ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо отрече за завръщане на Матушев на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:55 / 27.07.2012Коментари (44)12860
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив отрече за завръщане на Неделчо Матушев на "Лаута". Както е известно днес "Меридиан Мач" излезе с информацията, че бившият наставник на "черно-белите" е пред завръщане на "Лаута". 

Именно поради това Plovdiv24.bg се свърза с новия главен акционер на пловдивчани Атанас Узунов минути след кацането на отбора на летище "София", който отрече появилата се информация.

"Айде стига с тези слухове! Един писал, че съм бил на среща с EVN, друг еди какво си...Аз съм откровен с всеки и ако има нещо ви го казвам, спрете с тези интриги", заяви бесен Узунов за Plovdiv24.bg.

Относно дали следващото трио, което се очаква да се присъедини към ЦСКА днес (Михаил Венков, Тасио и Илиас Кириакидис) той отговори:"Току що се прибираме от Холандия, ако има нещо до края на деня мисля, че ще е ясно всичко. Но най-вероятно ще се разделим с тях. Аз съм казал, който иска да остава, да остава, който не да си отива".

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Е тоя отдолу го слушайте и ше сколасате ,мангали прости.Дайба и селяните жепейски
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
като гледам нещата вървят към Б група. Дано се окажа лош пророк, ама едва ли. Не знам колко "черен" е бил Коко, но едва ли щеше да изпаднем с него. Дано ББ да намери някой, но едва ли ще отговария на всички изисквания на баш феновете.... тези с многото въпроси, който се сърдят, че "не сме в играта" и същевременно бутат отбора към Б група, където се играят смо "честни" мачове.... О, свещена простота!!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+11
 
 
Към въпросите на Stennet ,които отговори са истината за целия този цирк ,се замислете и кой помогна на Коко да си върти игрите толковa време мирно и тихо??? Замислете се на кой плащаше да ви отвлича вниманието от реалноста, промивайки мозъците ви със крадена история ,смяна на години "истинските майни' и легенди за беси??? Същите тези сега се тупат в гърдите ,че те били го изгонили ,а истината е че те му помогнаха ,както винаги са го правили срещу заплащане!!! Коко за две години и половина си осигури старините покрай вас ,сега ви оставя с над 2 000 000 задължения към НАП ,парите за осветлението и тях прибра ,трансферната сума от Даксон също ,а вие си му благодарете за двата реда седалки и изкуственото теренче и продължавайте да им се вързвате на невестулка и ко. Успех
+1
 
 
Феновете ви бяха велики! Не много на брой, но на моменти заглушаваха целия стадион", каза бившият треньор на немския Шалке 04 и настоящ на Витес - Фред Рутен. Както е известно, около 200 черно-белите привърженици огласиха мощно градчето Арнем преди двубоя, а след това накараха 15 000 холандци да ги аплодират и дори да пеят заедно с тях един от рефрените на агитката.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+11
 
 
Той Коко нqма да ми отговори на въпросите, но ако може някои от неговите привърженици или платени клакьори да го направи. 1. Как стана така, 4е Крачунов сутринта тренираше на Лаута, а следобяд беше футболист на цска. Някой си там се контузил. 2. Как стана така, че в момент когато Локото газеше наред на Лаута, дойде цска след нокдаун в Симитли, взе 3 точки и остана в играта, а Локо(собственост на същия К. Динев) - зад борда. 3. Как може толкова да се обиди на група фенове, че да зареже отбора между двата мача в ЛЕ. В същия този цска редовно се скача срещу собствениците. Както е и в много други отбори у нас и по света. 4. Как така след като пророни сълза от мъка и умиление според Хр. Бонев, половин отбор се премести... къде? В цска? Че той направи повече за цска отколко собствениците му. Трябва ли да му благодарим на господин Динев за "напрвеното" в Локомотив Пловдив?
+4
 
 
Добре защо да им се сърдим на момчетата, те са професиолналисти това им е работата, вие ако сте на тяхно място нимали да си смените работодателя ако ви намалят заплатите или никoй друг ви предложи по-високо възнаграждение на труда които полагате! За да е силен един отбор трябва собщевена школа и пари за няколко класни играчи. За съжеление такава е реалността в БГ!
+10
 
 
Непрекъснато коментирате кой къде ще отиде. Нормално е. Но никой от Вас-феновете на Локо днес не уважи един от играчите на Локо и не го поздрави по форума. Честит Рожден Ден на Йордан Тодоров!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: