ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете с ултиматум към футболистите на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:59 / 22.07.2012Коментари (171)17012
© Lportala.net
Близо 200 представители от трубина "Бесика" изненадаха Емил Велев и футболистите му и забавиха старта на вчерашното следобедно занимание, започнало преди минути на Лаута. Привържениците дадоха ултиматум на футболисти и треньори, че ако съмнителните мачове и в клуба не престанат може да се стигне и до по-крайни действия. На прицел попаднаха обичайните заподорени от отбора - лъжливо напусналия и впоследствие завърнал се след лятната погдготовка Юнес Бенджелюн и сънародникът му Джерами Родригес, и двамата нарочени за загубата на финала за купата на България.

"Животът ни е преминал на този стадион, бъдещето на децата ни е свързано с Лаута, а вие сте преходни. Няма да допуснем да се подигравате с нас. Не се страхуваме, каквото и да се случи, но това няма да продължи. Който не играе мъжки и не се раздава на сто процента ще съжалява. Търпението ни се изчерпва. Публиката, която идва на стадиона и барометърът за това къде се намира Локомотив в момента. Хората ги няма по трибуните и затова сте виновни вие" бяха само част от коментарите на висок тон, които тарторите от Бесика редяха пред навелите глави футболисти и треньори.

Старши-треньорът Емил Велев дори предложи той и избраните от феновете футболисти да преминат през детектор на лъжата. Йордан Тодоров пък обвини журналистите, че са изопачили думите му след мача с Витес, според които феновете трябва да се извиняват на футболистите и собственика Константин Динев.
До по-сериозни сцени на десет-минутната среща не се стигна и след като феновете се оттеглиха, Кокала проведе плануваното си занимание. До неговия край на една от оградите на централната трибуна остана закачен трансперантът, преди няколко дни в Ловеч - "Продажниците вън". От ръководството на пловдивчани присъства единствено административният директор Атанас Узунов. Почетния президент Христо Бонев отсъстваше.

Източник: Lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
27.11.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ахах Зума отсъствал майна, освен той да няма информация какво ще се случва.
+2
 
 
Боклуци,постигнахте целта си! Пиша от телефона,току що Джереми дойде да се сбогува с нас! Каза,че отиват в друг български отбор,много от играчите! Коко Динев И той се махал,нямал да плаща за пътуване в Холандия!
+1
 
 
Вижте момчета, за да се наддигнем срещу Динев значи ни е прекипяло, майна!Тоя направо мина всякаква граница на търпимост! Заради него "Лаута" започна да оредява и стигнахме дотам, че на всеки мач да се питаме ще се играе ли истински или е заложен? Вие това ли искате, майна? Спор няма, че всички отбори у нас играят ТОТО кой повече, кой по-малко, но всички са в кюпа! Нашия Коко постъпи като един глупак, майна - тоя финал за купата го чакаме 30г. и тоя да вземе да се подиграе с 10 000 и го продаде.Ми пълен тъпак, майна какво да ви кажа. Щото Коко ако беше спечелил купата щеше да си осигури подкрепата на феновете дълги години, и пак щеше да си играе, и пак щеше да си печели, както правят и останалите.Ама тоя нашия е прост и премина границата на търпимост от простотия. От 20 г. е във футбола и да не може да спечели един финал за купата.Ама може всеки 3-ти мач да му е ТОТО нали?Да не говорим, че от 2 г. не е пипнал нищо по стадиона. Да го питам аз Коко защо не пожела да вземе стадиона на концесия - мо щото, майна концесионера има задължения и срок, а тоя си е нямал и хабер да прави стадиона.Направи го колкото да вземе лиценз и спря, щото не му пука нито за стадиона, нито за отбора още по-малко пък за нас, които 90 мин. в студ и пек дерем гърла и ходим навсякъде с тия смешници да ги подкрепяме.За какво ни е такъв президент?Това е човек, който ни гледа в очите и най-нагло ни лъже.Всяка година обявява евро-турнирите като цел, но накрая на първенството бяга като дявола от тамян от тая Европа.Всичко си има граници! Коко ги премина и повече няма да бъде търпян на "Лаута". Да си хваща простака, който назначи за тренер за ръка и двамата да напуснат Лаута.Кокалът въпреки, че е много простоват като човек, като треньор е много добър, но е Лакей на Коко...затова и двамата да си заминават!
на 22.07.2012 г.
+1
 
 
КТБ е Руска банка стига с това ДПС
+19
 
 
Ходя на мачове на Локо Пловдив от 1970 г. Свидетел съм бил на възходи и провали . Обикалял съм с отбора , когато е бил на 12 място в Б група цялата страна и знам много добре ,какво е да подкрепяш отбор от Б група , 0 лев интерес от медии , несъществуващ за всички медии в страната. Играеш по села и паланки , и се бориш със селските фенове на ниско разредни отбори и градчета . Това го казвам на МОМЧЕНЦАТА от така наречената Лаута Арми , които тогава не са били родени , това го казвам и на Коце Славов и го питам от кога той е фен на този отбор ? Това го казвам и на Христо Бонев , да си спомни за мача със Сливнишки Герой в Сливница , когато бяхме 4 човека агитка , да си спомни и за полуфинала , за СА в Ихтиман и говоря от името на десетките хиляди Локомотивци , които са обикновенни и истински фенове , не ходят пияни на мач и наистина живеят с този отбор и с името Локомотив независимо , кой е собственика и независимо какви са резултатите , защото НИЕ СМЕ ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ И ЗА НАС Е ВАЖНО ЕДИНСТВЕНО ИМЕТО ЛОКОМОТИВ ! На момчетата с 15 годишен стаж по стадионите ще им кажа едно - Локомотив ще го бъде много дълго време след като вие забравите за този отбор и стадион . На следващия мач с удоволствие ще бъда на трибуната независимо кой е собственика на клуба. Защото аз съм истински Локомотивец !
+3
 
 
ЦСКА започна преговори с двама футболисти на Локомотив (Пловдив). Става въпрос за полузащитника на националния отбор Христо Златински и офанзивния халф Сержиньо. Двамата са част от лидерите на пловдивския отбор заедно с ветерана Здравко Лазаров. Както е известно, треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов настоява за привличане на офанзивни полузащитници и нападатели, които да усилят нападателната мощ на отбора. В последните няколко дни усилено се заговори, че Локомотив (Пловдив) върви към разпадане. Коко Динев не иска да издържа клуба и е готов да напусне всеки момент. Още преди началото на новия сезон може да се стигне до тотална разпродажба на част от футболистите.
-1
 
 
Не знам защо буферите си мислят че някой се интересува от тях.И ДА СЕ РАЗПАДНЕТЕ НЯМА ДА ЛИПСВАТЕ НА НИКОЙ.
0
 
 
Както казват древните елини:"Имаме демокрация! Всеки може да прави,каквото си иска!".Аз лично ходя в агитката и подкрепям отбора,но това не ме прави лумпен,олигофрен и т.н. и в същата насока мога да кажа ,че е доста крайно от страна на някои фенове да нахлуват и държат сметка по този начин на отбор и играчи(те не представляват хилядите,които не са били тама...макар ,че си изказват и те мнението, на което имат право...но те не са ПО-ФЕНОВЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ?!?!?)-има и по културни методи!! Да не забравяме,че сме Любим Отбор на Културната Общественост!!!Само ЛОКОМОТИВ Пловдив
-3
 
 
Всичко,което се случва в Локомотив в момента е плод на долнопробната жълта пропаганда! Е,донякаде успяхте жълтури! Признавам го! Най-жалкото обаче в случая е,че жертвите на жълтото долнопробие станаха уж най-крайните ни и УЖ най-обичашите фенове! УЖ,ама излиза,че те са най-безмислещите и даже глуповати! Сганта направи всичко за да изгоним и Коко и почти успя,защото той не е турчин като техния или Левент,не е Галя-тъпото,не е и наркодилър,но естествено го изкараха най-големия тотоиграч!? ГЛУПОСТИ! Да,Динев играе тото,но нека някой да ми каже,в кой БГ клуб не уреждат мачове????? Само един ми кажете????? Не го оправдавам,но проблемите са много,много по-надълбоко в държавата и в частност в БФС! Ако направим класация за уредени мачове у нас,то Локото и Динев ще са някаде извън "топ-6" и това е най-лошото в случая,защото нещата при нас са мощно преовеличени! Самоче срещу Локомотив е лесно да се плюе най-много пък и едни нечовеци в жълто имат гигантски интерес той да се съсипе и ако може да го няма!? Вие жълти боклуци,колко мача наредихте през годините на Митьо и после при жабарите???? Да ги изброявам ли всичките??? Няма смисъл,всички ги знаем! Знаете ли,колко пари похарчи и харчи и до момента общината ни за жълтата сган и за нейния просперитет за сметка на всички данакоплатци в града ни????? Вие жълти гадове нали бяхте "големи" националисти и последователи на великия Христо Ботев а се нагъзихте на турските подлоги Кръстева,Пеевски и респективно на Караибрахим,пардон ц,василев,който управлява най-турската банка у нас,която пък за огромен смях и ужас държи БГ бюджета..а уж сме против турците и турцизацията!Никога няма да ги признаете тези неща селяни жалки,защото сред ваща рая няма такова чудо като чест и достойнство! За вас най-важното е да ви има,независимо как,с каква емблема или регистрация,независимо от това,дали парите са турски!? Важното е да ви има! Хубаво обаче е да знаете,че вашия "рай" няма да продължи дълго а нас ще ни има и занапред и тепърва ще го осъзнавате и то доста болезнено! Хайде сега псувайте и кълнете и пишете кретенските си минуси! Това обаче няма да промени действителността,която описах и няма да ви направи по-малко жалки! САМО ЛОКО
Когато умра, аз няма да изгния и свежа ще остане мойта кожа, защото алкохола, който съм поел не ще ми позволи да се разложа! На гроба ми не сипвайте вода! На онзи свят аз няма да се мия! И ако някога възкръсна от пръстта, ще бъде само, за да пия!
на 22.07.2012 г.
+4
 
 
момчета не се заблуждавайте няма смисъл да се караме който дава парите той поръчва музиката.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: