ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (15) | Вчера (21)
Локо Пд - Ботев Пд в 11-ия кръг от новия сезон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:18 / 09.07.2012Коментари (154)22347
© Plovdiv24.bg
Ботев Пловдив ще стартира завръщането си в "А" група с домакинство на Славия, а Локомотив Пловдив ще гостува на Локомотив София в първия кръг на "А" група за сезон 2012/2013.

Това определи жребият, който бе теглен преди броени минути в сградата на БФС на улица "Цар Иван Асен II" в присъствието на представители на ПФЛ и професионалните футболни клубове.

Новият шампионат ще стартира на 11 август, а пълната програма за сезона ще бъде изготвена от БФС съвместно с представители на Професионалната Футболна Лига.

Дербито на Пловдив между Локомотив Пд и Ботев Пд е в 11-ия кръг като Локомотив е домакин.

ТУК можете да видите цялата програма на двата отбора за новия сезон в "А" група!

Още по темата: общо новини по темата: 1
09.07.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
тва дерби е ясно -Локомотив побеждава, губи един път нА МНООООГО години
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+15
 
 
Атанас Курдов е олицетворението на днешния български футболист. Капризен, надут и намазан с гел. Палав с мацките и напълно безжизнен на терена. В главата му шумолят банкноти и бучат автомобили. Вечно мрънкащ за това и онова. Всички са му криви, а той все е правият. Мрънка срещу треньори, съотборници, плаши с мутри журналисти. А когато му дадат думата, плюе наред. Предлагат го тук, предлагат го там. Разкарват го като панаирджийска мечка из Европата и никъде не го харесват. Курдов, Курдов. То и онзи от Португалия, с №7 на гърба, е намазан с гел. И той фучи с лъскави автомобили. И той гони мацките, ама гони и топката, батьовото. И както пори поличките и рокличките, тъй пори и вратарските мрежи. Лошо няма да се фукаш с това и онова, ама на терена трябва да си звяр, а не амеба. Трябва да си футболист с главно Ф. Ще извиняваш, Атанасе, ама не ти отива да си крив на Кривия, който е хиляди пъти по прав от тебе - и на терена, и извън него. Де си тръгнал и по Хубчев да плюеш, който четвърти в света е ставал. Ти четвърти на село не си бил, а си хукнал да го атакуваш. Та понеже трябва да подкараш всички, даже и Радуканов си го зачекнал. Ама и с Милен не можеш да се сравняваш. Той Ювентус е наказвал, шампион е ставал, купи като треньор на ЦСКА е вдигал. Малко уважение имай към тия хора. И най-вече към себе си. Баща ти беше щура глава, ама не прощаваше на терена. И хич не мрънкаше. Вкарваше голове отдето свари - от центъра, от тъча, от корнера, отвсякъде. Беше голям нападател и затова в големи отбори игра. А ти се чудиш с кого да си измиеш ръцете. Първо си измий собствената мръсотия, пък после гледай другите. Ще прощаваш, Атанасе, ама с тоя характер за никакъв чеп не ставаш. А ти беше талант, много добър талант. Но такава понякога е съдбата на таланта - пустият нрав човешки го изяжда. Гадното е, че такива като теб - под път и над път из цяла България. То и затова футболът ни е на такова дередже. Затова само ще цъкаме с език, ще живеем със спомени и ще чакаме един ден американското лято да се повтори. Ама вместо американско все кукуво лято се задава на хоризонта. Задава се, но и то не идва! А ти, читателю, не се чуди защо "колосите" Оман, Уганда и Бахрейн ни задминаха в световната класация.
+6
 
 
Само Локо!Дербито си е дерби-шоу за съграждани,едни псуват,други са на седмото небе,а може и после заедно да си пият пиенето.В статистиката пак ще остане кой,как,кога и къде какво е постигнал.Локомотив Пловдив остав завинаги в моето сърце!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+14
 
 
Пожелавам си успешен сезон за пловдивските отбори. А в градското дерби, победа за Ботев естествено!
+8
 
 
Най - ми е мерак да ударим говедата па после ЦСКА, а мангалите да бием с измислена дузпа в последната минута!
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
ФИФА обяви големи промени във футбола, треньорите ще ползват ВАР по време на мач
Наградиха над 30 спортисти в община Калояново
Откриха обновени игрища в Брестовица, шампионките от Марица гости на събитието
Слаба втора част прекърши Академик Пловдив в първия полуфинален плейоф в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: