ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"ВиК" Пловдив заплаши: Ще ви спираме водата дори при 1 неплатена сметка!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:02 / 05.07.2012Коментари (23)9618
© Plovdiv24.bg
Задължение на всеки потребител на вода, присъединен към "ВиК" ЕООД, гр. Пловдив, е да осигурява достъп до водомера си за отчет, да проверява ежемесечно сметката си и да я заплаща в зададения срок. При просрочване на задължението, Дружеството предприема спиране на водата или завеждане на дело. В тази връзка, потребителите трябва да се уведомяват за движението по партидите си и да предприемат действия по погасяване на задълженията си още в началния период на уведомлението за това, съобщават от "ВиК". 

След процесът по уведомяване и изтичане на определеният срок за плащане, ВиК операторът предприема действия по спиране на водоподаването или завеждане на дело. Такива действия ще се предприемат и при просрочване на една фактура. След издаване на заповед за спиране, потребителят няма да има възможност за разсрочване, а ще трябва да заплати целия размер на задължението, обременено и с допълнителни такси. Дружеството подготвя за завеждане нови 4 850 съдебни производства, между които има и фактури за под 50 лв., изпълняват се заповеди за спиране както с монтиране на заключващи устройства, така и с по-тежка техника.

Потребителите могат да получат информация за цялостното движение и състояние по партидите си, както и допълнителна информация в специализирания "Център за обаждания" на тел. 032/605-660. Информация за начини на плащания и проверка на сметка могат да се извършат на официалния сайт на Дружеството www.vik.bg.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
егати новия облик-мн.е мрачен
на 05.07.2012 г.
0
 
 
Съгласен съм,че инкасатора трябва да има достъп до водомерите,ама що идват все в работно време?Нашият идва винаги или в 10 сутринта или 10:30 т.е аз трябва ден да си взема,за да отчете той водата.
+5
 
 
Един път в годината трябва да се плаща водата. Досега така съм я плащал и не е имало проблеми. Малко лихви има, но пък друго си е цяла година да не се занимаваш с глупости. Не виждам какъв е проблемът да си остане така! А мен лично нещо друго ме гложди. Как имам сметки за вода, при положение че инкасатор през последната половин година не съм виждал? Сещате се защо? Ами на работа съм. Като работя изкарвам пари, с които после си плащам и водата. Лепят някакви бележки по входа, не можеш да ги махнеш после. Лепилото не излиза! Всеки път им пиша на бележката да минават след 18:00. А те избират си удобен за тях ден и час и всички са им длъжни. Влизат с обувки и не искат да се събуват. Кой знае какви ла*на газили и после в моята баня. Еми няма да стане така. Като не знаят как се работи, нормално е и приходи да нямат.
+4
 
 
Как ще спрат водата на апартамент в кой да е блок веднага дори и за една сметка?!?! Жалки тъпаци!
+6
 
 
Какво им пречи т.нар. инкасатори да минават по къщите в нормално за работещите хора време т.е. след 18 часа? Правят ги на ненормирано работно време и готово. Става въпрос за два дена в месеца, през които инкасаторите ще работят вечер, а не по цял ден да се почесват по столовете. Но нали са монополист, защо те да правят промени. Целият град е длъжен само с ВиК да се съобразява. Да ги питам, ако всичките им служители си взимат по един ден на месец, за да чакат инкасаторите на Топлофикация например, как ще им се отрази това на работата? Време е да започнете да работите по европейски и клиентите ви да бъдат обслужвани коректно, а не тероризирани от претенциите на ВиК.
+3
 
 
21 век живеем не е нормално да ти спрат водата ......!
+6
 
 
абе тъпаци.. измислете няква друга система, това служители разни да ми влизат в апартамента в банята и в кухнята изобщо не ми харесва. Измислете няква друга система защото никой не си е длъжен да си седи вкъщи за тая глупост. Когато си оправите тъпата организация, тогава може и да взимате драстичните мерки вече.
+9
 
 
Кретени, как да осигуря достъп до водомера си /МОЯ СИ/ за отчет, като инкасаторките ви минават да отчитат в 11 ч. ! Аз трябва да отсъствам от работа по колко дни в месеца бе , малоумници? Веднъж за ВиК, после за отчет топломери....и още ред простотии!
+5
 
 
Задължение било... ми освен да си взимаме всеки месец по 1 ден отпуск че да чакаме да минат за водомера. Начислявайте си лихвичките и не се занимавайте с глупости ... 1 или 2 пъти в година като ни е кеф ще дойдем и ще си платим. Ще си платим и то с начислени лихви , за разлика от мангалите които с години не са плащали. Всички много почнахте да дразните ... дигате ток, гориво и почти всичко останало , сега и водата всеки месец.... най добре като че ли ще е да вземете по един камшик и да върнем робските времена от преди време !
+11
 
 
Не спират водата в гетото защото ние я плащаме!
+9
 
 
А за това,че ми спирате водата 2 дни подред по 4-5 часа ще изплатите ли някаква компенсация или само ще лапате пари?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Бум на коклюш в България
Двойно убийство в Пловдив!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: