ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Откриха колата на Енев край Храбрино! От него - ни вест, ни кост!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:23 / 25.06.2012Коментари (23)12459
©
Снимка: Колаж
33-годишният Георги Енев, основен заподозрян за крупния обир на инкасов автомобил в Пловдив, е действал сам. Доказателствата за това са категорични. Откраднати са един милион и 600 хиляди лева, а не 1,5 милиона, както по-рано се тиражираше. Това съобщи говорителят на Пловдивската Окръжна прокуратура Галин Гаврилов.

Основната версия, по която работят разследващите, са неразплатени дългове от младия мъж - допълват от прокуратурата с уточнението, че се работи по всички възможни версии. Най-вероятно обявеният за общодържавно издирване Георги Енев не е преминал границата, а се укрива в страната - заяви прокурор Галин Гаврилов.

Той допълни, че откраднатите пари са в различни валути и са на няколко банки. 

"Работим по дело за извършена кражба" - така държавният обвинител отговори на въпроса възможно ли е в инкасовия автомобил изобщо да не имало пари и обирът всъщност да е инсцениран. 

"Последно личният автомобил на Георги Енев, с който той се е отдалечил от местопрестъплението, е намерен в района на пловдивското село Храбрино, оттам нататък дирите му се губят" - коментира прокурор Галин Гаврилов.

Припомняме, че сигналът за изоставен инкасов автомобил на ул. "Петрова нива" в район "Южен" е получен на 22 юни в 1-во РУП в Пловдив. Заподозрян за обира е 33-годишният Георги Енев.

В петък следобед той и още един служител на фирмата превозвали голяма сума пари. По пътя обаче Енев помолил колегата му да слезе и да купи сандвичи. Щом останал сам в колата, потеглил в неизвестна посока. Инкасовият автомобил е собственост на частната охранителна фирма "G4S" ("Глобъл Фор Секюрити"). Тя е същата фирма, чийто автомобил беше обран на 12 април край Ловеч. Тогава неизвестни устроиха засада на автомобила и по неофициални сведения са отмъкнали около 2 млн. лв. Похитителите са били маскирани с полицейски униформи и въоръжени с автомати.

Работата по случая с втория обир в Пловдив продължава. Материалите са докладвани в Окръжна прокуратура - Пловдив. От полицията призовават гражданите, кoито имат информация за мъжа, да се обадят на телефон 112 или в най-близкото управление на МВР.

Източник: радио "Пловдив"



Още по темата: общо новини по темата: 94
19.12.2022 »
18.05.2022 »
03.04.2022 »
02.04.2022 »
01.04.2022 »
07.01.2022 »
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
В петък е намерена изоставената му кола в с.Храбрино, а днес е вторник и още не обявен за издирване чрез Интерпол. Евалла! Вече е извън шенгенската зона. Тоя яко върви по пътя на братя Галеви и на онзи старец дето след убийство хвана Балкана и още не открит. Да чака Цвинокио чиститка. Защо толкова време не е обявен за издирване от Интерпол и му е дадено възможност да издуха...може би на Цветанов пак съдът му е виновен?
+8
 
 
Евала на пича пожелавам му да открадне още един инкасов автомобил само,че с два пъти повече пари.След като скапаната ни държава ни краде защо ние да не крадем от нея ???
+2
 
 
Парите трябва да са застраховани, така че не се притеснявайте за банките ;) А ако застрахователите имат връзки с властта, то бъдете сигурни, че ще го намерят
+4
 
 
Mалко им е,тия банки свалиха кожицата на милиони българи,давайте всички да ги ашладисаме...хахаххаа
-1
 
 
Всяко чудо за 3 дни...след седмица-две никой няма и дума да казва. Много нагласена ми изглежда работата ,че даже и цялата статия не прочетох.
+5
 
 
Това за Храбрино е така в събота бях там и имаше засилено полицейско присъствие.Мислех,че са закопчали някакъв трафикант,ама сега всичко се изяснява.
на 25.06.2012 г.
+2
 
 
Тея дето са били на мисии всичките са чапрашъци! Познавам хора дето са били в Камбоджа еми кво да ви кажа Джамбазов от етажна собственост е слънце. Жорето ще го хванат няма как да греша.
-1
 
 
Това инфо с намерената кола, нещо не ми се връзва. Мисля, че е за заблуда. Няма как да е тръгнал натам. Защо не се дават снимки от колата и снимки от камерата, която го е снимала?! Замислете се малко ;-) Това са полицейски пинизи.
+5
 
 
ало България.... Пловдив.... кво става с вас бе, ооо велики фараоне човека взе парите, хвана самолета, каза чакай малко...:)))))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: