ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Глобиха своеволен шофьор на автобус след бързата намеса на Plovdiv24.bg
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:27 / 22.05.2012Коментари (32)17371
© Plovdiv24.bg
В редакцията на Plovdiv24.bg получихме поредния интересен сигнал от наша читателка, засягащ темата с масовия градски транспорт в града. Този път става въпрос за автобус по линия номер 1, който е подминал спирка на бул. "Александър Стамболийски", като по този начин 10-годишно детенце не е могло да слезе, за да се прибере след училище. Репортер на сайта веднага се свърза с шефа на фирма "Грация" Валери Лозанов. След навременната му намеса шофьорът, чието име е Румен Георгиев, е открит и глобен със 100 лева. Ето и мнението на огорчената пловдивчанка, майка на детето:

Здравейте, пиша на Вас, понеже никъде не намирам телефони за връзка с фирма "Грация", чиито автобуси се движат по линия № 1.

Преди по-малко от час /някъде около 12 и 25/ дъщеря ми, която е на 10 години и се прибира сама от училище с автобуса, се е качила от спирката на "Тримонциум" в посока кв. "Коматево" на автобус по линия № 1, чийто номер тя не е запомнила.

Трябва да слезе на първата спирка по бул. "Ал Стамболийски", веднага след като автобусът завие от ул. "Д. Талев". Детето се е приготвило за слизане, но шофьорът не е благоволил да спре на спирката. Същото се е случило и на следващата спирка, преди светофара с ул. "Стефан Стамболов".

Едва на следващата спирка, след като други пътници в автобуса са му направили забележка, шофьорът е спрял и детето е слязло, изплашено и изумено. Тя е на 10 години и не се е сетила да каже сама на шофьора да спре на спирката. Искам да питам още колко ще търпим своеволията на шофьорите на тази фирма, след като те са задължени да спират на всяка спирка???



Още по темата: общо новини по темата: 332
16.04.2024 »
08.04.2024 »
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това се нслу1ва по1ти всеки ден и не само в дадени линии а абсолютно във всички .Наблюдавал съм как рейс не помня то1но кой беше защото се случи преди доста време подмина 2-3 спирки защото явно е бързаллллно поглежда в огледалото и на спирката че никои не става и си продължава аз мнг често ставам едва когато спре за да не се случи така да спре рязко и да се одаря или да се блъсна в някои...Според мен не само на пътищата но и в градският транспорт трябва дасе сложат камери за да се избегват такива работи
-1
 
 
Съгласен съм със жената :) само че когато му се скарат на шофьора ония почва да мрънка и да псува по посока пътника или пътниците които са му направили забележка .. мен са ме псували, но също като жената аз нямах връзка с шефа на фирмата, но за мое щастие аз вече знам къде да пиша за да се свържа със съответното лице :)
+3
 
 
В пловдив, всички шофьори от градския транспорт са селяндури и пияници.... без коментар повече... КАТ сериозно трябва да ги глобява!
+1
 
 
Браво ,само така !!! Тези шофьори си мислят ,че автобусите са им бащиния ! Да си ходят на село ,от където са повечето и да си карат каруците ,там ще им е най-добре !
+2
 
 
а как да се качи майка с количка в автобус 15 като от всичките само 2 са големи и може да мине количка през вратата.Трябва да чакаш да минат 4-5 автобуса ил е като късмет от тото-то да уцелиш голямата 15-ска!!!
+1
 
 
Не глоба а уволнение трябва.. Срамота е тези хора знаят ли за какво са наети на работа или не!! Този срам и позор само в бг го има!!!
+3
 
 
Трябва да има някакви промени в градския транспорт, не може да продължава така.. 1-во, че след 20ч. е наистина някакво "събитие" да спре автобус на спирката, 2-ро - през уикенда транспортът е повече от ужасен, 3-то - непрекъснато има някакви повреди в самите автобуси... миналата неделя едвам стигнах от Mall Plovdiv до Съединение - шофьорът усети, че има някаква повреда, веднага се обади по телефона, но оттам го посъветваха да продължи да кара макар че съединителят не работи...на шофьора му се наложи да кара сигурно с 5км/ч, защото автобуса не можеше да спре.. минахме 2 пъти на червено през кръстовищата.Честно ви казвам, идваше ми да целуна земята като слезнах :x
+2
 
 
Аз пък искам да попитам как е възможно в голям град като Пловдив след 20 ч. да няма автобуси?!
+1
 
 
Глобата е много добро средство за контрол над селяндурите. Те не разбират от друго. Сега съм сигурен, че тоя отворко-шофьорко ще внимава повече, не защото ще стане по-умен, а защото ще трябва да търпи малко лишения този месец. Това е начина. Иначе шофьорите са с много високо самоочувствие и не дай си боже някой да им направи забележка започват ведна "ходи пеш", "хвани си такси"....вместо да се борят за повече клиенти в тая криза те правят точно обратното пускат чалга, заяждат се и стимулитрат хората да не ползват услугите на градския транспорт.
+1
 
 
това е всекидневие при тях..ако има как изобщо нямай да спират.да не говорим как карат,изобщо ,,селяни,,от всякъде това е
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: