ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Пд картотекира трио за Локо Сф
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:00 / 10.08.2012Коментари (29)9940
© Plovdiv24.bg
Администраторът на Локомотив (Пд) Илко Дойчев картотекира днес в БФС трите нови попълнения в отбора - Костадин Марков, Павел Ковачев и Диего Фераресо. Тримата подписаха договори с клуба за 1 година и ще могат да играят в неделя срещу Локомотив (Сф), ако треньорът Емил Велев им гласува доверие.

Марков е на 33 години и е бивш капитан на Миньор. В края на миналия сезон десният бек напусна пернишкия тим и бе със статут на свободен агент.

Ковачев е централен защитник и е на 25 години. За последно игра в Калиакра, а преди това бе част от отбора на Берое.

Бразилският халф Диего Фераресо игра за последно в Чавдар (Етрополе). Неговата картотека стана факт, след като извиканият в младежкия национален отбор футболист получи работно разрешение.

Още по темата: общо новини по темата: 11
13.08.2012
13.08.2012
13.08.2012
12.08.2012
12.08.2012
12.08.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Наистина става интересно да се види как ще играят новите, как ще се стиковат! На практика правим съвсем нов отбор, ще е необходимо време, не трябва да сме максималисти първите кръгове! Сега ще проличи тези момчета стават ли за футбола или не стават! Аз лично няма да пропусна нито един мач, защото повече от всякога, на отбора сега е нужна подкрепа!
+5
 
 
Имам чувството че се вземат играчи не които иска треньора и които са необходими на отбора, а такива които иска собственика. Някакво съвпадение със това на Коко.
0
 
 
естествено, че ще подписват за една година човека още не се е запознал с бг футбола , трябва време и потбор за да се търсчт играчи, ако игрят добре ще получат догдвори ако ли не ........
+5
 
 
Ако са надъхани момчетата и имат желание, са спосбни на подвизи. Да ги подкрепяме утре в София и през целия сезон, пък то се е видяло, че скоро пак ще правим нов отбор. Иначе ми е любопитно да видя тези момчета как ще играят за Локомотив, при така създалата се ситуация. САМО ЛОКО!
+8
 
 
Ами браво! Имахте нужда от защитници, а Диего мисля, че трябваше да остане при нас в Ботев, но явно не им стигна времето да го "побългарят". От всички нови до момента, мисля, че той е най-стойностното ви попълнение. Само не разбрах, какво стана с Димо Атанасов? Има ли краен срок в който може да се картотекират още играчи?
+5
 
 
Не знам защо точно сега трябваше да не се предлагат договори на тези които искаха да останат в Локо.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+16
 
 
Може да се базикаме много едни с други, но ви пожелавам успех! Пловдив трябва да е над всичко, и да размазваме манзите шопи! Само Ботев!
-2
 
 
МОЩНО НАПРЕД, ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ! Цървулите да запазят хладнокръвие до 11 кръг , щото ги почваме след 3-4 годишна почивка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спечели две купи с Локомотив, а сега стана шампион на Бахрейн
Промяна! Локо и Гигант (Съединение) се разбраха да играят на "Лаута"
Локомотив изненада с подаръци деца от Румъния
ЦСКА-София с информация за мача с Локо
Христо Бонев се включи в кампанията "Подкрепа за българските капитани!"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: