ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (18)
Ботев покани искан от Локо бек
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:48 / 30.06.2012Коментари (59)14396
©
Напусналият ЦСКА защитник Румен Трифонов е вариант за ново попълнение на Ботев Пловдив. Това признават от управата на "жълто-черните". Левият бек, който може да играе добре и в халфовата линия, бе искан и от Локомотив Пловдив, но офертата, отправена му от черно-белите, не удовлетвори играча. "Канарчетата" вече са се свързали с Трифонов и са го поканили официално на преговори. Очаква се те да се състоят днес в Пловдив.

Ако се стигне до договорка с Румен Трифонов, играчът веднага ще се присъедини към лагера на отбора в Тетевен. Румен Трифонов е 27-годишен. През миналото първенство бе хванат и с допинг. За червените изигра 16 двубоя в А група, без да се разпише. В кариерата си освен за ЦСКА е играл още за Конелиано Герман и Миньор Перник.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
сдружение botqf2010 и цецка вечна комунистическа дружба
-1
 
 
този е проблемен играч,няма да загубим,ако не го вземем
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+10
 
 
Отдавна написах, че за селекцията си има кой да отговаря, няма защо да се правим на по-отворени спецове от Феро и Кривия. Мен повече ме вълнува друго. Там за Тетевен Феро замина само с 12 футболисти. Интересно ми е колко души и кои именно са се присъединили към нашите на този лагер? Какво става там? Как върви подготовката? Какво е настроението?
+21
 
 
Трифонов не е изгонен, заради слаби игри, а защото не е искал да си намали заплатата, има голяма разлика....
+30
 
 
Първо седмици наред ревяхте, че нямало селекция. После ревяхте, че сме взимали "пенсионери". После правихте сметка на собственика, че взимал свободни агенти, а не купувал на кило от други отбори. Днес вече започвате да казвате на кой колко да му се плаща. Е, няма такива мрънкалници като вас... Надявам се, че собственика Цветан Василев (който дава парите за издръжката на отбора) не чете форума защото на мен би ми писнало и бих се разкарал от даден отбор когато някой сульо ми каже на кой служител каква заплата да давам... Спрете се вече за малко. Не мога да разбера - какво ви влиза на вас в работата кой колко пари ще взима. Коментирайте дали отбора има нужда от конкретен футболист - дали ще повиши конкуренцията и нивото на отбора. Дори и не знаете какви претенции за заплата ще има този тюфлек защото не се е срещнал с ръководството ни за преговори и не си е казал цената. Нито един не е коментирал спортно техническите му качества, но всички решавате, че заплатата му е голяма. Сигурно изхождайки от вашите заплати ви се вижда космическа сумата от 5 хил.евро., без да си давате сметка, че тази сума е поискана от тото динев с надеждата да взима поне 2500 евро защото всеки знае, че при коко пълни заплати взимат само чалга певачките които му пеят на...
+7
 
 
Спомнете си кой е приятел на Р.Трифонов и защо го каним сега?
+12
 
 
Тук било пълно с ФИНАНСИСТИ, да не повярваш! Излезна вълчо с достоверната информация , че оня искал 5 евро и като мухи на гомно всички скочиха да обясняват кой какво заслужава! :) Я по добре си пийте хапчетата и по леглата.
+12
 
 
по добре такива игра4и, от колкото маймуни със съмнителни години и никому неизвестни идващи в България да се наливат и дрогират защото е евтино а ръководството ако продължи с развитието на детските школи ни о4аква добро бъдеще, защото на всеки е известно колко таланти са излезли то4но от там
+17
 
 
Големи разбирачи се извъдихте бе. Ако искате ръководството да пита вас за селекцията.Има си треньор тои решава кой му е нужен .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: