ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Акция "Наглец" на Plovdiv24.bg продължава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:30 / 12.05.2012Коментари (34)7341
© Plovdiv24.bg
"Здравейте, пиша ви относно постоянното паркиране върху тротоарите в Пловдив. Вижте как "наглеци" спират на част от бул."6-ти септември" и това "явление" се наблюдава всеки ден. Питам се, на никой ли не му прави впечатление?!", е част от писмото, което получихме на редакционната поща на Plovdiv24.bg

Читателят на сайта пояснява, че става въпрос за участъка от бившото "Мото Пфое" до магазините на "Мерцедес" и "Фолксваген" след бившото кино "Фламинго" в посока Гребна база. Както се вижда от снимката и от двете страни на булеварда се паркира върху тротоарите. 

Plovdiv24.bg предаде сигнала на дежурния в "Общинска полиция"- Пловдив. От там ни увериха, че на мястото ще бъде изпратен екип, за да санкционира нарушителите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Надземни паркинги на такива места няма как да има,защото земята там струва скъпо.Именно заради това се строят жилища.Иначе предприемачите няма как да си върнат инвестициите,а живеещите в стари къщи никога няма да имат нови жилища.Подземните паркинги също не са решение,зашото голям процент от колите са на газ и не могат да ги ползват.А да се кара на бензин при тези цени си е чисто финансово самоубийство.Излиза,че няма решение?
+1
 
 
Не пещерска,не мещерска който ще да е пред шилото спирачки няма,пукайте гуми и да не ви е грижа на кой са колите.като дойде някой да се зъби-надупчи му кратуната и си глей сейра.
+2
 
 
офис-сградата на снимката пред която са колите е на пещерска гроздова и колите са тяхни,така че надали някой ще ги глоби.най-много да дадат някой кашон с гроздова на глобяващото ченге и да го пратят да си го дели с колегите. друг много нагъл пример за акцията "наглец" може да е паркинга, който си е направил ветко арабаджиев пред офис-сградата му на завоя на кръстовището пред църквата "св.петка" на двайсетина метра от 4 ру на мвр,което страшно пречи на движението,но и в този случай за съжеление няма санкционирани.явно този новоназначения общинар от тотев, кацарски не става за никъв .уй
+4
 
 
Plovdiv24.bg предаде сигнала на дежурния в "Общинска полиция"- Пловдив. От там ни увериха, че на мястото ще бъде изпратен екип, за да санкционира нарушителите." УОУ Тия къде са спали до сега ??? Или хич не ги интерисува да си вършат работата !!!
Да го духат всички папагали .... дейба и жълтурския сайт...всички статии са платени в този сайт
на 12.05.2012 г.
+1
 
 
Съгласен съм, че не е редно да се паркира на тротоара,но и общината не предлага други алтернативи, като платени паркинги(подземен или надземен на няколко нива например - както е по белия свят),на самия булевард явно е забранено спирането.В крайна сметка се плаща пътен данък и не би трябвало да има такива ситуации в които няма къде да спреш и на всичкото отгоре да ти пишат глоби.
-3
 
 
Искам да обърнете внимание на по-голямата част от колите какви модели са. Предполагам не са закупени с честно изкарани пари!
+2
 
 
ха сега де ОБЩИНАТА Е ВИНОВНА ЗА ТОВА ЧЕ НЯМА КЯДЕ ДА СЕ ПАРКИРА ?АМИ КАТО ИЗКРАДОХА НА ХОРАТА ИМОТИТЕ ГИ ИЗТЪРГУВАХА ЗА ДА СЕ НАПРАВЯТ НОВИ СГРАДИ ,РЗАПРОДАДОХА ВСИЧКИ ПРАЗНИ МЕСТА И ПРЕЗАСЕЛИХА Р-Н ЦЕНТРАЛЕН,ОСОБЕННО,КАК ЩЕ СА ВИНОВНИ.ТЕ САМО ПРОДАВАТ НЕ МИСЛЯТ ЗА ПАРКИНЗИ. А ЗА МАНГИЗИ
http://www.youtube.com/watch?v=9L_DvS8Tz5g
на 12.05.2012 г.
+9
 
 
Ами да ви кажа честно, разбрам хората които няма къде да спрат, но ми омръзна да ми се налага да слизам с детската количка по пътното платно, покрай профучаващите коли (и да отнасям псувни от шофьорите, че съм на пътя), защото тротоара е зает от паркирани коли. Тротоарите са за пешеходците!!!
+2
 
 
Когато се строи една кооперация се изработва проект,който минава през архитект и той има последната дума.Моята улица е толкова тясна,че ако паркират коли от двете страни ще стане еднопосочна.Когато се првеше планът за нея се предвиждаха само 3(три) етажни кооперации.След като започнаха строежите станаха "чудеса"-до 6-етажни кооперации се стигна!Живеещите там нямаме къде да си паркираме колите,паркингът на х.Марица стана разширение на хотела,което няма скоро да се завърши.Никъде не се правят паркинги,а в панаира има един закрит,но не съм забелязала кога функционира.Всяка истина има две страни-това е!
на 12.05.2012 г.
+11
 
 
Общината също е виновна че се разрешават на дворно място от 1 къща и двор с гараж да се строи кооперация до кооперация на по 5-6 етажа без паркоместа а с магазини отдолу.Имам предвид не само въпросният район
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Реформи в БДЖ
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: