ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев привлече и халф на Висла Краков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:25 / 03.07.2012Коментари (59)14737
© botevplovdiv.bg
Около час, след като си привлече в редиците си националния защитник на Македония Бобан Грнчаров, Ботев си осигури услугите и на дефанзивният полузащитник на Висла Краков Томаш Иршак. 28-годишният чех подписа договор за 3 години и заедно с македонския си съотборник още тази вечер ще се присъедини към отбора на лагера в Тетевен.

През последните 5 сезона Иршак е носил екипа на полския Висла Краков, където се засече с Цветан Генков. В кариерата си халфът е защитавал още цветовете на Теплице и Храдлец Крайове, има и повече от 20 мача за младежкия национален отбор на Чехия.

С привличането на Бобан Грнчаров и Томаш Иршак, новите футболисти в състава на Ботев вече са десет. Както е известно отборът вече се подсили с Асен Караславов, Иван Цветков, Костадин Дяков, Станислав Костов, Стефан Станчев, Рубен Паласуелос, вратарят Ернестас Шеткус и Диего Фераресо, като само последният все още няма подписан договор.

Източник: botevplovdiv.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
добра си е селекцията вси4ки помним реал преди няколко години имаше в състава си 4 или 5ма от най-добрите нападатели в състава си сам кадето не можеха да вкарат пове4е от колкото допускаха защото в защита и в средата бяха пла4евни отпадаха в групите на шл от отбори като леон,вси4ки искаме да гледаме голове но пове4ето успели отбори са с пестелива игра в защита и с победи с по един на нула
+9
 
 
Според мен добре правят че привличат защитници и халфове. От тях се гради играта те създават сигорност и спокойствие от които лесно се изграждат голови положения, които се надявам тази година да оползотворяваме. Двойката централни защитници са като небостъргачи пред вратата ни и всички високи топки ще са наши. Този малкия на който му викат Меси наистина е много добър (потвърдиха хора кото са го гледали) само да не го наритат още първите мачове и да го оплашат. ОК сме. Локото да му мислят за дербито че като гледам как започнаха .... май ще излагат града ни !!!
+22
 
 
Трябват нападатели,да.Но селекцията все още не е приключила.До края на седмицата предполагам ще се избистрят нещата.Все пак до старта на шампионата има повече от месец.Ръководството ще ни изненада отново с добър трансфер.Работа,спокойствие и търпение се изисква.Някои услужливи медии веднага ни сложиха в борбата за евротурнирите,а това е нож с две остриета.След първата загуба ще обърнат перото.Затова и ръководството работи без излишни изхвърляния и фанфари.
+17
 
 
Отлично,но не виждам нападатели,голаджии.Трябват поне 2-ма на този пост!!!
+13
 
 
Всичко може да стане. Човек сам трябва да преценява. На мен например ми намирисва,че един друг отбор купува бабереци. На 28-29 години футболистите са в силата си!!! Защо да са стари??? Дали имат нужните качества за БОТЕВ ще се види в контролите.
-27
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
Със събирането на куп на много играчи, т.е. количествено натрупване въобще не значи, че ще се направи класен отбор. Ръководството трябва да има ясна идея какъв отбор иска да построи и с какви цели. А треньорът да знае какъв стил на игра да наложи и съптветно какви характеристики да имат играите за да си напаснат най-добре. Просто ей така събирането оттук оттам на футболисти с надеждата, че някой ще блесне индивидуално и ще реши няой мач, не води до никъде. Дано да не е така и в привличането на новите да има някаква логика.
+27
 
 
браво поне привличате футболисти от нормални държави с футболни традиции , а при нас кво става разни печки ,чернилки и прочие . Очаквам дербито с ОгРоМно нетърпение !!!!!
+25
 
 
Добро утре, канари! Нека си пожелаем още един успешен ден за любимия отбор на трансферния пазар! Напред мой Ботев!
+8
 
 
Честито Ботевисти ето това е тази година лятото просто е супер сега остава само Феро да си свърши перфектно работата.По повод,че нямаме все още класен централен нападател,ако това с Никасио е вярно ще е супер но едното от момчетата от юношите е срахотна деветка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Това се казва увереност! "Канарчетата" празнуваха с тениски за финала
Щастливият Керкез: Заслужихме финала! Благодаря на хората!
"Жълто-черна" еуфория! Ботев е на финал!
По минути: Ботев 2:0 ЦСКА-София
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: