ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьорът, който задигна 1.5 млн. лева, пратил колегата за баничка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:15 / 23.06.2012Коментари (114)28678
© Plovdiv24.bg
Шофьорът на инкасо автомобил, който изчезна с 1.5 млн. лева, извършил обира по изключително евтин сценарий. Репотер научи, че Георги Енев духнал с парите, благодарение на... баничка.

В ранния следобед вчера 33-годишният новобогаташ събирал обороти от магазини на територията на Първо РПУ в Пловдив. Към края на смяната той помолил въоръжения колегата, с когото пътувал, да слезе, за да му купи баничка от павилион за закуски. Веднага щом останал сам в буса, Енев натиснал газта и изчезнал е неизвестна посока.

Няколко часа по-късно инкасо колата била открита на улица "Петрова нива" в квартал "Кючук Париж". В нея обаче нямало нито шофьор, нито пари.

В момента колегата на Георги Енев дава показания. От полицията в Пловдив все още отказват да разкрият самоличността му.



Източник: Блиц


Още по темата: общо новини по темата: 94
19.12.2022 »
18.05.2022 »
03.04.2022 »
02.04.2022 »
01.04.2022 »
07.01.2022 »
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много симпатизанти за крадеца, много нещо? Щом подкрепяте един крадец, защо ревете, че управляващи, мутри и не знам си кой още ви краде? Еми аплодирайте ги и тях. Във форума всички са много отворени и свободно пишещи и изразяващи подкрепата си за крадеца. Ако/Когато бъде хванат, колко от вас ще му отидат на свиждане в затвора, за да го успокоят и потупат по рамото? Колко от вас ще скандират за освобождаването му с думите, че истинските крадци за други? НИКОЙ. Да не говорим, че част от подкрепящите крадеца са с жълто-черното лого.. Това може би им е от времето на Христолов, не знам... Дали някой си има представа какво им е на роднините, приятелите и колегите му? На хартия всички много ви бива, но на живо - работите за заплата, купувате си вещи, които не са ви необходими, на кредит, който после трудно изплащате, налягате си парцалите, когато стане дума за митинги, протести и прочие. Защото както е казал народа: Не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле.
+1
 
 
Ако, действително той е крадеца, наистина е опасно, защото същите такива "пичове" влизат в домовете и крадат, но тогава няма да им кажете "евала"! А може историята да е съвсем друга... нищо не знаем, само се палите и възхвалявате постъпката!
-1
 
 
1- още щом влезнат в автомобила - парите са застраховани.2- сумата е в левове и валута - така че не са само от магазини. 3- По честен начин в България не можеш да изкараш пари - държавата ти ги смуква.4- служителя (който познавам лично) си е наред с акъла, поне аз до колкото съм имал срещи с него. 5- Не го оправдавам за постъпката, но не знаете какво го е накарало да постъпи така. И не на последно място - Парите са да кажем на банки - от вашите лихви - от тези който не ядете за дадете на банката, която Ви граби напълно законно. Личното ми мнение е - Банките ни грабят законно с лихви - някой ограбил банка (БЕЗ да пострада човек) - БРАВО. По добре в някой от нас парите ни от колкото гуша на банката. Всичко това е в следствие на политиката на една държава. Ако заплатите са нормални, труда заплатен, и ежедневието го посрещаш с минимални излишаци - няма да ти дойде на акъла да обираш.
+1
 
 
ще ги намерят парите , няма къде да иде с толкоз пари :) ще си ги излежи всичките, какво му се радвате на тоя главун ...
0
 
 
добре ,че не го е пратил за зелен хайвер
+4
 
 
Гледал е много "Под Прикритие" хаха
+7
 
 
Свършвам работа и дим да ме няма! Стягам багажа и дима да ме няма ! Изключвам телефона си и дим да ме няма! Не ме търсете известно врееммее
+1
 
 
добре де ами ако това бяха вашите пари? народа е изтрещял тотално
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Животните на Фокус
Туризъм
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: