ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Колев се завръща на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:18 / 09.08.2012Коментари (100)17363
©
Една от легендите на Локомотив Христо Колев бащата се завръща на стадион "Локомотив". Очаква се в най-скоро време той да започне работа в школата на клуба, научи Plovdiv24.bg.

Колев няма да поема набор, а ще се занимава с офанзивните футболисти от по-големите набори, като ще се опита да им придаде своето майсторство в изпълнението на пряк свободни удари и други тънкости на нападателите и офанзивните халфове.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Това е един от най скъпо продадени български футболисти- 1200000 долара , тогава когато за Марадона Наполи плати фантастичните 8000000 долара - Един от НАЙ ЯРКИТЕ ПЛОВДИВСКИ ФУТБОЛИСТИ.
-3
 
 
Христо Колев наистина беше талантлив футболист-много талант и малко мързел.Но както обикновено,тук чета коментари предимно на "буфери"-феновете,родени от купената титла през 2004 г.,които изобщо не са запознати с играта и кариерата му.Според някои от тях едва ли не ни е разцепвал от бой.Нека да проследим кариерата му в "Локомотив" и конкретно мачовете му срещу "Ботев".За "Локомотив" е играл 8 сезона-3 в "Б" група и 5 в "А" група.За петте си сезона в "А" група статистиката в мачовете между "Ботев" и "Локомотив" е:5 победи за "Ботев",4 равни мача и 1 победи за "Локомотив".Освен това са играни З мача за купата-две победи за "Ботев"и една за "Локомотив",т.е.7 победи за "Ботев",4 равни и 2 победи за "Локомотив" при голова разлика 25:16 за "Ботев".Първият сезон на Колев като футболист е 1983/84г.В този сезон е преплетено името на една друга легенда на "Локомотив"-Хр.Бонев.На 21.08.1983г. Бонев изиграва последното си дерби,спечелено от "Ботев" с 4:2,след което той се разплаква на терена.По-късно през същия полусезон Бонев става ст.треньор.През пролетта на 1984г. е и първото му дерби като такъв,спечелено от "Ботев" на "Лаута" с 2:1.В края на сезона,воденият от Бонев "Локомотив" изпада в "Б" група."Рекордите" на легендата не спират дотук-на 22.08.1987 г.воденият от него отбор допуска загуба на "Лаута" от "Ботев" с 2:5.С този мач "Ботев" държи рекорда за най-много отбелязани голове на противниковия стадион.По-късно,през 1995 г.този рекорд е повторен след победа на "Ботев" на "Лаута" с 3:5 в 1/8 финал за Купата.Но да се върнем на Хр.Колев.В мачовете срещу "Ботев" Хр.Колев е отбелязал 5 гола,като в нито един от тези мачове "Локомотив" не печели.Още веднъж да кажа-Хр.Колев наистина беше много талантлив.Уважавайте си го и го помнете,но не го канонизирайте като "терминатор".Не и на "Ботев"!
0
 
 
да питам специално бай Вълчо каква кола кара. Някой знае ли. вълчо кажи бе
-1
 
 
Големи надъхвания, голямо нещо. Разбирам, че се радвате, че ви се връща една легенда, но е малко смешно с тия закани, при положение, че той ще отговаря за детско-юношеската школа, а първият ви отбор в момента е съставен от баберици, анонимници и свободни агенти :) Чак перушина щяла да хвърчи в 11тия кръг :) Стегнете се малко и не пишете глупости.
-3
 
 
ЕЕеее бащицата, браво. Сега е ред и на Джевиза да се завърне.
-4
 
 
Точно този се отрече от Локомотив , когато станахте собственост на Георги Илиев . Това вече е неговият Локомотив и за това се връща :)
+5
 
 
само да поясня в много срещи Бащата се самоизолираше заради "особения" си характер ама разиграеше ли се и Стоичковци и Сираковци ги правеше на кълбета
-5
 
 
И с бащицата ще сте на дъното!И без това когато играеше ни беше клиент.:)
Тотален побърквач!!!
на 09.08.2012 г.
-5
 
 
Великан е!!! Тои и Бонев, това са играчите!!! Добре дошъл у дома, и заповядай 11 кръг да видиш редовното подчиняване на жълтата сган!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
В Белгия гърмят: Бижуто на Локо е на крачка от трансфер във френската Лига 1
Един от най-сърцатите в Локо: Ще продължим да се борим до края!
Джовани подлуди китайците с красив победен гол в 96-ата минута
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: