ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо върти реми с катарци - Тасио с първи гол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:09 / 07.07.2012Коментари (66)10272
© Gong.bg
Само дни преди двубоя за Суперкупата на България, бразилският таран на Локо Пд Тасио се отпуши и вкара първият си гол с "черно-бялата" фланелка
Локомотив Пловдив завърши 1:1 с катарския Ал Джаиз в последната контрола от втория си подготвителен лагер в Австрия.

Пловдивчани първи откриха резултата. Това се случи в края на първата част, когато Даксон Да Силва изведе своя сънародник Тасио с пас красавец. Таранът надбяга бранител на катарците, след което стори същото със стража и на празна врата вкара за 1:0.

След подновяването на игра Локо Пд можеше да удвои резултата, но стражът на Ал Джаиз изби с мъка удар на Даксон Да Силва.

В 72-ата минута катарците възстановиха равенството. Зиани изпълни прекрасен свободен удар, който не остави шанс за изява на Господинов и нападателят вкара за крайното 1:1.

Утре играчите на Локо Пд се пребирт в Пловдив, а в понеделник е първата тренировка на "черно-белите" за предстоящи мач за Суперкупата на България срещу Лудогорец.

Състав на Локо Пд: Господинов, Тодоров-к (46' Коцев) , В. Георгиев (46' Каба) , Саламастракис (73' Котев) , Венков, Д. Георгиев (71' Стефанов), Тимонов (67' Маламов), Даксон, Сержиньо, Тасио (67' Спасов), Маркес
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Локото имат нужда от нови футболисти за лига европа . Понеже пари няма им предлагам да се ориентират към още няколко освободени от най-големия отбор на Пловдив . И по живо защото от Славия вече действат. Левски и Цска и те се точат на отхвърлените от колежа :)
+3
 
 
"Канарчетата" пък имат две победи с 5 чисти гола - през 1988 и 1995. Други по-изразителни победи за "жълто-черните" са с 2:5 като гост през 1987 година и 4:0 през 1962. Там някъде по- долу една ТРАВЕРСА "забрави "за тези резултати !
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+2
 
 
БЪЛГАРИ, докога ще търпим да сме роби в собствената си държава? Докога ще търпим и ще се лишаваме от продукти и услуги от първа необходимост поради немотия и всекидневно намаляващите ни доходи?СТИГА сме спали и мълчали.Нека на 15.07.2012(неделя) в 11:00 часа да излезем и да изразим гражданската си позиция , да застанем зад правата си и да покажем несъгласието си с този начин на управление.Да се съберем пред централата на EVN на ул. "Христо Г. Данов" 37 и да протестираме срещу поредното "изнасилване" на българския народ, който и без това е изнемогнал.България СЪБУДИ СЕ!!!!Приятели Моля СПОДЕЛЕТЕ, за да се съберем повече хора !!!
-4
 
 
11 юли наближава...всички в Бургас...време е за реванш...
-2
 
 
Настана време за битка, черно-бялото войнство е в пълна готовност. След 3 дни е финала за Суперкупата в Бургас. Нека се мобилизираме и да идем колкото се може повече хора да подкрепим нашите момчета. Във фен магазина на Лаута продължават записванията за екскурзията. В сряда в 13:30 от Лаута тръгват автобусите за Бургас. Много мои познати ще заминат за този финал още тези дни - неделя, понеделник или вторник. Много фенове ще съчетаят морето и плажа със мача за Суперкупата. Много хора ще тръгнат и в самия ден - сряда рано сутринта за да може около 10:00 ч да са на плажа. Въобще очертава се поредното уникално черно-бяло гостуване. Дано и момчетата ни зарадват и покажат добра игра срещу силния отбор на Лудогорец. Нека водим тази битка заедно - вие на терена, ние по трибуните.
+2
 
 
Заслужен успех на кварталният любимец с бедуинският гранд.Престижно.Браво.
-21
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: