ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев: Взимаме Котев, Тунчев не е сигурен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:17 / 13.06.2012Коментари (32)9475
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локо Пд Емил Велев потвърди за Plovdiv24.bg, че пловдивчани искат да привлекат играчите на ЦСКА Ангел Грънчов и Николай Дюлгеров

"Проявяваме интерес към футболистите на ЦСКА - Ангел Грънчов и Николай Дюлгеров. В момента водим преговори с тях. Надявам се до края на седмицата да се разберем и да започнат още в петък с Локомотив, когато е и първата тренировка на отбора", сподели Велев.

Относно завръщането на Кирил Котев и Александър Тунчев на "Лаута" Велев отговор: "Разбрали сме се с Котев, но не е сигурно дали той ще започне тренировки с Локомотив в петък. Преговаряме и с Тунчев, но за момента не сме постигнали споразумение с него". 

Относно информациите, които излезнаха по-рано днес, че Александър Тунчев е предпочел Лудогорец пред Локомотив Пд Кокала отговори:"Ако е предпочел, че там ще му е по-добре да е жив и здрав".

За финал треньорът на "черно-белите" призна, че ще пристигат още много футболисти в Локомотив.



Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Прилично присъствие на жълтурчета в нашите теми, злобни и завистливи коментари и цъкане на минуси, при положение че те не са взели нито един футболист. Всеки да си направи сметката сам.....
+2
 
 
Та понеже и вчера пак стана въпрос как никой не искал при нас, а всички драпат на Лаута да си завършат кариерата, вчера Тунчев е почнал тренировки с Лудогорец. Комнтирайте драги беси, не се стеснявайте.
-1
 
 
Папагалчета тихичко,защото днес видях Кривия.Говореше по телефона с някого.Цитирам думите му "Няма футболисти, това е най-жалкото".Правете си сами изводите, защото пак ще страдате в А група и всички ще ви бият като тъпан.Ама вие сте свикнали.
-5
 
 
кво коментират разни глупаци тук? мнооого прости папагалчета
+1
 
 
голям е бат Коки...велик...продава тото-кючекинята за ЖЪЛТИ стинки...вълчовците за отплата му скандират името...гаврата с тотокюстендилбадем 1916 е забавление за Пловдив...ГРАНДА СИ Е ГРАНД...тото-кючекинята си е тото-кючекиня...
0
 
 
жълти хлебарки отново са налазели темите за отбора на Пловдив започнаха да треперят тунчев котев зимата машингън явно правят някакви асоциации. гледайте си отборчето защото сте абсолютни дебютанти в а група.това за вас е исторически 1 сезон като свткавица
+1
 
 
Ква европа кви 5 лева ве шушумиги? Вие без нападение останахте и само некви пенсий взимате.По-добре хич не ходете да излагате България.
-1
 
 
Браво на Кокала, твърда селекция, всички пенсионери се събират , хахаххахах
+3
 
 
КАКВО ПРАВЯТ ТЕЗИ НАСРАНИ ЖЪЛТУРИ В КОМЕНТАРИ ЗА ЛОКОМОТИВ. ТЕ ОЩЕ ЕДИН ЧОВЕК НЕ СА ВЗЕЛИ ТОВА ЛЯТО, НО МИРИЗЛИВИТЕ ИМ УСТИ НЕ СЕ ЗАТВАРЯТ. ТРЕНЬОРЧЕТО ИМ И ТОЙ ЗАВАЛИЯТА САМО СЕ ЗАКАНВА, НО НИЩО КОНКРЕТНО НЕ Е НАПРАВИЛ. ЗАСЕГА ВСИЧКИ ОТКАЗВАТ НА БОТЕВ. ДАНО ТОВА ДА Е И ЗА ВБЪДЕЩЕ!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: