ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Вижте новите цени, на които EVN ще ни продава тока
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:36 / 30.06.2012Коментари (17)5144
© Plovdiv24.bg
В резултат на Решение № Ц-17 от 28.06.2012 г. на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране цените, по които EVN България Електроснабдяване ще продава електрическа енергия на битови клиенти, считано от 01.07.2012 г. са както следва:

Дневна тарифа - 0,20545 лв./кВтч с включен ДДС
Нощна тарифа - 0,14015 лв./кВтч с включен ДДС

EVN България приема ценовото решение на ДКЕВР като част от продължаващия процес на либерализация на пазара на електроенергия и като следваща стъпка към прозрачно ценообразуване, отчитащо балансa между социално-икономическите реалности, задължението на дружеството за качествено и сигурно снабдяване и задълженията на обществото за изпълнение на заложените цели за производство на енергия от възобновяеми енергийни източници.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЕВН, ЧЕЗ, Е-ОН, Мтел, Виваком, Глобул, Топлофикация, ВиК, полиция, са мафиотски структори, и са покровителствани от държавата, която също е изградена по подобна система. Всички ръководещи тези структури са за доживотен тъмничен затвор, без право на помилване! Те трябва да бъдат съдени за кражби в особено големи размери, за геноцид, както и за престъпления от различен характер! Ще се намери ли друг честен съд, освен Божият!
Само истинските ти приятели ще ти кажат, когато лицето ти е мръсно.
на 01.07.2012 г.
+9
 
 
От както Българската държава съществува,по страхлив народ не съм виждал. Толкова страхлив,колкото да чака както Руснаците когато изгониха с война османците, а българският народ се криел, сега пак чакат някой да дойде и да води война с правителството и да ги спаси,а те да се крият за стъкленните LED екрани на лаптопчетата си. Страхлив е народът, а не търпелив. Казват търпелив,защото се страхуват дори да кажат истината,че са най-страхливите. Вижте ги арабите,докато не стигнат до целта децата си жертват,но не се предават.
+8
 
 
Само не разбирам как в Сърбия и Македония, които купуват ток от нашата АЕЦ, цената за крайния клиент е с по-ниска с около 40% от тази, която плащаме ние. Просто не ми е ясно. Наша АЕЦ, продаваме на техен оператор и накрая при тях по-евтино отколкото при нас... Как после да кажеш, че управниците са ни държавата е ши*ана?
+9
 
 
Истината е,че сега трябва от НЕК да се плащат неустойки за отказа от АЕЦ Белене.
+14
 
 
Поне го направете левче киловата за да се смята по-лесно!!!!!Уродливи политици до кога ще смъквате кожата на и без това бедния народ,а и европейския съюз не виждат ли как се живее в България,нека Барозу да дойде да поживее с 500лв. заплата в милата ни родина като през зимата тока му е 300-350лв.Вече не се трае сериозно се замислям да напусна и то за винаги скапаната ни държава.
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 30.06.2012 г.
+5
 
 
Така с чесане на езиците и писане на коментари ,нищо няма да стане обединение -неподчинение агресия итн то само ще подскаже ,но да видим дали е дошъл момента .
+9
 
 
При ЕВН качествено е само свалянето на кожата от гърба на клиентите и тоталното им ограбване.
+7
 
 
Някой задава ли си въпроса че безработните в тази държава са близо 500 000 човека. Някой ще отговори ли въпроса ...да каже истината за енергийната мафия. Какъв е проблема тези дружества да притиснат или да се изкупят дяловете от държавата. Е ...има защо и не варианта .....да се махнат от тази държава. За всяко нещо има решение. Крайно време е да се престане да ви пълнят главите с глупости че нещата зависели от какви не фактори .НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТЕЗИ НЕЩА които излизат от медиите. По стар народен обичай е налице приказката "...кучето си лае а кервана си върви...." ДА но НЕ ..Някои хора са се самозабравили и вярвам, че такъв товар ще им се струпа във времето.....
+9
 
 
Отново ще повторя с моето становище. Живеем в една бананова държава с феодално управление и зависима повече от всякога. Това е държава в която се толерират ел. разпределителни дружества. Представете си висша форма на наглост и некадърност от тези изчислени пиари ....."..процес на либерализация на пазара на ел. енергия.... Тази услуга се нарича прозажба на ток и тя има число. Този цена е нереална. Като всеки българин се чудя какви бездарни хора ни управляват и то то с ранг на министерства, агенции и т.н. Това има и обратната страна на на въпроса .....крадене пари от тези дружества, облагодетестване на тези, които ви лъжат непрекъснато по разните медии. В крайна сметка ....когато няма държавност такъв е резултата...Няма ли кой да счупи гръбнака на тази енергийна мафия. Фактите говорят - трупане на огромни печалби върху гърба на народа. ОТ къде накъде някой ще се съобразява с т. нар-. техни разходи .......Е .....все пак ...внимавайте как гласувате понеже идват избори .....поставяйте условия и основно .....тотално решение на този проблем /ТЕЦ и ел. енергия/...има начини много. Иначе ...ако не не ви се обръща внимание ..теглете си парите и напускайте държавата....
+1
 
 
Ако за тия пари тока ми спира повече от 3 пъти годишно,хайде да са 5 все пак може да има авария,ще разстрелям всички монополисти от ДКЕВР,ЕВН,ЧЕЗ и Е-ОН!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
Великден 2024 г.
Земетресения в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: