ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално: Локо има нов собственик!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:31 / 28.07.2012Коментари (608)60538
© Plovdiv24.bg
Преговорите с новият финансов благодетел на Локомотив приключиха успешно, съобщи специално за Plovdiv24.bg Атанас Узунов.

"Локомотив има нов собственик, преговорите приключиха успешно, кой обаче е той ще научите официално в понеделник, такова е желанието на новия силен човек", обясни Узунов.

В понеделник от 18:30 феновете се събират на "Лаута", а от 19:00 ще има демонстративен мач, в който ще се включат и популярни личности. Тогава ще станат ясни и детайли около управленското тяло на клуба, както и бюджета на отбора.

Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
27.11.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Колко е жалко да си папагал- как се ровят в темите на Локото . Щастлив съм че не съм папагал.
+15
 
 
Момчета,привърженици на Локо и Ботев,след случая в Катуница мислех ,че най после агитките на двата отбора са преди всичко БЪЛГАРИ и после привърженици на някой отбор.Сега като ви чета коментарите се чудя това същите хора които скочиха срещу циганския терор ли са или просто групи ходещи на мач да си избият комплексите и да поругаят на воля.Така като ви чета се плюете на воля в повечето коментари и като дойде 11 кръг вместо празник на града ще стане пак война.Най вече заради група безмозъчни типове които сега пишат и най глупавите коментари.Вие не разбирате ли ,че Пловдив е един ,България е една.Не разбирате ли ,че колкото по -силни клубни отбори,толкова по-силен национален отбор ще имаме.Затова и държавата е на това положение,защото всеки плюе другия и няма уважението между хората.Защото когато сме единни и политиците ще се съобразяват с нас.Аз съм привърженик на ботев,но много ми се иска в 11 кръг двата отбора да направят един наистина уникален мач,едно истинско дерби.А привържениците на двата отбора един неповторим празник по трибуните.Нека покажем на цяла България ,че СЪЕДИНЕНИЕТО започва от Пловдив.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Марешки взима Локото - разпродава и малкото останали играчи, на тези които остават им дава никакви заплати и им казва че ако не ги искат ще ги продаде и тях!!! С какъв отбор ще бъдете в А група...и всички се радват на новия собственик...лелелеле. За какво ви е този калъв, че се и радвате!!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 29.07.2012 г.
+3
 
 
Утре ще се смеем много!
-4
 
 
Брей коментари 600 -коментиращи 170...Това означава ,че има по 20 жълтура ,които са написали по 10 коментари-Съвет... Намерете си приятелки или поне приятели !!!
-1
 
 
Каквото и да си коментираме ще се срещнем в 11 кръг и ще се разбере кой ще ходи с наведена глава половин година...
+3
 
 
То пък един собственик. Надявайте се на Марешки да ви направи фактор, хахахахаха.Поне безплатни лекарства ще ви се осигурят, имате нужда :) Едно е сигурно.Яко ще ви клатим....ама МНОГО ЯКО!
на 29.07.2012 г.
0
 
 
Абсолютно точен коментар. Тъй като познавам и разумни локомотивци , а не само беси-олигофренчета , с които е пълно тука , мога да ти кажа че те в момента са в голяма конфузия и притеснения от "новия собственик" /или спонсор ? - и те не знаят.../ , и съжаляват още от сега за Коко Динев. С тоя орангутан-мафиот бъдещето на Докоту изглежда много по-мрачно и лошо от това което бяха досега.
+7
 
 
Колко ниско ниво само!и единия лагер и другия омразата е в повече определено! ЛОко като овце ги третират казал пласмасата всички на лаута и айде давайте надахване голямо тайна голяма все едно кой посрещат!? За тоз варненски психопат чак посрещане на пален стадион си поръчал!? Обзалагам се че този ще е по зле от Коко относно заплати и качество целите са му други скоро ще ги разберете.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: