ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив се раздели с Ели Маркес и Саламастракис, Илиян Йорданов остава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:47 / 07.08.2012Коментари (98)11518
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив (Пд) се раздели със защитниците Ели Маркес и Георгиос Саламастракис (на снимката с №44). Двамата ще разтрогнат своите договори по взаимно съгласие. Гръцкият бранител и бразилецът дойдоха в клуба през това лято и дори играха в трите официални срещи до този момент - срещу Лудогорец за Суперкупата на България и срещу Витес за Лига Европа.

Първа тренировка с черно-белите днес направиха други две нови попълнения. Това са халфовете Марин Петров и Николай Станков. По-късно днес двамата ще подпишат договори за 1 година. Петров е бивш футболист на Литекс и Спартак (Вн), а Станков бе за последно в Добруджа, но преди това игра за Берое.

В сутрешната тренировка се включи и Илиян Йорданов, който се разбра с ръководството да подпише договор за 1 година. Черно-белите имат днес още едно следобедно занимание.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Днес Марешки е изпратил на Лаута Димо Атанасов и парагвайчето от Монтана.
0
 
 
А бе, вие няма да изпаднете ама ще сте пътуващият цирк на А група! Бая има да се посмеем! Кво става? Вече втори ден няма декларация! Взе да става скучно.
+1
 
 
Марешки е много сериозен бизнесмен и прави впечатление на ителигентен човек. За съжаление не знае защо е в Локомотив. Дано Бойко по-скоро разбере, че си направи анти реклама по този начин и "му напомни, че футбола трябва да се обича ПОВЕЧЕ".....
+3
 
 
Стегнете се селяндури и подарете на новия бос едно прасе, че ще се разсърди. И стягайте ромския оркестър за Надежда. Ей го къде е- 10 кинта за пътническият в двете посоки и в Софето пеша. До стадиона ще направите една репетиция и като прескочите оградата кючеците и маанетата могат да започнат. А Вълчо ще вози с нелегалното такси желаещи до Кюстендил да видят купата.
+5
 
 
Вие май ще направите рекорд, за около два месеца привлякохте и освободихте футболисти за поне три отбора.
+9
 
 
Славов защо не напишеш декларация с въпроси 1...2...3...на МАРЕШКИ? Както направи с КОКО.Да го попиташ какви са тези трансфери от Б и В група?Какви са целите на ЛОКОМОТИВ?ИЛИ не ти стиска.
-1
 
 
Марешки подхожда внимателно и правилно, защото, както всички знаем, нов бардак със стари к..ви не се прави! Ще бъде даден шанс и на треньора, и на играчите да се докажат! Те трябва да знаят много добре, че Локомотив Пловдив е асансьор към мечтите и небето, но ако паднеш от него , отиваш във футболното небитие! Който не може да осъзнае това и се полакоми за 300-400е. повече, да си ходи, той не е качествен за отбора на Локомотив! Понякога втората възможност е решителна за футболисти с характери и амбиции! В Локомотив Пловдив атмосферата е европейска, цивилизована, за разлика от селящината на един друг отбор с жълти фланелки, на който Абрамович да им дойде спонсор-пак селяци ще си останат! Локомотив Пловдив е еманацията на хилядолетната цивилизация в древен и вечен Пловдив, затова този отбор ще бъде винаги велик, както велик е този вечен град! Някакви жълти селяндури сега са се взели много насериозно, живеят в някакъв филм и в жълтата си митология, в която най-големите успехи са безсмислените победи над Байерн и Барселона в мачове, без значение за крайния изход от двубоите, в които съперниците им са си правили тренировка! Птицата Феникс Локомотив Пловдив ще се възроди за пореден път от пепелта и ще излети в горд и победоносен полет!
+5
 
 
абе този Марешки да стабилизира отбора или да го разбада иска?!Какви са тези играчи от Б гупа дето води, а в съото време не може да плати на доста по-стойностни играчи. е*аси куклата дето доведоха потниците. Бойко, с този си направи голяма анти реклама. Вземи му налем малко акъл на този. Не може с 1 милион да се издържа отбор дори и от Б група
0
 
 
ХАХАХА Катуна се разпада с пълна сила! Що не вземете Бат Бойко за централен нападател, поне ще дигнете класата ви тройно!!! Нещастници :))))
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: