ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: Спряха маршрутка № 3! От фирмата: Не е вярно!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:45 / 15.07.2012Коментари (11)4943
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Здравейте, мога ли да запитам защо спряха маршрутка № 3, която е толкова удобна за предвижване от Центъра посока ресторант "Стадиона"? Толкова ли не намериха една или две коли да работят по тази линия - бърз и ефикасен транспорт?

Знаем че положението с колите е плачевно - една развалена, друга - ударена, но въпреки това не трябваше посред лято да се закрива тази линия, щели да я пуснат през есента, ама надали. Тази фирма няма ли задължения накакви към общината да поддържа минимум линии и толкова ли е сложно, като се закрие примерно както в случая № 3, примерно номерата 19 и 5 да завиват след тунела вляво по бул."Шести септември ", по моста на "В. Априлов" покрай хотел "Санкт Петербург" и на колелото на Панаира да си влизат в маршрута? Ще се удължи самият маршрут с не повече от 3-4 км, но ще се облекчат доста хора за района на ресторант "Стадиона". Направете запитване в общината. Вярно е, че по този маршрут има и градски транспорт, но в тези жеги е равносилно на самоубийство да се качите на рейс - не е нужно да ходите на сауна, сигурно в самите рейсове е над 45 градуса.

И много странно поведение на самите шофьори - има климатик самият рейс, а не се пуска! Може би така са инструктирани, хвала на такива шофьори, сами се обричат на гибел...

Не е далече - идете до съседна Турция да видите за какво става въпрос. За организация на транспорта може да се поучим и да черпим от съседите, те никога няма да ни откажат. 

Поздрави и наистина направете запитване където трябва, сайтът се чете доста и ако повдигнем въпроса по-настойчиво, току виж пак пуснали № 3.

Такъв сигнал получихме не редакционната поща на Plovdiv24.bg и верни на традицията, веднага се свързахме с фирмата превозвач "Грация", обслужваща тази маршрутна линия. Оттам ни увериха, че маршрутка № 3 не е спряна:

"По принцип по линията се движат три коли, но през летния сезон те са редуцирани до две. В момента обаче единият от шофьорите е в болнични и затова е налице само един автомобил. От понеделник обаче и другият ще извършва тази услуга в полза на пловдивчани", заявиха от "Грация".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Комай фирма "ГРАЦИЯ " ще изгони и болния и здравия си шофьор с това отношение към работниците си и бавенето на заплатите.
0
 
 
Някои автобуси имат само климатични легла, но нямат инсталирана климатична система. Горещ пример са сините автобуси по линия "66" на "ПедеГрация".
+3
 
 
В статията са съчетани, несъвместими искания! Европейски градски транспорт, по азиатски модел. Не съм обикалял във всички европейски страни, но някой може ли да ми каже в кои има маршрутки? Холандия и Англия, не видях. По трасето което се цитира минават автобуси на три превозвача. Качество и ефективност, беше модерен на времето лозунг, който се оказа утопия. Как искате модерни, нови автобуси, работещи климатици и всички екстри при нелоялната конкуренция на маршрутните линии! Ще става и по-зле!
+3
 
 
С тези 2 коли по целия маршрут сигурно трябва да чакате по 30-40 минути за да мине една. Това е по-зле отколкото да се качиш в рейс-сауна за 5-10 минути пробег.
+4
 
 
щом фирмата не си изпълнява курсовете аут вън от чадара, глоба и предоставяне на друга фирма да извършва транспортната деиност.
-1
 
 
99, 44, 93, 37 могат да Ви свършат работа, мили читателю. Искаш и една разпадната 3ка да върви... Иначе "добра" идея имаш- 19,5 да минават през р."Стадиона", а искаш ли и автобус 1, 7, 27, 4 също да минават от там?
+9
 
 
Линията работи,проблема тук е друг.Става въпрос за кв.Каршияка за отсечката на бул.България до м-н Практикер.За да си хванеш маршрутка от там трябва не да си богопомазан ми незнам и аз какъв.Поразпитах тук там аджеба що тези маршрутки не спират като им сигнализираш ами те подминават със 100км/ч.Информацията е следната.Борба за оборот между колегите на въпросните маршрутки.Основния поток от хора се качвали след ресторант "Стадиона".А тези хора които сме от по-крайните квартали явно сме 3та ръка и нашите пари не са като на другите.....Аз лично съм засичал маршрутки номер 3 на кръстовището на бул.В.Априлов и бул.България да правят ляв завой,посока ресторант "Стадиона" С цел да изпреварят колегите си и да захапят повече пари....Питам аз,кой ще се погрижи това да не продължава така?Фирмата ще предприеме ли някъкви наказателни дейтсвия срещу тези тарикати?!По тези кръстовища има камери,много лесно може да се провери това което съм написъл,стига да има желание.....
+6
 
 
Каква е разликата между това дали ще се пържиш в автобус или маршрутка? А и няма квартал който да няма автобус който да го свързва с ресторант'' Стадиона'', така че не виждам проблем за пътуващите откъдето и да е за ресторант'' Стадиона''.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Дете от Враца бе простреляно в главата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: