ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кючукпарижанин отглежда вкъщи зайци, кучета и котки! Тормози съседите!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:06 / 05.07.2012Коментари (13)5205
©
Зайци, кучета и котки отглежда в апартамента си жител на район "Южен", научи репортер на Plovdiv24.bg от шефа на общинския инспекторат Владо Илиев. Живущите в блок на ул. "Братя Шкорпил" се оплакват от ужасната воня, шум и мръсотия, разнасяща се от домашните любимци на техния съсед, а на собственика е съставен акт по Закона за етажната собственост, поясни още Илиев. 

Той разказа, че в инспектората постоянно постъпват жалби от граждани за опасни глутници кучета, например на улиците "Нестор Арабаджиев" и "Прилеп".

"За съжаление в болшинството от случаите на местата, където са забелязани бездомните животни, не можем да констатираме наличието на глутници, тъй като те обикалят постоянно", коментира още шефът на пловдивското ФБР.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
да си отива в македония тои не е добре. Сега да му сложат една глоба.
-1
 
 
Тоя от Кючкука го не знам, ама знам, че някак си стана МОДНО като се обаят на 112 или в местното ФБР да категоризират кучетата като агресивни,макар да нямат право натова. Ако общината си спазваше задълженията би трябвало да налага глоби на всеки който е подал такъв некомпетентен сигнал. Факта се потвърждава както от дневника на Пловдивският изолатор - НЯМА агресивни кучета, така и от факта че ловците ловят много често така 'агресивните' кучета без примка... Ама нали е МОДА - агресивни били кучетата...
-1
 
 
Ама как гордо звучи ''кючукпарижанин''....Колко е по-трудно да напишеш ''жител на район Южен''.
0
 
 
Един такъв съсед е достатъчен да съсипе и най-качествения имот. Пред входа се събират пълни с бълхи и зарази животни, маркират да си пазят територия (миризмата е поразяваща), тротоарът е омазан с всевъзможни попари и мазнотии - настъпвани и разнасяни в автомобили и жилища... Щастието на всеки мърляч с клошарски манталитет! И всичката тази цигания се крие зад лицемерни оправдания за псевдо "грижа" да има трупове на размазани животни по улиците, а живите да тичат на "руска рулетка" под автомобилите, докато загинат с разпилени вътрешности на платното. Пълно безумие, присъщо за мърлячи и неудачници - задоволяват единствено липсващата си потребност от ласки у дома. Проблемът е, че хората са оставени сами да се справят с подобни лумпени, а в повечето случаи е невъзможно да се справиш с такова "чудо" по човешки начин.
0
 
 
Аз пък имам за съседи две семейства мангали които вдигат повече шум и миришат повече от всички кучета и котки! Разменям ги за хора с "зологически градини"! Моля обадете се! :))))))
+4
 
 
Ми обикаляй и ти ве, е*ати оправданието, ето казвам ти - на улица Даме Груев всяка вечер е филм на ужасите, има над 10 огромни рунтави звяра, които се бият и ръмжат неистово по коли, по хора , по тях си..полудели са тотално, никога не съм виждал подобен ужас...ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ, щОТО СКОРО НЯКОЙ щЕ УМРЕ!!!! ТОВА ЛИ ИСКАТЕ ЛЕНИВЦИ_-!!В най-скоро време си купувам въздушен пистолет със бойни съчми и ги почвам, ако дойде кучезащитник да ми прави проблем и него го нареждам до зверовете...не мъ е.е!!!!
+4
 
 
По закона за етажна собственост, може да се направи събрание на блока, което да гласува да се махне от сградата за 3 години. Необходимо е 75% от хората(разбирай апартаментите) да гласуват за това. Прави се протокол и може да го изгоните.
+10
 
 
До нас има също един такъв, който храни, респ. развъжда котки, замърсява района, миналата година се напълнихме с бълхи, и тези дни ще сезирам районното кметство и съответните служби. Аман от кретени, идиоти, простаци и т.н. Писна ми от изроди в този живот, които не искат да живеят в разбирателство с околните и да спазват основни правила.
+6
 
 
Ако имам такъв съсед със зоопарк или има глутници около нас ще ги изтровя на секундата. Чакайте институциите да се събудят да се напълните с бълхи и тении и да ви хапят децата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
В Пловдив отбелязват 9 май
Детско-юношески футбол
Бюджет 2024
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: