ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Областният стигна дъното, гаври се дори със заместниците си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:55 / 06.06.2012Коментари (16)10087
© Plovdiv24.bg
Областният управител на Пловдив Здравко Димитров забрани на заместниците си да паркират служебните си автомобили пред входа на областната администрация на пл. "Н. Мушанов", пише читател на пощата на Plovdiv24.bg и продължава:

Сега на жълтите плочки стои величествено само неговият служебен или личен автомобил, а когато го няма - паркингът е празен. С една от първите си заповеди след встъпването си в длъжност в края на миналата година той забрани пред входа на сградата да спират колите си служителите на администрацията, с изключение на заместниците му. 

По най-демонстративен начин сега и на тях бе отнета "привилегията" колите им да бъдат близо до неговата. А той е видимо доволен, че по-нискостоящите от него сега ще изпитват дискомфорт, ще обикалят квартала, за да паркират. Това е поредното доказателство за високомерието, комплексите и ниската култура на общуване с хората на Димитров. А те са водещи за начина на живот и работа при отношенията с хората на бившия баскетболист. Обсебен от страха, че някой може по някакъв начин да му отнеме това право, подкрепян от най-приближените си - шайка некадърни шутове, единствената задача на Димитров е да държи встрани от работата на Областния управител заместниците си. 

На тях не им позволено дори на събития да се представят като заместник-областни управители, ако нямат неговото изрично съгласие за това, както и да са сред официалните лица на събития, когато той е там. Някой обаче трябва да му подскаже, че тази длъжност му е дадена и в това отношение той е равен със своите заместници, които са в тази администрация не по негова воля, а по волята на премиера. Време е тези, които го сложиха на това место, да видят грешката си и поне да го спрат в безумните му и смехотворни действия.

Липсата на каквито и да е качества за ръководител, пълното невежество по отношение на административната работа и непознаване на законите, свързани със задълженията на областната администрация, води до саморазправа и с останалите служители. Това, от друга страна, пък доведе до масово напускане на вече утвърдени специалисти. Тези, които не посмяха да си отидат сами - бяха уволнени, а целта е да се освободят места негови хора. Тяхната задача пък е да аплодират великите дела, страхотните умозаключения и действия на своя патрон. 

Върху останалите Димитров периодично упражнява "ораторските" си качества, което обикновено се свежда до обидни квалификации. Но толкова позволяват възможностите му. Никой от малкото останали стари служители не си спомнят подобно грандоманско и нагло отношение на неговите предшественици и с което най-вероятно той ще остане в историята на Областната администрация като областен управител.


Още по темата: общо новини по темата: 11
01.11.2012 »
21.07.2012 »
08.05.2012 »
19.04.2012 »
01.03.2012 »
21.02.2012 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нека не забравяме ,че години наред хранеше мастити професори от П.У.,който му подариха за услугите по някоя диплома.
+1
 
 
В общи линии това писмо звучи като плач на обиден чиновник: "Ах, защо не мога и аз да си паркирам колата на непозволено място."
+5
 
 
Здравко Каруцата..... един смешен бивш БАКШИШ - с какво да го запомним друго освен с подмазването към избирателите мангали, със самоподписаната ПРЕМИЯ, с която се самонагради и множащите се каруци, които ТЕРОРИЗИРАТ и плячкосват Пловдив !!!!!????? Живея в Капана, но като се разходя из града само в Тракия не съм видял цигански каруци и дупки по-улиците...в центъра до река Марица има пълчища мургави "граждани", които заради опозицията на този мазник срещу кметската наредба дори си пасат конете на зелените площи.
+2
 
 
Комплексар, с неговите "четери" висши образования, явно купени, какво друго да измисли!
+2
 
 
Областният е пълен пич, но трябва да работиш с него, за да го разбереш...българинът освен да плюе, друго не знае.
+4
 
 
Този от времето когато беше кмет на "Смирненски" се носеха смехотворни разкази за простотията му.Не визирам сегашното му нареждане,но от него просто струи тъпотия ,на талази. Уникално прост човек.Няколко пъти неволно съм слушал брътвежите които бълва.... ако някой незапознат с простотията му го слуша ,ще се чуди -тоя дали не е побегнал от с.Карлуково.В хилядолетната си история Пловдив не помни такива тъпунгери като маминия и тоя козел! Димитров задминава в момента и Главуняка по малоумност
+3
 
 
абсолютно правилно решение на областния управител-цял ден там играят децата от квартала и паркирането пред централния вход е опасно за тях.
+10
 
 
Точно зад Областната имат огромен паркинг, който е към тяхната сграда и подземен гараж. А, пред самата сграда се събират всички деца от квартала за да си играят, защото няма къде другаде. И да уточня, никога не съм виждала служителите да си паркират там личните автомобили. Още една глупава заповед.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 06.06.2012 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: