ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Футболисти, фенове и ръководство на Ботев почетоха паметта на своя патрон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:47 / 02.06.2012Коментари (26)10162
Футболситите от представителния отбор и юношеските формации, фенове и ръководството на Ботев се събраха пред паметника на Христо Ботев на едноименния стадион, за да почетата паметта на своя патрон, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Бяха поднесени венци, а точно в 12:00, когато завиха сирените в чест на революционера, всички паднаха на колене, за да почетат паметта му.

След това започна тържеството в чест на известния поет-революционер.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
На този ден единственото,което трябваше да излезе от устата на всеки българин, е"Поклон пред саможертвата и паметта на Хр.Ботев и всички,отдали живота си за свободата на Отечеството!".Вместо това разни индивиди,чието "междуушно пространство" е запълнено с всичко друго,но не и с каквото трябва,го обърнаха на евтин популизъм.От патриотарщина.Щом не Ви харесва името на отбора Ви-преименувайте се.То и без това "Локомотив" официално не съществува от 2001 г.Предлагате имена на реки,планини и градове(интересно защо е пропуснат Велбъжд)-ами давайте,пуснете декларация,направете необходимите постъпления и чакаме раждането на "Велбъжд","Аджъбадем",или просто "Юве".Вие датата на раждане си променихте,че някакво си име ще Ви се опре!Но с "Ботев"-Пловдив не се занимавайте.Ние се родихме като "Ботев",за 100 години се превърнахме в символ на Пловдив и ще продължим да съществуваме като "Ботев".
-4
 
 
Не е никак лесно, когато се опитах на български език да достигна до между-ушното пространство на комплексирани неграмотници. Никой български герой не бива да бъде поругаван според мен с футболни и други злободневни страсти. Това поисках да разберете, но УВИ. Добре поне, че различават минус от плюс, за да имат какво да кликат с мишката мисирите ! Родолюбието не е кюфте или Пепси да ти ги пробутат аванта, за да крещиш за африканския президент, който закичихте със свещения шал на БотевЪ, господа "ПАТРИОТИ" ! Много избирателно подбирате идолите си, а на Околчица дали щяха да вземат жълтиците на Мюмюн както сега похарчихте, за да влезнете в А група на хидроинжинера Ахмед заграбените от българския народ пари !
0
 
 
За именуването на отборите - може много от вас да ме критикуват, но ще си кажа своето мнение! Не трябва да има отбори с имена на национални герои като Ботев, Левски, Бенковски, Волов и др! Защото , нали знаете, на трибуните основната реплика е :"к*р за .......!" Освен това не трябва да има отбори с имена , сходни с имената на отбори от комунистическо време - от съветската империя - ЦСКА, Спартак, Динамо, Торпедо, дори и Локомотив! Имената на българските отбори трябва да съответстват на български топоними, реалии и традиции! Готов съм сега всички да ме плюят, знам, че никой няма да ме подкрепи, дори и моите съмишленици от Локомотив, но такова е моето мнение!Защо да няма отбори Средец, Витоша, Марица,Пловдив,Тракия, Искър, Струма, Тунджа и пр.!?Но за това трябва консенсус, а такъв в България няма!Нямаме воля за истинска кардинална промяна в името на Европа и евроатлантическите ни ценности и още ближем старите мръсни задници на руснаците, и затова е целият този проблем и пълната невъзможност България да се възроди!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
2 ЮНИ ДЕН НА БОТЕВ И ЗАГИНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА НА България.ПОКЛОН ПРЕД ТЕЗИ КОИТО ОТДАДОХА ЖИВОТА СИ ЗА БЪЛГАРЩИНАТА.ОСТАНАЛОТО Е КОМПЛЕКСАРЩИНА И ДЕМАГОГИЯ.България Е НАШАТА РОДИНА,БОТЕВ Е МОЯТ ОТБОР.ЗА ТЯХ БИХ ДАЛ ВСИ4КО.И МИЛО И ДРАГО.
+13
 
 
Поклон пред паметта на Ботев и всички герои загинали за Родината.
+2
 
 
Този същия "каунь" когото каним за треньор, преди години говореше пред всички че, ако мрази някой отбор, то това е Ботев Пд. А жестикулациите които правеше на нас феновете по време и след края на мача с "Фенерите" не се забравят. Не смятам че ще е подходящ треньор за нас. Феновете трудно забравяме някои неща.Има думата ръководството.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
КПБП: Чака ни лято с много емоции и отговорности
Ботев започва селекцията за Лига Европа с френски защитник
Ботев вдига бюджета за Европа
Основен играч на Ботев с повиквателна за националния отбор
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: