ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ужасна катастрофа на булевард "Източен"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:00 / 30.07.2012Коментари (36)24241
© Plovdiv24.bg
Вчера около 14 часа стана ужасна катастрофа на бул. "Източен". Моторист се блъска в "Мерцедес", който завивал наляво. След удара моторът хвърчи във въздуха около 10 метра и се приземява в предницата на идващ насреща автомобил! От моторът не става нищо. 

Всички с мотори, внимавайте с високите скорости! Не снимах моториста, но ако го бяхте видели в какво състояние беше, щяхте да си захвърлите лъскавите мотори! 
© Plovdiv24.bg

Това пише на редакционната поща на Plovdiv24.bg наш читател.

От "Пътна полиция" Пловдив потвърдиха пред репортер на сайта за пътнотранспортното произшествие, като заявиха, че по първоначални данни мотористът няма вина за катастрофата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Че как моториста ще е имал вина! Те винаги са невинни и беззащитни,горките хорица...докато карат с 200++ км/ч из града без екипировка,без нищо. Винаги освобождавам място като видя някой такъв хубавец,но те просто не пазят себе си,а искат другите да ги вардят... И понеже претендират,че са равноправни участници в движението - ми к'во им е равноправното,че карат със скорости,подходящи за немските магистрали?! Че рядко спират на светофари?! Ако аз мина с такава скорост с автомобила си в града,са ме опандизили за отрицателно време (така и трябва),ама защо някой си " по-равноправен " го оставят ей така да си блуждае из булевардите с трицифрена скорост? Някой да е чул човек с мотопед да се е пребил така? И съм 100% сигурен,че това НЕ са рокери и т.н.,а разни комплексари,където нямат къде да си избиват комплексите,освен на пътя... И в крайна сметка,пожелавам бързо възстановяване на моториста и дано поне 1 гънка да му се е образувала в мозъка след това...
+1
 
 
мотористите и велосипедистите са също пълноправни участници в движението
+1
 
 
Защо всеки мисли че мерцедесът е завивал на ляво,или като е мерцедес не може да спазва законите,при изпреварване също се получава конфликтна ситуация в комбинация с бързата скорост на мотора завоят е направен без да го желаеш.Нима не ви се е случвало от нищото покрай ваз да профучи мотор сбясна скорост без даго забележите.Уважавам колегите мотористи и рокери но молбата ми е НЕКА КАРАТ ПО БАВНИЧКО В ГРАДА така е ти ще могат да реагират на ситуации в които може да се избегне конфликт
+2
 
 
Как така моториста няма вина?! Тия от саКАТ бъзикат ли се?! Що за удар е било, че да се огъне така Мерцедеса и мотора да хвърчи 10 метра?!
0
 
 
искам най напред да кажа на чакърова че тя може да си мре колкото иска но да не пожелава това на хората,миличка явно нямаш деца и дано твоето да не кара мотор защото коментара да се трепят да не стане реплика на някой друг по адрес на твоето дете,никoй не разбира мотористите и всички ги обвиняват за начина по които се чувстват себе си и свободни,като карате кола не сте по малко безопасни за движението иза останалите-пешеходците! не осъждайте хората само заради това че се различават от вас и вашето мислене,при положение че и вие не спазвате законите по пътищата и всеки си кара както си иска. би трябвало когато се случват катастрофи както тази с МИШО в момента да се замисляме че трябва да внимаваме на пътя качвайки се на каквотоо и да било мпс да отваряме уши и очии на четири да бъдем концентрирани за да съумяваме да реагираме във всяка една ситуация случваща се на пътното платно.Не осъждайте мотористите и не правете излишни първосигнални оценки на ситуацията защото за всяко едно нещо в живота си има причина(какво се е случило?как?)а тя на вас не ви е известна.Както сама ще се обедите в думите ми аз също съм на мотора но от позицията си на такава мога ли като вас да кажа да мрат шофьорите дето секи ден се мучат нарочно да ми минават през краката и се опитват да ме блъснат за да ме изпреварят на светофара, но не аз не съм като вас човешкото в мен все още е над всичко останало и ако сте достатъчнмо умна ще разберете че човек винаги трябва да мисли преди да говори,а в случея на вас това ви се губи!
0
 
 
За моторите добре,не става ясно мерцедесите да ги захвърляме ли? Всички ППС са напълно безопасни докато някой не ги подкара,както се казва,задкормилното устройство!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+4
 
 
а къде ли се е движил моториста,удар от ляво на завиваща на ляво кола?????
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: