ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тежка катастрофа вдигна на крак района на Сточна гара
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:11 / 28.07.2012Коментари (27)22734
© Plovdiv24.bg
Моля да ни извините за лошото качество на снимките, изпратени са ни от наш читател
Два силни удара малко преди 23:00 часа снощи, изкараха живущите в района на Сточна гара на булеварда, за да видят какво се случва, разказаха очевидци пред Plovdiv24.bg.

"Чухме два силни удара, излязохме, видяхме, че има катастрофирало такси и Фиат. За минути около катастрофата се насъбраха колеги на таксиджията. По всичко личи, че Фиат-а, в който имаше четирима младежи, е навлязъл в насрещното, но все още не са ясни причините за катастрофата. Дойдоха полиция и линейка, тъй като шофьорът на таксито бе сериозно пострадал. При излизането си от автомобила той само промълви: Убиха ме, бай Иване", разказа за инцидента очевидец пред репортер на Plovdiv24.bg.



Още по темата: общо новини по темата: 27
22.01.2013 »
21.01.2013 »
23.04.2012 »
31.03.2012 »
20.03.2012 »
29.12.2011 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Манталитета на шофиране на повечето таксиметрови шофьори е под всякаква критика. Имат ли клиенти НИКОГА не карат с максималната ПОЗВОЛЕНА скорост, дори и клиента да ги помоли изрично за това. Да не говорим, че спират където си поискат без никаква сигнализация, а като нямат клиенти карат бавно и пречат на движението. За маршрутките и градския няма да говоря. Най-лошото е както Стефан каза, че като стане нещо се събират куп колеги и след това, незнайно от къде се намират разни свидетели. Някой най-сетне да започне да ги следи как карат и да има санкции!!! И съм 99% сигурен, че точно таксиджията е виновен, защото всеки ден шофирам от единия край на града до другия по няколко пъти.. случва се да има 1 или 2 гъзареещи тийнейджъри, но всеки един таксиджия кара рисковано, изнервено и опасно за всички около него включително и самия себе си. "При излизането си от автомобила той само промълви: Убиха ме, бай Иване"" А за това няма кво да коментирам - след като няма жертви ... актьори и тарикати колкото щеш.
+2
 
 
Защо не се казва и нашета версия . Защото таксито ни изпревари в насрещното и ни удари . 5 мин след катастрофата се събраха около 30 колеги на таксито още малко щяха да ни набият. Ако ния го бяхме ударели трябваше да сме на мястото на таксито а не зад него. И няма наща лява врата да е смачкана а ще е дясната защото не ния сме предприели изпреварване .Таксито предприе изпреварване на двойна забранителна лента, не подаде сигнализация за изпреварване движисе с 70км горе доло и при лека маневра за да избегнем дупката , той се удря в нас и от бързото каране не овладя волана и се блъска в насрещната мантинела . Когато слезна от колата му нямаше нищо и се качи сам в линейката. И изведнъж от някаде се появи свидетел с кола която се е движела пред нас . И незнайно как без камери са издирали колата !!! Само да кажа че нямаше никакви репортери а всичко е качено от някой колега на таксиджията . Е това е България няма оправия и всеки коментира без да знае каво е станало
+2
 
 
До кога мобилните автомобили с камери на КАТ ще чакат на хранилка, а няма да документират в движения нарушители при спиране и паркиране по централните булеварди? До кога с Европейски средства ще работим по български? Знаем къде са стационарните камери, знаем къде чакат мобилните стационарни камери /на еднопосочен двулентов или трилентов път с ограничение 30 км.ч./ Ние нямаме нужда от световен тероризъм, ще се унищожим сами, със любезното съдействие на държавните институции!!!
0
 
 
Напоследък ми се случва доста често да засека на Карловско шосе в насрещното да се движи автомобил в бързата лента и то с висока скорост.Хубавото е че на излизане от Пловдив към Карлово/Хисаря има камери и няма да останат безнаказани
+9
 
 
някой май е правил обратен кадето нетрябва... чудя се кога ще се сложат мантинели точно в този участък
+17
 
 
Не знам кой кого е ударил, но те ще се оправят. Докато тези неграмотници, които коментират - няма да се оправят.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Ей ма всички колко сте Компетентни. Поне
+2
 
 
нищо му няма на таксиджията...освен че се правеше на филмар..
+3
 
 
така като гледам за челен зблусък такси-то не е пострадало толкова а бакшиша като кара без колан се е челосал в стъклото и сега реват че тежко бил пострадал.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: