ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Важна победа на Локо край морето - "черно-белите" стопиха преднината на Черноморец на 3т.
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:22 / 28.04.2012Коментари (78)12863
Здравко Лазаров с основна заслуга за победата на Локомотив Пловдив на "Тича"
Отборът на Локомотив изнесе много силен мач на стадион "Тича" и победи с 2:1 домакина Черно море в мач от 26-ия кръг на "А" група. Християн Попов даде преднина на "моряците" в 55-ата минута, а в 70-ата Здравко Лазаров изравни. Победата за гостите донесе Даксон десет минути преди края.

Пловдивчани започнаха много активно двубоя и още в първите минути имаха няколко чудесни възможности за гол. Най-чистото положение за "черно-белите" се откри пред Здравко Лазаров. Капитанът на Локо Пд беше изведен сам срещу стража на "моряците" Денчев от Христо Златински, но Електричката тръгна да мами вратаря и си поведе топката силно, която излезе в аут.

Малко по-късно "смърфовете" получиха тежък удар, след като Базил дьо Карвальо се контузи и бе заменен принудително от Любомир Витанов.

В края на първата част Лазаров отново беше много близо до гол, но ударът му от фаул намери левия страничен стълб на Денчев.

След почивката Локомотив Пд отново започна силно и създадоха набързо няколко добри атаки, но без гол.

В 55-ата минута Черно море успя да открие резултат, след нелепа грешка на Иван Караджов. Християн Попов изпълни много силен шут от фаул, който бе в обсега на вратаря, но бившият страж на ЦСКА не се намеси добре и топката мина през ръцете му за 1:0.

Радостта за домакините обаче беше за кратко и само четвърт час по-късно Здравко Лазаров при третата се създала възможност за гол не сбърка и възстанови равенството. Капитанът на Локо Пд се възполза от грешка в отбраната на Черно море, след центриране отдясно и от 4-5 метра вкара за 1:1.

Само десет минути по-късно "смърфовете" направиха пълен обрат на "Тича". Един от най-добрите на терена Здравко Лазаров догони една топка отляво, след което центрира коженото кълбо на втора греда, а там Даксон Да Силва засече и вкара за крайното 2:1 за Локомотив Пловдив.

Така с тази важна победа Локо Пд вече се изкачи на 4-та позиция с 52 точки и е вече само на 3 от Черноморец. Черно море е 7-ми с актив от 43.
Още по темата: общо новини по темата: 14
28.04.2012
28.04.2012
28.04.2012
28.04.2012
28.04.2012
27.04.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
честита победа и успех на финала за купата,чакаме я в Пловдив
+2
 
 
от на мач,на мач ставаме все по добри!момчетата играят сърцато и със самочувствие!мачове не се обръщат лесно!ОБИЧАМ ЛОКОООО ПЛООООВДИВ.....
+3
 
 
В 11:20 всички на Лаута...Да бъдем съпричастни с откриването на двете нови игрища, да се порадваме на променения облик на комплекса и да се насладим на играта на черно-белите легенди...
+4
 
 
Тази победа беше изключително важна, но нека гледаме по-реално на нещата.Литех ще бият Локо Сф в Понеделник и ще ни изместът от 4-тото место.До голяма степен, следващият кръг ще покаже дали можем да завършим на 3-то место. Аз не вярвам Черноморец да изпусне Литех в Бургас, но ние на всяка цена трябва да бием говеждите, за да сме спокойни до края. Но няма да е никак лесно. Левски отпаднаха за купата и едва ли синьото БФС ще позволи техният отбор да не се класира за евротурнирите. Очаквам много съдиъски балтии в този мач, с мносо картони и нерви, но ако ние си играем нашата игра от първата до последната минута, победата ни е вързана. Тогава ни остава в последният кръг да наводним Ловеч и да ги ударим още веднъж на техният стадион, пред очите на мафиоза Ганчев. Този отбор на Локомотив Пд заслужава да играе в Лига Европа заради всичко, което Коко Динев направи за нас и заради невероятната ни публика, която започва да се увеличава от мач на мач. Успех машини.
+3
 
 
чЕСТИТА ПОБЕДА КРАЙНО ДЕСНИ УЛТРАСИ ...ЛОКО ДО СМЪРТ
+12
 
 
Голямо густо ми направиха ей!!! САМО ЛОКО И ЕВРОПА НИ ОЧАКВА!!!
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+7
 
 
Черно море 1-2 Здравко Лазаров, играч на мача Страхотен мач за Здравко Много добьр мач на Джереми. Безпогрешен Бенджи, Добьр Ицо.Този Човек с номер 10 Взима да ми кьса, нервите това момче Пореден Слаб Мач за него.44 Номер Безобразен.Честита Победа На Всички Гранда си е гранд.Като за Финал Етър 1924 - Сливен, 1-0 Нефтохимик 3 -1 Несебър Добруджа 1-3 Любимец.Страхотна нощ лека вечер.
+15
 
 
Супер победа!!! Открива се реален шанс за 4-то място, а защо не и за повече. Отбора показа огромно израстване под ръководството на Велев. В началото бях доста скептичен към него, но сега мисля че той се нарежда рамо до рамо с Едо. Благодарим ви, момчета, за радостта която ни подарявате!!!
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 28.04.2012 г.
+11
 
 
УТРЕ ПРИ НЕЖНИЯ(НА КЕБАПЧИЙНИЦАТА)11 и 30, ЩЕ ИМА КАСА ЗА ХОРЕОГРАФИЯТА ЗА ФИНАЛА ,ОСТАВЕТЕ КОЙТО КОЛКОТО МОЖЕ ВСЕКИ ЛЕВ Е ВАЖЕН .ЧЕСТИТА ПОБЕДА И НАЗДРАВЕ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Локомотив пусна билетите за последния мач от редовния сезон
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Двама от Локо пропускат последния мач от редовния сезон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: