ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев: Ще използвам Ники Михайлов за разузнаване на Витес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:35 / 26.06.2012Коментари (32)6331
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив Пловдив Емил Велев заяви в интервю за Gong.bg, че ще използва Николай Михайлов за рузнувач относно противника на пловдивчани в Лига Европа.

Както е известно "черно-белите" ще срещнат Витес във втория предварителен кръг по-пътя си към Европа, а националният страж на България познава много добре съперника, тъй като не веднъж се е изправял с клубния си Твенте срещу "жълто-черните" от Холандия.

"Много добре познавам Николай Михайлов, предполагам, че той ще ми каже някои неща, които други не могат да ми кажат. Освен това знаем и контролите на противника, може би ще наблюдаваме една или две от тях. Доколкото знам, все още не са започнали подготовката за новия сезон, но това е без значение, тъй като те си имат индивидуални програми и се готвят по тях. Единствено ще гледаме нашия отбор да се подготви максимално добре", каза Велев.

"Дали ще пратя някой от моя екип или аз ще присъствам лично на контролите на Витес, все още не сме го обсъждали. Имаме доста видеоматериал за този отбор, включително и плейофа, в който победиха с 2:1 и се класираха за Лига Европа. Трябва да направим всичко на ниво, а какво ще се случи на самите мачове, ще видим", сподели още наставникът на Локомотив.

Относно това дали пловдивчани ще напълнят "Герена" за мача от Лига Европа срещу Витес, Кокала отговори:"Смятам, че нашата публика ще напълни "Георги Аспарухов". Естествено, не в пълния му размер, но доста хора ще дойдат, за да видят как Локомотив Пловдив играе в Лига Европа. Много добре познавам стадиона и обстановката около него. Дълги години бях там, имам много хубави спомени. Надявам се да се представим добре пред нашата публика и още в първия мач да загатнем за нашето ниво, за да имаме някакъв шанс в реванша".

 

Още по темата: общо новини по темата: 72
27.07.2012
27.07.2012
27.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 27.06.2012 г.
+2
 
 
Емо, той плешивия освен за някой ку.валяк или потрошена от него кола, друго няма да може да ти каже.
0
 
 
Е, исках да коментирам статията, но като прочетох коментара на този под мен просто... Болно ми е за младите българи и за младите пловдивчани. Това са осакатени души, и за съжаление са бъдещето на нацията ни. Осъзнайте се бе хора, футбола е игра и спорт, а не омраза и простотия! Футболът трябва да носи удоволствие, а не омраза! Или може би само аз така си мисля...
+1
 
 
Тия жълто-черните ще ви е*ат яко плашоци ганди а после и ние ще ви го турим два ката мангали миризливи
-1
 
 
Оф,един разузнавач си и ти,който и в европа да питаш за витес всеки ще ти отговори-"това е вторият отбор на Ботев Пловдив".А за вас се изразиха точно и ясно-"второразреден",така че няма кво да се пъниш,обиколете аптеките в шекера и столипиново и изкупете вазелина че ще ви трябва доста.хахаххаа
0
 
 
нова тема за Пловдив - нова завист по помашките села. Никога не сте били толкова жалки папагали....и като ботев и като сдружение- но сега явно деградирахте съвсем и то за две картинки и едно пепси (топло - кой да го изстудява за глупаци)
-3
 
 
Лайнариииии, какво правите тукааааа!!!! Интересно ли ви е????Ами като няма нищо за Металикъ,ще пишете за нас!! Навивйте се яко,а накрая нали знаете-праааас бяло-черния....
-1
 
 
Направо свирколета можеш да питаш и тя ги знае ,спала е с целия отбор , и халисия също може да питаш ще ти дадат много информация за витес
+4
 
 
Бонев се махна от стадиона, защото Коко свърши парите отдавна...сега Велев стана говорител на плондера-чалгар....какво разузнаване от Малката Перука, бе, Велев - Говядо измислено, с тази анти-селекция ние само на публика ще ги остискаме тези два мача. Дано тото-футболерчетата не ни посрамят с поредния нареден мач. Колко сме наивни...подиграва се с нас цяла година този паразит мазен. Харчи наши пари от трансферите на Дембеле, Крачуна, Венков и Гомналио.....Ние ги правим звезди, а той ги кашира.....а ние гледаме надолу след тото-мачове нагласени.....големият инвеститор....! Събудете се !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: