ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Започнаха работите по асфалтирането на отсечка от бул. "Марица-юг"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:10 / 25.06.2012Коментари (32)6609
От днес фирмата изпълнител започва същинската работа по премахването на паважа и асфалтирането на булевард "Марица-юг" в частта му от моста на Герджика до Пешеходния мост, видя репортер на Plovdiv24.bg.

Заместник-кметът Димитър Кацарски не пожела да се ангажира с краен срок за приключване на ремонтните дейности, но заяви, че в този участък са предвидени и паркоместа:

"Все още е твърде рано да коментираме кога ще приключи асфалтирането на тази отсечка. Предстои тепърва да се види в какво състояние е настилката под паветата. Освен поставяне на асфалт се предвижда разширяване на този участък, паркоместа, както и подмяна на водопровода", уточни Кацарски за репортер на сайта.

Припомняме, че още в края на миналата година кметът Иван Тотев заяви, че общината има готовност за стартирането на реконструкцията на недовършения участък на бул. "Марица-Юг".



Още по темата: общо новини по темата: 47
12.04.2021 »
09.02.2021 »
03.07.2019 »
26.04.2019 »
09.11.2017 »
24.02.2016 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Паветата задължително трябва да се махнат от основните пътни артерии на града където ги има.Има и места където могат да останат.В нагъчкания градски център на Пловдив трябва да се отварят повечко пространства да е просторно и широко.Разширението на булевардите е най-добрия начин за това.
+3
 
 
Който не живее покрай павиран булевард или улица по които е натоварено движението,не знае какъв е прахоляка и шума който вдигат колите камионите.Лятно време е невъзможно да отвориш прозорците си.Аз съм за премахването на паветата по натоварените булеварди.А състезатели има и по тях.Затова Пловдив е с най запрашен и мръсен въздух.
0
 
 
А Цар Борис III кога ще го оправят.Най-централния булевард в Пловдив и натоварен.По него се кара на зиг-заг.Нали щяха да го преасфалтират целия,какво стана?
+2
 
 
Похвално е,че са го започнали,дано стане бързо. Но макар да не виждам как,трябва да разширят платното или в краен случай да се направи така,че колите,които паркират на улицата между Пешеходния мост и Герджика,да ги няма.
+5
 
 
В Пловдив шофьорите са сдтанали много толерантни към пешеход;ците! Няколко пъти вече ви се случва да чакам на пешеходната пътека и шофьорът спира на три метра от нея. Не е зда вярване! Или това е случайно?.....
+4
 
 
някой знае ли дали ще съборят къщите , които са на тротоара дефакто
0
 
 
То хубаво да се махнат паветата и да се асфалтира , но всеки знае колко качествен е самия асфалт и колко качествено се полага . Да погледнем бул. България , който преди около година го направиха чисто нов , на места вече има пукнатини и неравности , в скоро време ще се отворят и дупки . А паважа нареден един път хубаво и качествено няма мърдане едно 10 години , ако евентуално кабеларките , ВиК или ЕВН не копаят . Така , че както и други коментират по-добре качествен нареден пажав да ни друса малко , отколкото некачествен асфалт след година-две да разбиваме колите си по дупки . Също по паваж състезатели се срещат рядко , а по нов асфалт всяка нощ ще има гонки . Това също трябва да се вземе под внимание .
+4
 
 
Браво, крайно време е да се асфалтират всички павирани улици в Пловдив!
+3
 
 
лично предпочитам да заобикалям някоя дупка на асфалт,отколкото да ми трополи колата по неподредени павета и да няма как да заобиколиш това чудо.
0
 
 
Павираните булеварди са част от атмосферата на Пловдив. Сега е кофти да се придвижваш по тях, защото липсва всякаква поддръжка, но ако се грижим за тях няма да създават проблеми. Жалко.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Природни стихии
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: