ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Локо с обръщение към Коко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:26 / 03.08.2012Коментари (165)17948
© Plovdiv24.bg
Фенове на Локомотив (Пловдив) публикуваха в сайта tribuna-bessica.com саркастично обръщение към бившия собственик на клуба Константин Динев

Ето какво пишат запалянковците:

След като страстите, съпътстващи участието ни в Лига Европа отминаха, "десетината пияни и дрогирани фена" решихме, че е дошло крайно време за равносметка. И за благодарности. След като за всеобща радост Коко Динев няма нищо общо с Локомотив, "няколкото лумпена" се чувстваме задължени да изкажем неимоверната си благодарност към бившия вече собственик на клуба!

На първо място, благодарим Ви, г-н Динев за построеното помощно игрище с изкуствена трева на стойност 900 000лв. Децата на Пловдив наистина го оценяват. Жалко само, че след Вашето управление задълженията на клуба по наши сведения са нарастнали с над 1 000 000лв. Съвпадение?!

• Благодарим Ви, г-н Динев за това, че продадохте безочливо финала за Купата на България пред очите на над 10 000 пловдивчани, след като месец преди това се кълняхте в децата си, че не бихте заложили срещу Локомотив.
• Благодарим Ви, г-н Динев, че доведохте в Локомотив най-безочливата шайка продажници, която някога е играла за нас. Беше истинско удоволствие да гледаме театрите на Бенжелюн и снимки от празненствата на Джереми след поредната тото-загуба.
• Благодарим Ви, г-н Динев, че за тези години не си мръднахте малкия пръст за да създадете една нормална структура на управление на Лаута. Няма как да не изкажем нашата благодарност към това, че управлявахте клуба на такова аматьорско ниво, че стигнахме годините на Галя Топалова.
• Благодарим Ви, г-н Динев, че с тото-простотиите си изгонихте хиляди от стадион Локомотив и посещаемостта ни стигна рекордно ниски за отбора ни стойности.
• Благодарим Ви, г-н Динев, че благодарение на тото-простотиите Ви претърпяхме най-голямото унижение възможно и при децата - останахме и без юношески отбор до 19 години.
• Благодарим Ви, г-н Динев, че ни превърнахте в сателит на ЦСКА и с пернишките Ви приятели ни спретнахте страхотната постановка да нямаме победа над отбора с петолъчката.
• Благодарим Ви, г-н Динев, превърнахте името Локомотив в нарицателно за черно тото и уредени мачове.

Благодарим Ви, г-н Динев. Сбогом!

Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
27.11.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Значи трябва да "отлюспите" не само Коко, Бенжелюн и Родригес тогава, но и Наско Узунов, Бонев, Здравко и Кокала. Не ми се вярва всеки един локомотивец да е съгласен с написанато, макар в него и да има доста истина.
+3
 
 
значи, кво сега..Бойко Борисов ви заръча да се борите с черното тото и вие предприехте първата стъпка..декларация , срещу човека, който сбъдва мечти. Не разбирам ?!
+1
 
 
Хубаво е,че виждатв какво е дал,ама ако разберете колко е взел,май ще го обесите!!!Само заради Бургас повече не трябва да стъпва на Лаута позорното копеле.Разбра,че повече не може да играе тото /браво на момчетата дето не сядат/ и изчезна с шайката продажници!!!Като му лижете задника,защо е оставил 1 000 000 задължения,че то така и аз ще ви направя игрища!!!Искам да гледам истински мач,ако ще и на челна стойка,а мръсника вън от Пловдив!!!!!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Пирате след Велев кой е наред да си ходи?И като гледаш напред нещо хубаво виждаш ли за Локомотив?Нали си врачка.Боклук....
+8
 
 
Как можем да кажем на черното -бяло,а то е,че Коко свърши много работа за Локо,вярно имаше и гадни моменти като тези накрая и съмнителни мачове.Като теглим чертата обаче не мога да си изкривя душата.Коко беше на всеки мач,гореше в играта все едно е на терена.Края беше такъв,всеки ,които се е занимавал с бизнес знае ,че няма нищо вечно.Човекът си каза ,че няма финансов ресурс да поддържа отбор и няма за какво да се сърдим."Фракциите"искат явно собственик милиардер с гръмки обещания-терени,ДЮШ и т.н.Не е лошо ,но няма как всеки да има много богат спонсор,особено в днешните икономически условия.Тези големи фенове го правят ,за да не останем по-назад от жълтите,не е лошо нещо конкуренцията ,но не става всичко изведнъж ,ние имахме нашите години слава ,сега наред може би са те и и после пак кръговрат.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+18
 
 
Мисля, че е низост и мерзост нещата да се казват зад гърба на даден човек вместо в очите му. Тези лоши качества нямат цвят и принадлежност. Абсурдно е да аплодираш някого, а след няколко дни страхливичко и по балкански да изречеш такива думи. Това е само лично мнение, всеки преценя за себе си.
+11
 
 
Wind -подготвя следващата декларация ....
+3
 
 
На Коко не могат да му се отречат три неща:1. Коко напрви много за любимия си отбор.2. Коко никога не предаде/продаде любимия си отбор.3. Коко никога не изостави любимия си отбор.А знаете ли кой е любимия отбор на Коко? - ЦСКА.Контузи им се защитник - няма проблем, дава им наи-добрия. Трябват им три точки на Лаута за да спасят сезона - няма проблем( и това не им помогна).Нямат селекция - няма проблем, ето ви половин отбор(дано и това не им помогне). Колко е добър Малкия Голям човек.Той, ако трябва и жена си ще заведе на Народна Армия. Какво сърце, каква душа - камбана! Паметник трябва да му се вдигне на Коко... на Панчарево!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: