ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално: Ферарио Спасов е новият треньор на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:54 / 04.06.2012Коментари (73)9878
© Plovdiv24.bg
Ферарио Спасов ще застане начело на Ботев Пловдив в първия сезон след завръщането в "А" група. Ръководството на клуба постигна договорка със специалиста, който за последно бе директор на детско-юношеската академия на Литекс.

"Имахме среща с Ферарио Спасов, на която постигнахме принципна договорка той да поеме треньорския пост на Ботев. Подписан договор все още няма, тъй като останаха някои детайли за доуточняване. Надяваме в близките дни и те да бъдат изчистени, и в края на седмицата да представим новия треньор", заяви пред официалния сайт президентът на клуба Юли Попов.

Със сигурност като помощник в екипа на Ферарио Спасов остава Костадин Видолов, който изведе "жълто-черните" до две поредни промоции. Останалата част от щаба си Спасов ще представи след подписване на договора и пристигането си в Пловдив.

 

Визитка:

Ферарио Спасов е роден на 20 февруари 1962 г. в град Дупница. Завършил е НСА "В. Левски" гр. София, специалност футбол. Притежава УЕФА-Про лиценз за треньор и от 2009 г. е Старши треньор на Юношески Национален отбор на България, родени 1994 г.

Треньорска кариера

Бил е треньор на Олимпик (Тетевен), Спартак (Варна), Литекс (Ловеч) и ЦСКА. Начело на ловешкия тим записва най-големите си успехи като треньор. През сезон 1996/1997 вкарва отбора от "Б" в "А" група, като помощник-треньор е шампион през 1998 г., а като старши-треньор - шампион през 1999 г. и вицешампион през 2002 г. Под негово ръководство оборът на Литекс печели и Купата на България през 2001 г., а преди и след това - през 1999 и 2003 г. - е финалист в турнира.

Източник: botevplovdiv.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Успех, Ферарио! Дано всичко върви по мед и масло. А на младежите от задния двор на ВСИ мога да пожелая приятен ден и един два валериана, че нещо са се превъзбудили. От къде по дяволите тая злоба към така наречения от вас "неградски" съперник щом сте голям отбор и играете в Европа а Ботев идва от "Б" група не мога да си обясня
+3
 
 
без никви големи надежди за тренера да не се изложи пак!само му пожелавам на добар път и успехи за напред.но ще поживеем и ще видим.дано не е поредниа фарс
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+14
 
 
Голяма мъка тресе малцинството от феновете на Пловдив и много бъбречни и жлъчни кризи ги хванаха . Щом и уважавания буферски журналист от ,,Радио Пловдив,,Владо Григоров не се стърпя сутринта и изля куп глупости по адрес на ,,БОТЕВ,, като например ,че след мача със ,,Спартак,,Вн сме купили всички мачове до края на сезона, значи мъката им е МНОГО ГОЛЯМА.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
От Ботев Пд потвърдиха за Спасов, Видолов му става помощник
+12
 
 
Добро утро,циганета!Бъдете живи и здрави да ни радвате дълги години!..."Собственикът на Ботев (Пд) Цветан Василев е на път да осъществи най-мащабната си трансферна сделка във футбола до този момент.Той е съвсем близо до постигане на договорка с Гриша Ганчев за привличането на петима от асовете на ловешкия клуб - Георги Миланов, Момчил Цветанов, Петър Занев, Николай Бодуров и Никасио."
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+15
 
 
Евала ,че не се замислил и за секунда ,дали да приеме предложението от такъв велик клуб,за разлика от другите кандидати ,който чупеха стойки и поставяха какви ли не условия.Така че, за сега имаш доверието на почти всички фенове Феро.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: