ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Разбиха публичен дом и задържаха проституиращи в района на Централна гара
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:56 / 25.07.2012Коментари (12)7791
© Plovdiv24.bg
За два месеца служителите от Второ РУП разбиха публичен дом и задържаха 22 жени и мъже, предлагащи сексуални услуги в района на Централна гара Пловдив.

Предприетите изключително сериозни мерки и новият подход в борбата срещу проституиращите в района на Централната жп гара, пешеходната алея на бул."Христо Ботев" и прилежащите улици бяха обсъдени днес на среща на директора на ОДМВР-Пловдив старши комисар Тодор Чонов и началника на Второ РУП Пламен Узунов с представители на живеещите в този район пловдивчани.

В разговора старши комисар Чонов подчерта, че предприетите мерки дават резултати благодарение и на съдействието на гражданите - за двата последни месеци служителите на Второ РУП са съставили 22 акта по Указа за дребното хулиганство на 16 жени и двама мъже. От тях са били осъдени 18 души на задържане в поделенията на МВР за срок от 3 до 10 денонощия, като в сила са влезли 22 присъди - някои от жените са били залавяни повече от един път.

Жителите на квартала, присъствали на срещата, също изразиха мнение, че напоследък видимо намаляват този вид правонарушения в района. В разговора началникът на Второ РУП Пламен Узунов обясни, че кварталът явно и негласно се наблюдава денонощно от служители на полицейското управление. В обхода скоро ще се включат и служители на моторизираното звено "Сигма", които също ще осъществяват превенция срещу тези, които получават нетрудови доходи по аморален начин.

Старши комисар Тодор Чонов каза още, че полицията има волята и възможностите да се справи с този 20-годишен проблем в квартала и резултатите доказват това - освен осъдените жени и мъже на възраст от 18 до 52 години, от началото на годината досега са съставени и 28 акта за нарушение на чл. 8 от Наредбата за осигуряване на обществения ред на Общинския съвет в Пловдив. А в края на миналия месец бе разбит и публичен дом в апартамент на бул."Христо Ботев", собственост на 56-годишен пловдивчанин, където три жени са предлагали сексуални услуги. В края на срещата участниците в нея бяха единодушни, че трайното решаване на проблема може да се осъществи с предприетите адекватни действията на полицията, съобразени със сегашното законодателство, и с подкрепата на гражданите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ай стига бе... баш там проститутки....сутеньори... Правят ни на идиоти май. Алооооооо добър ден......и на Скобелева майка няма проститутки.....те просто си седят ...ей така....да минава времето.
0
 
 
то голяма война 20 години, някои хора не доживяха да видят ,че проблема е решен, но дали е така...
Aнонимен
на 25.07.2012 г.
-1
 
 
и като напишете акт на циганина той ще го плати? хаха
+2
 
 
голяма работа... ударили 2ма сутеньори от тези които в последно време не са си плащали на куките и вече новина... браво много сме горди всички...само дето съм сигурен че и довечера да минете от там пак ще има циганки и никой няма копче да им каже..те полицаите първи се възползват от тях и ги познават всичките до една..жалка история
Aнонимен
на 25.07.2012 г.
+2
 
 
Защо ли съм сигурен, че полицаите първи са се възползвали от тези аморални услуги???
+3
 
 
Дано най-после живеещите там да си отдъхнат,което означава,че трябва да се правят системни проверки,а за сутеньорите -и аз мисля така.
+6
 
 
По-добре късно,крайно време беше да се започне. В нормалния свят сградите и районите на централните жп гари са паметници на културата,а такава простотия,както тук в района на Централна гара,сигурно няма и в Албания. Отделно,че и самият район е толкова мръсен и занемарен,че един "иностранец" само да го види и ще избяга,и няма да дойде повече тук,ако ще и Кивота на Индиана Джоунс да бъде изровен в града ни.
+9
 
 
Да ударят сутеньорите и тогава проститутките сами ще изчезнат.Сега наказват ку**ите,а истинските виновници се крият като мишки и наблюдават отстрани.Защото като напишат акт на циганката,сутеньорът отново я принуждава да излезе да проституира.
+7
 
 
ее евала след толкова години ,чак сега се сетиха
Aнонимен
на 25.07.2012 г.
+13
 
 
ами направете законни и тогава гонете нелегалните
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: