ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Цената за вход на Римския стадион - между 2 и 4 лв.
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:34 / 03.05.2012Коментари (64)8500
© Plovdiv24.bg
Между 2 и 4 лв. ще е цената на входа за Римския стадион, каза пред репортер на Plovdiv24.bg кмета Иван Тотев. Той уточни, че сумата още не окончателно избрана, но тя няма да бъде по-различна от същата такава за останалите музеи в града, където цените варират между 2, 3 и 4 лв. за вход в зависимост от музея. 

Тотев разказа, че в момента на Римския стадион работят 14 човека и наблегна на факта, че поддръжката на такива обекти струва пари. Освен това градоначалникът беше категоричен, че вход за археологически обекти има в целия свят и това е нормална практика.

По отношение на това предвиждат ли се преференции в цената на входния билет  за инвалиди, пенсионери и ученици, кметът не поиска да коментира на този етап.


Още по темата: общо новини по темата: 161
11.04.2023 »
17.02.2023 »
29.01.2023 »
23.01.2023 »
18.01.2023 »
16.01.2023 »
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Дадоха си братята норвежци парите, заприлича на почти приятно и сега властимеющите перекендета /стаар пловдивски лаф/ си измислят измислици. Вълнуващо е да виждаш отгоре пъплещите хора, иска ти се пак и пак да минеш през тунелчето, насядалите по седалките са в съзерцание и преклонение към създателите.
0
 
 
защо не сложите бариери с такса за разходка, а? и там доста пари се хвърлиха за ремонт! 2-4лв за 10 крачки между два зида.....оптимисти! чужденците ще ги платят, но няма да повторят, а идеята е да се връщат все пак не само да ни минат по веднъж!!!
+3
 
 
Всеки има глава на раменете. Нека раздвижи сивото си вещество. По времето на един омразен строй(недемократичен) образованието беше безплатно, здравеопазването беше безплатно, паркирането беше безплатно, посещението на културни паметници беше безплатно, храната в столовете беше 50%, почивките на море и планина бяха на символични цени и още много други дребни благинки за РАБОТЕЩИЯ 100% БЪЛГАРИН !!! Средната заплата в България беше 250 лева които сега се равняват на 2500 лв. по покупателна способност!!! Пример- 1 билетче за градския транспорт-0.06лв (сега 1 лв) Чакат ни и нови данъци, такси, акцизи, пенсиониране.....на 72 години:))))) Бъдете сигурни, че ОБЕЩАВАНИТЕ МАГИСТРАЛИ ЩЕ СТАНАТ ПЛАТЕНИ!!! Сигурно ще въведат и данък с гръмкото наименование "Изпускане на газове в тропосферата":). И най- важното ДЪРЖАВАТА ПРИТЕЖАВА САМО 5% ОТ ТОВА КОЕТО Е ИМАЛА!!! Дори новите блокове или АЕЦ, ще са ЧАСТНИ!!! ТОВА Е "ДЕМОКРАЦИЯ" В ДЕЙСТВИЕ!!! КАПИТАЛИЗЪМ!!!!! ПОСЛЕДСТВИЯТА СА СТРАШНИ! НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ИЗКАЗАНОТО МНЕНИЕ, ЧЕ КОЙТО ИСКА ДА ВИДИ, ЩЕ СЪБЕРЕ ЗА ВХОД, ЗАЩОТО ТОЙ ТРЯБВА ДА СЪБИРА, ЗА ЗДРАВЕ, ОБРАЗОВАНИЕ, ПАРКИРАНЕ И ..... А НЯМА РАБОТА ПОНЕ ЕДИН ЧЛЕН ОТ СЕМЕЙСТВОТО МУ!!!
-1
 
 
Обръщение към всички плачещи за левчета Ганювци: Не препасвайте на голия тумбак чифте пищови, че ако гръмнат по случайност, да не ви опърлят малките розови чурки! За да искаш нещо, първо трябва да дадеш! А организаторите на туризма какво дадоха? Малко копане, асансьор-баберек от някой МОЛ и изсъхнали чимове. Вярно е, че сега римския е много нива над клоаката от близкото монало, но е рано да се искат такси! Пак ме пращайте на село, ама аз така ги виждам нещата!
на 03.05.2012 г.
+4
 
 
Хубаво де какво трябва да стане че да няма недоволни? Значи ако много искаш да видиш там какво има дори да си безработен ще си поставиш за цел и ако ще след месец ама ще събереш парите и ще влезеш той стадиона няма да избяга.Иначе тебе не ти е интересно и сега мрън мрън! Bramin хубаво е казал че няма да замени никога две ПВЦ-та за да гледа там аз също избирам друго място и няма да похарча там 4 лева. До 20ти е безплатно е няма да отида, един ден ако изпитам остра нужда ще гладувам ако е нужно но ще изпълня намерението си. Дано излязат на яве още камъни! Ще има хора ще има и интерес.Мене ако питат нека и пощата бутнат и без това е празна и отдавна няма пощи вече.
+3
 
 
точно обратното билета за вход трябва да е скъп трябва да е поне 20 лева а вътре трябва да се направи павилион за сувенири и картички ръчна изработка ( в Пловдив разбира се не в китай) и цените да са поне 5 лева минимум тогава ще има пари за поръжка и за персонал и за тези които правят сувенирите 2 или 4 лева (долара, евро или паундa) е смешно никаде не съм видял музей който да има такъв евтин билет :)
+4
 
 
все едно всеки ден ще го посещават(намиращите таксата за висока), както си посещават другите музеи
+4
 
 
Става, нека да има вход, поне да се отсеят желаещите да разглеждат.Само да не е много скъп входът, защото "ситото" ще бъде доста осезаемо.2 лева е хубава, поносима цена, все едно си пил кафе в Мола, преживява се един път.Само не знам, като са такава атракция,римските паметници, защо акведуктите, на коматевския възел, не се поддържат.Верно, няма как да сложиш вход да ги разглеждат хората като са на булеварда, но да ги почистят от треволяци и бурени, да премахнат надписи и тагове, все пак забележителността си е забележителност.Като имам гости от чужбина, това е едно от "римските паметници", на които ги водя...
-3
 
 
Бая много бе! Постойте малце джанъм, пушете по цигара, па помислете пак! Ората пАри за леб немат, въшките и кърлежите ке ги изЕдат, вие 4 лв. ...?!? Ама то с тези програми за развитие на туризма в Пловдив сега като тръгнат едни чужденци... С хиляди! Не, с МИЛИОНИ даже! Ох ГУСТООО!
0
 
 
Какво,пълен абсурд.Да се лиша аз от 2 бутилки PVC бира,НИКОГА. За пореден път показахме,че сме прости кратуни. На Царевец входа е 5лв. за чужденци и 2лв. за българи - ето така се прави. Отделно ако има групи цената за българи пада на 1лв. За децата вход няма. Тотев иска да се пробва като гърците,от 2 камъка да печели но няма да стане.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: