ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Абушев и Фераресо започнаха с Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:43 / 01.08.2012Коментари (92)21455
© Plovdiv24.bg
Бившият нападател на Локомотив Пловдив Рангел Абушев и оказалият се ненужен в Ботев Пловдив Диего Фераресо направиха вчера първа тренировка с "черно-белите". 

Двамата ще бъдат тествани от наставника Емил Велев в контролите, които клуба е уредил за тази седмица. Първата е четвъртък, за която все още се търси съперник, а другата е събота от 10,30 часа срещу Чавдар Етрополе.

Абушев изкара два сезона на "Лаута" след като беше привлечен от Марица, но така и не можа да си утвърди титулярно място и напусна отбора. 

Фераресо изкара един подготвителен лагер с Ботев Пд, но не можа да впечатли достатъчно Ферарио Спасов и бе освободен преди заминаването на "канарчетата" за Австрия, заради недостатъчния брой квоти за чужденци извън ЕС.
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+22
 
 
Бразилеца не е отпратен от Ботев а няма как поради липса на квоти за чужденци извън ЕС.Мисля че си заслужава и е много талантлив,дано се докаже.Успех съграждани,и се стягайте за дербито....Той не умира..
+13
 
 
Бразилчето не е лош футболист, но явно има още да се развива затова са го преотстъпили Литекс на Етрополе. И май все още е тяхна собственост , а ако е на Чавдар Етрополе значи на Стоичков. И значи или са ни за него повече пари отколкото си струва, или Ферарио е преценил, че другия бразилец на неговия пост при нас е много по-добър. На вас явно Стоичков като кумец на бай Насо ще ви го даде без пари или ще уговори Гришата да ви го преотстъпи. Обаче за какво ви е Абушев? От Вихрен Коко го доведе, но нито Шенсой, нито Матушев, нито Кокала го харесаха за титуляр. Същото стана и в Берое, влизал е няколко пъти като резерва.
-1
 
 
За Ронито съм съгласен добре дошъл да е !
+10
 
 
Браво! Крайно време е в този отбор да започнат да играят и Пловдивчани! Аман от черни маймуни. Освен Дембелето и Даксон друг свясен черньо не сме имали от 2005 насам. Тогава Дайо беше страшен. Дано този път да се даде шанс на Рони. Има какво да даде на тоя отбор, от тука си е, млад е и освен това ми е комшия. Успех Рони, мачкай ги!
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+8
 
 
Дали ще го обиграваме в Раковски или в Локо няма голяма разлика...
на 01.08.2012 г.
+9
 
 
Нека бразилчето да се обиграва ... таз година в изпадащ отбор , догодина в "Б" ... Ся , не може всички бъдещи таланти да ги обиграваме в класен тим като "Раковски" ! :-) :-)
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 01.08.2012 г.
+34
 
 
Първо добро попълнение в отбора ви!Бразилчето е добро!Не е при нас заради квотата.Успех и се стягайте!11 кръг идва :)
+14
 
 
Абушев е много гьст с Узунов и в момента му тьрсят работа на момчето . Узунов урежда предимно футболисти от школата на Марица. А иначе енай яловия нападател в А група- 19 мача - 0голове в Берое и проби в Гоце Делчев. Но бат Наско ще го уреди..
+18
 
 
смешно е в Локо да се привлича играч, който дори и в Берое не искат за резерва. Или си мислите, че Илиан Илиев не разбира от футбол и е "спрял развитието на нашето момче". Футбол с наши и ваши не се играе. Абушев не става дори и за Пирин ГД
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: