ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Blizoo спря Discovery: Поставят ни в неизгодно положение спрямо останалите оператори!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:19 / 09.07.2012Коментари (41)7857
©
Хиляди абонати на Blizoo от средата на миналата седмица вече нямат достъп до каналите на Discovery. Такива сигнали ежедневно се получават в редакцията на Plovdiv24.bg. От кабелния оператор излязоха с официално становище по повод на възникналата ситуация. В него от Blizoo обясняват, че са поставени в неизгодно положение спрямо останалите оператори на пазара, що се касае до финансовите параметри, наложени от Discovery. Ето и целия текст на съобщението на кабелния оператор, публикувано без никаква редакторска намеса:

Бих искал да се обърна към Вас относно ограничаването на разпостранението на каналите на Discovery. Blizoo предоставя 150 телевизионни програми и най-високите интернет скорости от 150 Mbps, в различни ценови пакети, които да удовлетворят нуждите на всеки един от Вас. Основен наш принцип е да предлагаме най-качествените и гледани канали на достъпна цена. Изключително неизгодните финансови условия наложени от Discovery, третират Blizoo неравностойно спрямо другите оператори на пазара и биха довели до увеличение на цените към Вас. Ние избрахме да останем верни на принципите си и твърдо отказваме да увеличим цените на пакети ни в тези трудни времена.

Очаквамe Discovery да оценят нуждата от равнопоставеност към всички оператори и цени съобразени с българския пазар, което ще позволи връщането на каналите без увеличение на крайните цени. В противен случай, предпочитаме да инвестираме милионите левове, които искат Discovery в нови и по-привлекателни канали, повече HD програми, нови услуги като Запис и Пауза и още по-бърз и качествен интернет. През последните месеци сме добавили много желани от Вас програми (Премиершип в HD, 14 HD канала включени впакети, ring.bg, btv Lady, СКАТ, повече от 30 чуждестранни програми) и занапред ще продължим да разширяваме програмната схема за да може вие да избирате, какво да гледате.

Бих искал да ви благодаря за разбирането в този труден момент, за вашата подкрепа и лоялност. Споделете мнението си във форумите на blizoo. Ще се опитаме да отговорим на всеки един от Вас.

С уважение,
Васил Щонов
Директор Стратегии и Маркетинг



Още по темата: общо новини по темата: 1
09.07.2012 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Толкова съм доволен,че не съм техен клиент... Няма по-хубаво от това да не подновяваш договора си с Близуу. Какво ли не пробваха като разбраха, че искам да се откажа, но греда. То човек веднъж се лъже :) Година и половина без телевизия,рай!
0
 
 
Искам Дискавъри пакета, само него гледах! Всичко с което е заменен е боза!
+1
 
 
На Blizoo съм бил винаги обаче напоследък много взеха да се осират с извинение, интернета постоянно ми спира и то дори за дни и понеже стоя пред компютъра близо 10 часа дневно сами преценете дали ми е било хубаво, иначе всичко като е наред с интернета и кабелната са си ОК според мен :)
0
 
 
Аз съм доволен от Близо.Телевизия гледам много рядко майна и не ми дреме на кво ще съм :) Ама е хубаво да има образователни програми като Discavery,Nat geo и тн.
0
 
 
Хич не се правете на луди и не лъжете от "Далекоо" - когато подписвахте договора, защо тогава не преговаряхте за цените. Сега, при подписан договор, изведнъж ви става скъпо! От Дискавъри са абсолютно прави и искат да си изпълнявате договора! http://discoverybg.com/
+3
 
 
кой доставчик върви и моли по къщите за клиенти?
+2
 
 
Тея още ли имат абонати? Няма по-смотан доставчик от тея, все не са виновни, все всичко им е наред, просто думи нямам...
+3
 
 
близуу не ви знам кви проблеми имате с дискавъри ама още малко ще ви потърпа малумните ви извинения и пакети и просто ще сменя доставчика... САМО ЛЪЖИТЕ ХОРАТА,.докога....?????
+5
 
 
И как точно към Близу имат 'специално кофти' отношение? За Дискавъри едва ли има значение дали е Близу, ДЦЦ, Н3 или друг купувач. Условията едва ли са различни за Българските кабелни оператори. Номерата нямат край.....
Докато има балъци,ще има и тарикати. ;)
на 09.07.2012 г.
+3
 
 
До кога ще са тези лъжи ? По каналите на Discovery излиза съобщение,че не са променяли условията по договора ! Аман от тарикати в тая държава...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: