ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Нова тежка катастрофа парализира Сточна гара в час пик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:01 / 31.05.2012Коментари (36)15244
Поредният тежък пътен инцидент в Пловдив беляза утрото на 31-ви май. След тежката катастрофа в района на Сточна гара онзи ден и загиналия мотопедист вчера, отново Сточна гара бе парализирана заради катастрофа и то в час пик, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Тъмносин "Фолксваген Пасат", малко около 8:00 часа тази сутрин, помля напълно знакът и светофарът, които се намират на разделителното островче на кръстовището с улица "Авксентий Велешки". На мястото на инцидента нямаше видимо пострадали пътници, а полицаите тестваха шофьора за алкохол. По всяка вероятност става въпрос за засичане на самото кръстовище. От знака и светофара бяха останали само дребни отломки, които служителка на "Чистота" почистваше, с което и предизвика огромното задръстване в района.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Веднъж за винаги го разберете и спрете да бълвате глупости от рода, щом не го забраняват, е позволено... Който си мисли, че така стават работите, да си вземе книжката и талона и да си ги изгори.... КОГАТО НА КРЪСТОВИЩЕ НЯМА ЗНАК КОЙТО ДА РАЗРЕШАВА ОБРАТНИЯ ЗАВОЙ, ТОЙ Е ЗАБРАНЕН. ПРОТИВНОТО ОБАЧЕ, СЕ РАЗРЕШАВА СЪС СЪЩИЯ ТОЗИ СИН СЪС ОБРАТНА НА НЕГО СТРЕЛКА!!!!! и спрете със неподготвените си заучени твърдения, че щом не било забранено значи еди кво си.... А точно за това кръстовище с този моя познат даже ме убеждаваше, че правещите обратен, са с предимство защото са на главния път... останах потресен :х научете се веднъж за винаги
+1
 
 
Не знам кои какво е гледал през деня но светофара го нямаше още в 1-1.30 през ноща .Всичко стана пред очи те ми.Слизах от бетонния мост към сточна гара,когато чух свирене на гуми и невероятен трясък. Отбих в дясно и почти спрях зад мен имаше 2-3 коли. Всички видях ме тъмен автомобил които през островчето се върна в платното посока централна гара.Светофара като отрязан беше паднал перпендикулярно в нашето платно,и си мисля че той ни спаси ако го нямаше щеше да връхлети върху нас.По късно разбрах че две полицейски коли са го задържали на около 200м от светофара около 1ч са го пазили.Когато минах от там към 4ч нямаше никой ,и си мисля ,не сигурен съм че това е поредния потулен случаи.Много искам да разбера кой пусна информацията че това се е случило в 8 сутринта??!! И НАЙ ВАЖНОТО ИМЕТО НА ТОЗИ ,ЮНАК,
0
 
 
аве как около 8.00 тва беше около 7.00 часа
+5
 
 
Не бързайте да обвинявате шофьора, без да сте били свидетели. Онзи ден там е имало катастрофа заради говореща по телефона кифла. Ами ако някаква такава смотла му е засекла пътя и в стремежа си да избегне удар и по тежки последствия за пътниците човека е избягал на острова!? Казвам го, защото ми се случи подобен инцидент и бях абсолютно невинен. Естествено след като ми отне предимството онази избяга и на мен ми написаха акт за напускане на пътното платно, а на моето възражение полицая отговори: "Ами трябваше да не е избягваш, а да е блъснеш ... тогава на нямаше да избяга и щяхме да и пишем на нея акт!" Да но в такъв момент мислиш първо за избягване на директен удар и пътниците си, а не са за насрания ръждив знак!
+5
 
 
Снощи, около 19.50 Двама мъже, една жена и куче на каишка изчакваме да светне зелено и да започнем пресичане към Сточна гара Беше още зелено от негова страна наистина, но ТАКСИМЕТРОВ ШОФЬОР на автомобил с РЕГИСТРАЦИЯ РВ 1825 ВР най-нахално се качи почти през нас на ТРОТОАРА до фурната. Сигурно е бил гладен, но защо не спря на "Авксентий Велешки", а се качи на тротоара
+2
 
 
Не знам каква е била ситуацията и каква е причината за катастрофата, но мисля, че е много подходящо да отбележа, че е крайно време да се направи нещо, за да се ограничат тези, които правят обратен завой на това кръстовище. Госпожи и господа, точно там ОБРАТНИЯТ ЗАВОЙ Е ЗАБРАНЕН и е разрешено ЕДИНСТВЕНО да се завие наляво. За съжаление много хора не са запознати с правилника и се стига до конфликтни точки със завиващите надясно от ул. Авксентий Велешки. За недостатъчно грамотните да сложат един знак, че е забранен обратният завой!!!
+7
 
 
Ебати и държавата сме ! Полицията на 50 метра и наглите "пловдивчани" слизат от моста и на двойна непрекъсната правят обратен и тръгват кам централна гара. Другите като мен-балаци чакат 10 минути да си направят обратния завой на сточна гара. Други келеши също от голямото добро утро, слизат от моста хващат средна лента и на кръстовището на сточна хайде най отпред за да завие наляво по Авксентий Велешки - и пак на 50 метра от полицията. Когато такива лумпени започнат да ги закопчават тогава ще се научат да спазват правилата. Дотогава ще стават и ще стават такива катострофи, дано само да няма неволни и невинни участници.
+2
 
 
Според мен някой тарикатски се е опитал да резне всички от лентата за ляв завой продължавайки направо, ама този в средна лента се е оказал по-голям батко от него и не го е пуснал.
0
 
 
А сега да го накарат със собствени средства да възстанови светофара и знака.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: