ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Изцепка на ВМРО-НИЕ скандализира пловдивчани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:28 / 27.06.2012Коментари (48)10484
©
Като проява на лош вкус, безумие, абсурд, дискриминация и погазване на човешките права окачестви читателка на Plovdiv24.bg билборда, който се появи наскоро в самия Център на Пловдив. Дали е така - оставяме да прецените вие. Едва ли обаче явленията, които засяга той, са съпоставими. И едното, и другото са право на личен избор и всеки, който го направи, носи последиците от това свое решение. Ето и мнението на пловдивчанката, която не крие възмущението си:

Здравейте. Пиша ви, за да ви информирам за най-новата "придобивка" на нашия град. Абсурдите, които се случват ежечасно в нашата страна, трябва да спрат. Вчера в Пловдив осъмна с огромен билборд на центъра, който гласи: "Гей парад разрешен! Пушенето - забранено! Кое е по-вредно за нацията?". Автори на това безумие са политическа партия ВМРО-НИЕ. Не знам какво може да се направи по въпроса и дали искате да го вземете под внимание, но такова тъпкане на човешките права и отявлена дискриминация трябва да бъде наказано! Не може подобно нещо да бъде ненаказано и по-лошо - толерирано от държавата. Надявам се, че Plovdiv24.bg ще се покаже за пореден път като обективна и грижеща се за обществото медия. Моля ви, не игнорирайте подобно безумие! Благодаря ви за вниманието!, пише на редакционната поща на сайта загрижена пловдивчанка.

От политическа партия ВМРО-НИЕ излязоха с официална позиция, в която се казва, че "уважаваме правото на свободен сексуален избор на всеки и не се вълнуваме кой какво е избрал. Във въпросния билборд не влагаме нито агресия, нито нещо анти".



(c) ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
До колкото съм запозната,не избираш дали да си гей,а такъв се раждаш! Аз лично нямам нищо против тях,но и невиждам смисъл от парада им!!А да си пушач-това е избор,с който вредиш не само на себе си,а на всички! Но малко прекалявате Уважаеми Съграждани с обидите Ви!!! Защо да не взимаме пример от Запада.....???? След като е доказано,че там хората живеят по-нормално от нас...???? По-толерантни и по-щастливи са!! Какво му е лошото???? Все лежим на ''стари кълки'',на славно минало! Забравете миналото и погледнете към бъдещето,защото живеем тук и сега!!! Мислете за децата си! п.п.''Нека който е безгрешен-пръв да хвърли камък''!!!!
+2
 
 
Пушенето трябва да е забранено.. не искам никой да ми трови живота с тия гадни цигари. Който иска да си се трови сам в къщи или в някое мазе където иска. Това само доказа колко малумни са господата от ВМРО. Гейовете също да си правят каквото искат ама в спалнята никой не иска да им гледа извращенията!
0
 
 
Тия от ВМРО - след като си прочетат какво означават 4те сакрални букви, и ги осъзнаят евентуално, защото това е под въпрос, да си зимат каруцата и да се мащат.. И bultrasmentality - гей и педофил са различни неща. Не съм за гей-парада, това е малко в разрез с моите виждания за нещата, но bultrasmentality - пусни на детето си някой от 'образователните' канали след 01:00 часа и му обясни кои са тия хора, дето се тункват по 3-4 ма на калъп, бъркат си с разни странни предмети по всички дупки.. и му обясни, че това е нормално...
-1
 
 
Политически не симпатизирам на никой, но в случая ВМРО са прави! Този парад нарушава както моите, така и правата на семейството ми! Чудно ми е как Държавата толерира развращаването и извращаването на собствения си народ?!
+3
 
 
Прави са ВМРО. Педерасите да си стоят в къщи.
+1
 
 
В ход е тотална кампания за намаляването на популацията на българските земи и заместването на българина с малоумна и лесно манипулируема маса мангали. Еврейските телевизии облъчват подрастващите с идеи, че това е нещо нормално, ето почнаха вече да финансират и "паради на гордостта". На който не му харесва му се внушава да се маха от България - защо? Нека не освобождаваме толкова лесно земята, за която са умирали нашите деди!!!
+4
 
 
Гей-парадите трябва да бъдат забранени. Педерастите и педофилите нямат право да показват изродията си пред малки деца и нормални хора. Нека се лекуват по болниците, но място на улицата нямат. Аз не искам моето дете да гледа гнусни содомити и да мисли това за нормално.
+10
 
 
Най-вредно за нацията сте Вие...корумпирани политици, министри и общински съветници? Стига сте всявали омраза м/у хората. Всички знаем максимата разделяй и владей, и че се стремите точно към нея!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 27.06.2012 г.
+8
 
 
Абе, тия не бяха ли един файтон хора? Кой ги помни още?
+6
 
 
Едно не ми е ясно, защо някой трябва да казва кое е вредно и кое не? Всеки човек разполага с капацитет и е смешно, жалко и мизерно да се избиват комплекси по този начин. Но това сме ние - българите....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: