ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Страхотен Локомотив! Пловдивчани поставиха на колене Левски на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:36 / 06.05.2012Коментари (212)30378
Йордан Тодоров (вдясно) и Базил дьо Карвальо (вляво) с основна заслуга за победата на Локо Пд над Левски (3:2)
Локомотив Пловдив вече е на една точка от третото място даващо място за квота в Европа. "Черно-белите" унижиха Левски на "Лаута" след страхотен обрат от 0:2 до 3:2. Всичко това се случи пред погледа на европейския шампион с Порто Нуно Маниш.

Двубоят в Пловдив не започна по най-добрия начин за Локо Пд, които бяха попарени в рамките на 360 секунди с два бързи гола от страна на Левски. Първо в 14-ата минута ветерана на "сините" Христо Йовов даде аванс на своя отбор, възползвайки се от чудесен пас на Жуниньо, който го изведе сам срещу Иван Караджов и Бижутера не сбърка. Само 4 по-късно Левски нанесе нов удар на домакините с нов гол. Този път точен беше бившия играч на "смърфовете" Симеон Райков.

След двата гола, които получи Локо Пд нямаше какво друго да направи освен да се хвърли изцяло в предни позиции и да търси бърз гол, с което да се върнат в мача. И точно това и стана. В 30-ата минута Йордан Тодоров намери чудесно Базил дьо Карвальо в малкото наказателно поле и нападателя вкара дежурния си гол срещу "сините". Този гол на Базил направо покоси играчите на Левски, които след гола не знаеха къде се намират, а домакините се възползваха от това и вкараха нов гол до почивката във вратата на Пламен Илиев. Негов автор беше Йордан Тодоров, който получи пас от Карвальо и от точката на дузпата Данчо възстанови равенството.

Само минута след попадението на Тодоров, реферът Таско Тасков ощети домакините, като си затвори очите за игра с ръка на Нуно Пинто в наказателното поле на Левски. Това вбеси всички на стадион "Локомотив", а Йордан Тодоров си изкара жълт картон за оспорване със съдията.

След почивката Локомотив Пловдив продължи да пресира своя опонент, който не знаеше къде се намира вече след като "черно-белите" успяха бързо да се върнат в мача в рамките на 10 минути.

В 62-ата минута Иво Иванов направи много груба грешка, като не можа да върне една тока на Илиев, а Карвальо точно това дебнеше като успя да открадне топката, след което навлезе в наказателното поле и бе повален на земята от стража на "сините" и този път Тасков нямаше какво друго да направи освен да покаже бялата точка. Зад топката застана национала Христо Златински, който хладнокръвно мушна топката за крайното 3:2 за Локомотив Пловдив. В края на мача Левски можеше да открадне и точка от "Лаута", но бившият страж на ЦСКА Иван Караджов показа страхотен рефлекс, след като успя да избие удар на Райков от непосредствена близост.

Тази важна победа изкачи пловдивчани на 4-та позиция с 55 точки и вече е на 1 от третия Черноморец Бургас. Левски е 5-ти с актив от 53.
Още по темата: общо новини по темата: 26
09.05.2012
08.05.2012
07.05.2012
07.05.2012
07.05.2012
07.05.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Направи ми впечатление че и двата гола които вкараха Левски са единтични с тези които ни вкараха ЦСКА оголване на защитата дълъг прехвърлящ пас и гол Особено при първия гол цялата защита беше до центара.
+2
 
 
сичко що е от пловдив го любя ... евалата ЛОКО ... евалата БОТЕВ
+3
 
 
Честито на Локо за хубавата победа. Аз съм от Ботев и ме е срам от комплексарските коментари по-горе. Като се опиташ да омаловажиш постигнатото от Локо няма да издигнеш Ботев по-високо.
+3
 
 
Всяка победа над шопски отбор е победа за българският футбол.Само Локо
+5
 
 
браво на 4ернобелите ма6ини,левски е на колене ние бием с три на две
+3
 
 
ЛОКО ПЛОВДИВ Е НАЙ ДОБРИЯ ОТБОР В А ГРУПА ТОВА Е ФАКТ ТОТО МАНИАЦИТЕ ОТ БИРЕНЕТА В МОМЕНТА СА В ТРАУР НОРМАЛНО НЕ ГИ СЛУшАЙТЕ С ТЕЗИ ПОЗДРАВИ И ФИЛМИ ТЕЗИ СЪщИТЕ КЪДЕТО СЕ МАЗНАТ РЕЗОНИ БУЛТРАСИ И ТЕМ ПОДОБНИ МИшКИ АКО БЯХМЕ ПАДНАЛИ ТЕМАТА НЯМАШЕ ДА 11 ПОНЕ А ПОНЕ 22 ПОЗНАВАМЕ СИ СТОКАТА ОТ БУЛЕВАРД ИСТОчЕН
+6
 
 
ГОРДЕЯ СЕ ,4E СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК НА ЛОКОМОТИВ - П Л О В Д И В !!!
+10
 
 
Заряда на мача може да се обобщи с едно положение. Когато Здравко щеше да се пребие за топката-пада става, пак пада-пак става.Базил си го върна на говедцата, Караджата незнам дали забелязахте ,но второто полувреме щеше да им докара инфаркт на говеждата публика.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: