ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ферарио Спасов: Липсва ни синхрон, търсим още един нападател
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:10 / 12.07.2012Коментари (69)14495
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев Ферарио Спасов остана доволен от видяното в контролата с Банско, спечелена от "канарчетата" с 2:1. Ето какво заяви Феро пред клубния сайт, след представянето на тима в този приятелски мач и подготовката до момента.

"Полезна проверка за нашия отбор, игра се добър футбол. В определени моменти момчетата бяха тежки, тъй като се намираме в разгара на подготовката. Все пак направихме и доста хубави неща. Важото е, че втори мач не даваме шанс на противника да създава положения пред нашата врата. Естествено, че с толкова нови играчи постигането на синхрон е нашата основна задача. Всеки ден работим в тази насока и аз вярвам, че с всеки изминал мач отборът ще придобива по-привлекателен вид."

"Контролирахме мача, създадохме положения, вкарахме два гола. Единственото, което не ми хареса е, че допуснахме гол при статично положение в края на мача, но това е и урок за младите момчета. Радващото е, че всеки ден сме в един и същ състав на тренировка, което е най-важно на този етап. Нямаме хора, които да пропускат тренировки, влагат се момчетата с голямо старание. Няма проблем с комуникацията между чужденците на терена. За наша радост всички знаят английски и това им помага доста, за да се разбират."

Ферарио Спасов даде яснота около пристигането на бразилският футболист, който бе анонсиран като почти сигурно ново попълнение. Освен това, наставникът на Ботев призна, че има желание да подсили отбора с още един централен нападател.

"Очакваме бразилецът да пристигне късно вечерта в четвъртък. Вярвам, че той ще внесе доста висока класа в офанзивен план. Работим и по още един трансфер. Не спираме да търсим и да се подсилваме на местата, на които виждаме, че имаме нужда. Имаме нужда от централен нападател, въпреки че съм доволен от Станислав Костов и Петър Атанасов. Двамата са много добри футболисти, но в тази зона се нуждаем от още един човек."

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Феро, не ви трябва синхрон! Трябва ви треньор!
-1
 
 
Ботев Пловдив привлече в своите редици бразилеца Вандер Сакраменто Виейра. 23-годишният полузащитник е собственост на Демократа, но за последно е играл като преотстъпен за тима на Ипатинга. Договорът на играча е за срок от 3 години. Вандер е роден на 3 октомври 1988 година. Юноша е на Фламенго, като остава част от родния си клуб до 2010 година. През 2009-та е преотстъпен на Америка Рио де Жанейро, където се засича с легендарния Ромарио де Соуса Фариа. Вандер има мачове и за юношеския национален отбор на кариоките. С привличането на Вандер Сакраменто Виейра новите футболисти в Ботев стават дванадесет. Клубът вече си осигури услугите на Иван Цветков, Асен Караславов, Костадин Дяков, Станислав Костов, Стефан Станчев, Ернестас Шеткус, Бобан Грънчаров, Рубен Паласуелос, Томаш Иршак, Артур Енрике и Диего Ферарес. Единствено Диего няма подписан договор заради квотата за чужденци извън Европейския съюз, която дава право да бъдат картотекирани само трима играчи без европейски паспорти. В близките дни ще стане ясно бъдещето на 20-годишния талант, който влезе в историята като най-младият автор на хеттрик в "А" група.
-4
 
 
Защо ли съм почти на 100 процента убеден, че въпросният "Черешиньо" ще Ерик Флорес ??? Надявам се много скоро да разберем. Напред ,КАНАРИ !!!
+3
 
 
Вандер Сакраменто Виейра- това е името на бразилския атакуващ полузащитник, който е най- новото попълнение в Ботев. Пазенето на името му в тайна , от страна на ръководството на жълто- черните, му спечели прякора "черешката". Вандер е роден през 1988 г. в Рио де Жанейро.
+4
 
 
Вярвам в програмата Ботев! Виждам темповете на строителство на Колежа и Коматево. Мисля, че ръководството от финансовата политика, до селекцията има една премерена дългосрочна програма, която ще даде резултати скоро, но не знам дали ще е веднага. Не искам Ботев да си купи титла сега, искам Ботев от 80-те. Една идея, едно сърце! Да не бъдем максималисти на всяка цена! Да дадем шанс на професионалистите да си свършат работата. Не трябва още от втора контрола да има толкова крайни изказвания. Много добър коментар на Пламена Иванова - чест и почитания. Здрава къща се гради от основите, но се руши от покрива! Не се връзвайте на нашите редовни гости в темите-те това чакат! Съединението прави силата!!! Ботев беше силен, когато беше колектив, не при брокерите, когато купихме национала!!! САМО БОТЕВ!!!
+3
 
 
Ха, в Гърция арестували Васко Нинов със 160 кг кока. Баси мошенника, дотам ли изпадна бе.
-2
 
 
За какъв синхром говори,нали те са избирили момчета ,които бързо се адаптират и сега ни липсва нападател,ами,че то това се знае,сега ли го разбраха напълниха отбора с леви и десни бекове.Къде е шведа,Рахов ей това са борбени момчета които пред всички са доказали своите качества,а влизат в контролата за по 10 мин .Феро,май ще сгази лука.С тази бърза и гъвкава селекция,накрая да не духаме супата.
+8
 
 
Литекс: Витомир Вутов, Росен Кирилов, Стефан Колев, Златомир Загорчич, Радостин Кишишев, Драголяб Симонович,Мариян Тодоров,Стойчо Стоилов, Албан Буши,Димчо Беляков,Стефан ЮруковСтарши треньор: Ферарио СпасовЦСКА: Ивайло Иванов, Емил Кременлиев, Красимир Чомаков,Валентин Найденов,Здравко Радев,Стилян Петров,Мартин Петров,Милен Петков,Валентин Станчев,Румен ХристовСтарши треньор: Димитър Пенев1:0 Росен Кирилов 20 2:0 Димичо Беляков 29 3:0 Стефан Юруков 37 4:0 Димчо Беляков 44 5:0 Драголюб Симонович 45 6:0 Стойчо Стоилов 57-д.7:0 Стойчо Стоилов 75 8:0 Димчо Беляков 90
+17
 
 
Вандер Луиз Сантос Соуза подписва с Ботев Бразилецът притежава завидна скорост и техника, с които се очертава бързо да се превърне в един от любимците на жълто-черните фенове
-5
 
 
Централния нападател,който ви трябва Феро си беше при нас,ама вие с лека ръка ей така си го освободихте без да потърсите начин да се оправят отношенията му с Кривия!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: