ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчани: Служители на "Чистота" вдигат голям шум рано сутрин!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:15 / 09.06.2012Коментари (38)7929
© Plovdiv24.bg
В редакцията на Plovdiv24.bg получихме редица читателски оплаквания заради шума, който се вдига от служители на ОП "Чистота" в малките часове на денонощието. Тогава работниците на общинската фирма събират боклуците на пловдивчани от предния ден. 
 
В предприятието също проверяват такива сигнали, дори пращат координатор, който сутрин излиза заедно с работниците по почистването, разказа шефът на "Чистота" Иван Стоянов. След последното оплакване, дошло от жители на бл. 220 в "Тракия", маршрутът на колата на фирмата е променен и тя вече минава по-късно през деня. 

Другият проблем е почистването на тесните улици, където големият камион на "Чистота" не може да мине от паркирани коли, коментира още Стоянов. В този случай се налага сметосъбирачите да местят на ръка казаните с боклук, при което неизбежно се вдига шум.

По отношение на виковете на някои от работниците по почистването, шефът на общинската фирма беше категоричен, че това им е забранено и гражданите могат да подават сигнали за това на горещия телефон на "Чистота" 032/ 67 58 17. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
егати новия облик-мн.е мрачен
на 10.06.2012 г.
+2
 
 
Лице от ромски произход,говорещо нормално,а не викайки,досега не съм виждал!
+1
 
 
Боже, хора стига сте се оплаквали, то на вас угодия няма. Да не е приятно, но нали все пак трябва да се прави, по някое време на денонощието, по-добре в 4.00 сутринта, отколкото в 17.00 в най-големият трафик. Има какво да се желае и от хората, които го правят и от тези, които са ги наели, но това е..пълно щастие няма. А на тези, които чак толкова им пречи, ми купете си тапи за уши, струват стотинки от аптеката и проблема ви е решен...
на 10.06.2012 г.
+6
 
 
Много шум за нищо:))) Не разбирам защо обръщате внимание на редовните сигналоподаватели от скучаещи,мрънкащи и вечно недоволни от нещо пенсионери,на които кога шума от сметосъбирачите,кога детската глъчка от хлапетата около блоковете,кога друго им пречи...За мен нито шума от служителите на Чистота ми пречи,нито пък че нощем работят.По-скоро бих ги похвалила за добрата им работа.А за държави като Германия,Франция,Холандия,Белгия ...не ми говорете.Там организацията и техниката е на друго ниво ,а и имат не само разделно събиране на боклука,но и отделно събиране с фиксиран календар от Общината дори за следващата година в кой ден какъв вид отпадъци ще се извозват. А и хората не си изхвърлят боклука през прозорците....
0
 
 
Бих препоръчал на директора на "Чистота" да забрани на чистачките да НЕ МЕТАТ кръстовища и булеварди между 7,00 и 9,00 часа. Иначе графика на сметоизвозване да не се променя. Контейнерите със смет да се извозват призори за да не създават затруднения на движението в час- пик. Хората си вършат работата много добре. Доволен съм.
+2
 
 
В Германия боклука започват да го събират в 4 ч. сутринта . Тогава чистачите започват и да метат и чистят с едни големи четки а не като нашите метли от разни бурени направени . там чистачите не метят в краката на хората като нашите , защото го правят докато всички спят . Имат си принципи германците .
-2
 
 
Живея в "Тракия", зад блока ни има контейнер, който е в центъра на каре от 4 блока. "Боклучарката" минава между 4 и 5 часа сутрин, в делник и празник. По това време кварталът е "замлян" от паркирали коли. Едва, едва измъкват контейнера, а после го лашкат десетина пъти, през което време си викат и свиркат. Ехото откликва многократно. След като събудят стотиците жители наоколо, победоносно продължават в следващата улица, а ехото не спира да повтаря победния им зов. Къв 8-9 часа се изнасят към промишлената зона, която междувременно е поела колите от квартала-спалня и там изпитанията на работниците от "Чистота" започват отново. Този проблем го имаше преди 2-3 години, но след сигнал до Радослав Кошински нещата се промениха. Питам се, кой малоумник съставя графиците на тези хора?
на 09.06.2012 г.
-1
 
 
Вече ми е писнало от отговорничката за кв. Съдийски. Още по първи петли докато отива към района си грачи с гърления си глас по мобилния, та целия квартал оглася.
-1
 
 
абе вие не искате ли поне почивните дни да се наспивате а не АБСОЛЮТНО ВСЯКА сутрин да се събуждате в 5 а ??? много сте интересни да си я вършат работата по-тихо какво е тва блъскане и лангърясване в 5 часа всяка сутрин
+4
 
 
Кога???В най големия трафик ли да вземат болуците???Може ли да има толкова тъпи и несъобразителни хора???Тия граждани май са най-големите селяндури,като ви е шумно беш у село там е тихо,ама там пък петлите ще са виновни че кукуригат.
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 09.06.2012 г.
+2
 
 
Като не са изхвърлени боклуците ревете защо не са , като са изхвърлени защо по това време , угода няма ,който не иска да го притесняват ЕЙ го балкана да ходи там откъдето е дошъл не стига , че е чисто а и със претенций !!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: