на държавата чрез отклоняване на вниманието на водачите, като за по-сигурно насреща им се изпречват и въпросните конструкции. Всяка една реклама се бори за внимание, като по този начин отклонява вниманието на водачите от пътната обстановка. Особено действени са реклами с голи цици, огън, които привличат подсъзнателно вниманието от километри. Това е еволютивно заложено в човешката психика. Трябва да се премахнат всички яки конструкции на поне 50 м. от трасетата на магистралите или поне собствениците на рекламите като пичове да поемат разходите за причининети щети на техниката и човешките жертви, които настъпват при сблъсък със съответния билборд. От друга страна създателите на рекламата заслужават поощрение. Щом са отклонили до толкова вниманието към рекламата, че шофьорът като замаян е изхвърчал от платното, значи рекламата действа. Браво!
+1
 
 
Прочетохте ли статията? По това, което пише причината е спукана гума. Сега... друг е въпроса, че гума ей така не се пука и не се губи чак толкова жестоко контрол над колата, но е възможно. Другия ми въпрос- Обърнахте ли внимание колко намачкана е колата, а как на билборда нищо му няма? Според вас нормално ли е, дори и с 50 да е била катастрофата, на билборда да му няма нищо? Наясно ли сте за какви сили става на въпрос и колко здраво трябва да е това нещо? И а сега замислете се дали е нормално на 5 метра от високоскоростна магистрала да се постави такова нещо? И попитайте чичко гугъл в "нормалните" държави какво се прави по въпроса и защо ние правим точно обратното. И моля всички българи, научете се, че имате език и писменност, научете се да го ползвате.
-1
 
 
дясните гуми са здрави,а този излиза в дясно от пътя е как така стават тези работи? пълни глупости. ако предположим,че се е спукала лява гума то колата трябваше да е дръпнала в ляво.нещо има не както трябва,друг е въпроса,че съм с предубеждение към комплексарчетата с бмв-цата, защото много се надъхват и си мислят,че карат някакви спортни коли,а колите им не са нищо особенно някакви си стари бмв-ца. относно рекламните пана съм твърдо да ги махат или да са на безопасни места, защото за едни носят печалба, но за други са заплаха за живота и здравето.
-2
 
 
За двете джанти с гумите давам общо 40 лв.! Предложението ми е в сила!
-1
 
 
Те тва е,"Шуменско,хората сБИРА",под билборда :)))
0
 
 
имаше такава статия-Българинът се бори с БМВ-то,като прасе с тиква..
0
 
 
казвам се асен и съм от сливен но не съм сиганин :Д
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: