ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко: С идването си в Пловдив вече изпълних желанието на всички обичащи Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:59 / 15.06.2012Коментари (31)7842
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локо Пд Константин Динев заяви на днешната първа тренировка на "черно-белите", че вече е изпълнил желанието на всички, които обичат Локомотив с идването си в Пловдив, а това е отбора да участва в Европа, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"С идването си тук в Пловдив изпълних всички обещания, които обещах на феновете и хората обичащи Локомотив. Стабилизирахме отбора, имаме вече дори и база, на която може да се тренира. Изпълнихме голямата мечта да участваме в евротурнирите"

"Селекцията е в процес на работа. Много е трудно в момента да се направи такава, защото ние не сме много богат клуб&qu
ot;, добави той.

На въпрос дали Локомотив е готов за Лига Европа Коко отговори: "Локомотив е и сега готов, така че..."

Относно целите на отбора президента на "смърфовете" сподели: "Голямата цел е да запазим отбора от миналата година, защото се видя отбора, че е на много високо ниво с миналагодишните футболисти".

Относно интересите на отборите, които желаят Златински, Даксон и Сержиньо, Коко Динев отговори: "Нашето желание е да запазим всеки един от тези играчи, които играят в Локомотив, а дали ще успеем не зависи само от нас, защото и футболистите сами са си хора и имат техни желания".
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Те за това са второразрядни, защото е успех да са шести. Ако не беше КОКО, щяхте да играете с Сокол, Кричим, Стамболийски и дори с Раковски да ви бият католЯЯЯците. Така, че се радвайте. че сте второразряден отбор от "А" група, а не от селските окръжни групи!!!!!
+2
 
 
Локомотив Пловдив се различава от Ботяв с верността на публиката,не като Ботевъ 2010 паднат 1 път и подписки и декларации . Локомотив Пловдив до гроб !
-3
 
 
момчета не бързайте да съдите спомнете си галка и къде бяхме при нея коко не е идеален ама хайде да не му правим сметка на загубата и печалбата нашата работа е да подкрепяме отбора а на жълтата злоба ще им кажа да не се превъзбуждат защото те ще са светкавица този сезон още повече и те са пълни дебютанти в а група
+7
 
 
без Златински и Даксон , това не е ЛОКОМОТИВ .... нищо добро не ни чака от на коко схемите и любимците ....дано се сеща вече къде се намира ....че и него нищо добро не го чака ...
+5
 
 
по принцип, не коментирам темите на локо. гледам си повече моя отбор, другите са ми почти безразлични. но пък това изказване е е доста грозно - един човек се прави на велик и то на институция, която е доста над него. това е проблема на БГ футбола, който стане шеф си мисли че той е отбора, защото дава пари. а това не е така - той може да е предпоставка за някакви успехи или падения, но не е отбора. ще те видим и тебе, кокич, докога ще седи тук!
+1
 
 
Един от проблемите ви е, че смятате всеки, който не мисли като вас за жълтур. Все ми е едно...жалко за нас истинските фенове на пловдивския футбол и спорт, които мислим с главите си. Повечето фенове на Локо Пловдив, а и на Ботев вече сте чалгарски образувания от тези, които псуват, чупят безцелно и се бият по 10 на 1, за да не се наакат от комплекси. А Локо Пловдив е отборът на рода ми, Тъпчо. Папагали сте мишките, на които като им купят седалки и терен с 30% от тото печалбата се чувствате специални...Същото се отнася за ДПС жълтите фенчетата, които за 1 пепси и две кифтета крещяха неистово името на някакъв африкански вожд, който им беше президент....а преди това бяха на заплата при Митьо Христолов... Пичове от Пловдив...спирам да пиша и да се измарям...Днес на стадиона видях как пак ви къпеха с мазни приказки ...а на терена имаше 4 футболисти с черно-бели сърца. Всички знаем кои са. Останалите са проститутките на Коко.
-5
 
 
Loco Pirate, ти си пълен глупак! Защо се преструваш на локомотивец, папагал долен!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: