ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски отмъква талант на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:56 / 14.05.2012Коментари (55)7279
© Plovdiv24.bg
Левски е все по-близо дo привличането на То­дор Неделев от Ботев. Талантът е следен от доста време от сините, но временният старши треньор Ясен Петров на­тиска шефовете си да вземат пловдивския та­лант.

Ексклузивните права за продажба на играча се държат от Андрей Пав­лов, чиято школа се вля в Ботев Пловдив, когато лицензът на Металик Со­пот бе продаден на плов­дивчани в момента, в който истинският Ботев на Димитър Христолов бе изваден от професио­налния футбол. Тогава Павлов е запазил права върху някои от най-голе­мите таланти в школа­та си, един от които е именно Тодор Неделев.

Левски и Ботев обаче едва ли ще имат разминавания при преговорите. Ръководствата на двата клуба са изключително близки, като дори следи­те към финансирането им водят към едно и също място.

Тодор Неделев е офанзивен полузащитник със си­лен ляв крак, като изпълня­ва добре преки свободни удари. Той бе капитан на Ботев при треньора Милен Радуканов, но при но­вия наставник Костадин Видолов изгуби титуляр­ното си място.

Ясен Петров следи Не­делев още от първия си престой като треньор на Левски. След това Джанини стана и скаут на сините за Пловдив и региона.

Изходът на преговори­те между Левски и Ботев зависи от това дали пловдивчани ще се класират за участие в А група за новия сезон. При поло­жение че жълто-черните не успеят да се върнат в елитната група, сините ще вземат Неделев за символична сума, но про­цент от бъдеща продаж­ба на играча ще остане в Пловдив.

Тодор Неделев е следен изкъсо и от Лудогорец, и от ЦСКА, но сините са с преференции поради спо­менатото вече приятелство между ръководства­та на двата клуба.

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 11
19.05.2012
19.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тошко бил талант... таланти в БГ с лопата да ги ринеш ,ама колко от тях са станали футболисти ? Това ,че е талант не значи ,че трябва да го държим ако показва слаби игри, нека бъде пратен под наем или преодстъпен ако ръководството реши ,че не може да се наложи в отбора ,но да бъде продаден ,ще е глупаво...
+3
 
 
които помни славков,коцето и милков какво правеха на неговите години ,биехме левски с по 4.1
+5
 
 
Клюките се създават от завиждащите, разпространяват се от глупаците и на тях им вярват само идиотите , за това бъдете умни и не вярвайте на измишльотините на жълтите вестници :)
+6
 
 
Мисля, че най-голямата грешка на ръководството ще е с лека ръка да се разделят с младите таланти Тошко Неделев и Наско Курдов. Сега когато клубът ни е един от най-стабилните финансово в България , можем да си позволим да не ги продаваме. Точно обраното да градим и надграждаме отбора около тях , защото за мен те са бъдещето на отбора. Продължавам да съм фен на Наско и мисля , че момчето има голямо бъдеще. Искрено му се радвах когато го гледах на един от репортажите от мача с Любимец как пееше от сърце заедно с нас песните на отбора. За Тошко няма какво да коментираме цяла България вижда , че е един нешлифован диамант. Така според мен ако Цветан Василев мисли да прави нещо голямо с отбора няма да избързва.Това е мое виждане и не ангажирам никого с него.
+2
 
 
Преди да коментирате четете внимателно какво са написали умниците от Тема спорт, цитирам: "Изходът на преговорите между Левски и Ботев зависи от това дали пловдивчани ще се класират за участие в А група за новия сезон. При положение че жълто-черните не успеят да се върнат в елитната група, сините ще вземат Неделев за символична сума, но процент от бъдеща продажба на играча ще остане в Пловдив." Тоест няма шанс Неделев да отиде в Левски, тъй като Ботев ще влезе в А група.
на 14.05.2012 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 14.05.2012 г.
+12
 
 
Нали знаете, че само Цв.Василев може да разреши такъв трансфер?! Аз не мисля, че той е закъсал за пари, че да продава Тошко! Всичко друго ще е някаква игра. Тошко за мен е все още само надежда, има още много да учи в големия футбол. Вярно, че има интерес от няколко отбора към него - но, сме на крачка сме от А група и ще продаваме футболисти? Като есента - да махаме добри момчета и да вземаме баберици? Дано някои не се правят труда да си го помислят, даже!!
+5
 
 
абсурд-отново медийна спекулация, тошко сам каза че в бг единствено в най големите ще играе. софийските боклуци само унищожават младите и качествени футболисти, даси спомним за георги христов....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Георги Дерменджиев: Готови сме за финала! Няма фаворит, Ботев иска да се докаже пред феновете
Официално: Продадоха 10 000 билета за финала за Купата
Отварят две каси на Националния стадион в деня на финала
Кметът на Пловдив и "жълто-черна" легенда с призив от "Колежа": Да подкрепим Ботев във финала!
Керкез: В един мач всичко е възможно! Нормално е да не сме фаворити
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: