ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Без победител в "железничарското" дерби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:53 / 12.08.2012Коментари (71)12569
© Plovdiv24.bg
Без победител завърши "железничарското" дерби между отборите на Локомотив София и съименникът му от Пловдив. Мачът между двата отбора на стадион "Славия" завърши 1:1.

Във Вип ложите на "Овча Купел" бе забелязан новият собственик на Локо Пд Веселин Марешки, в компанията с почетния президент на клуба Христо Бонев.

Срещата започна отлично за гостите, които след 20 минути игра поведоха. Нападателят на пловдивчани Христо Спасов бе повален в паказателното поле на домакините и рефера отсъди дузпа. Зад топката застана капитанът Христо Златински, който не сбърка - 0:1.

Пет минути преди края на полувремето халфът на Локомотив Пд Тодор Тимонов усука коляно и бе заменен принудително от новото попълнение Петров. На полувремето се установи, че контузията на Лимона е сериозна и той ще остане в столицата, за да претърпи операция в Пирогов.

В даденото от рефера Никола Попов продължение домакините възстановиха равенството. Диметър Телкийски бе изведен зад отбраната на гостите и с прехвърлящ удар изравни. При положението останаха съмнения за засада на бившият футболист на Левски.

След почивката двата отбора намалиха темпото на игра и се стремяха повече да не допуснат гол, отколкото да вкарат.

Така двата отбора не извършиха победител в "железничарското" дерби и си поделиха по точка.

В следващият кръг Локомотив Пд приема на "Лаута" отборът на Литекс, който вчера взе скалпа на ЦСКА с гол в добавеното време на мача.

Локо Сф - Локо Пд 1:1
0:1 Златински 20' (д)
1:1 Телкийски 45'

Локо Сф: Михайлов, Върбанов, Велков, Добрев, Бранеков, Димитров, Илиев (76' Павлов) , Борносузов (46' Велев) , Пеев, Манолов, Телкийски (81' Петков)

Локо Пд: Кунчев, Марков, Георгиев, Ковачев, Диего, Златински, Георгиев, Тимонов (40' Петров) , Спасов, Йорданов (55' Абушев) , Маламов
Още по темата: общо новини по темата: 11
13.08.2012
13.08.2012
13.08.2012
12.08.2012
12.08.2012
11.08.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Честито на Локомотивци! Щом в София се е наложило съдията да спасява шопите, значи отборът ви не е за подценяване! Успех!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 13.08.2012 г.
+2
 
 
Браво на Локо за точката!
+2
 
 
Признавам си, че нашите ме изненадах много приятно с играта си. За съжаление чернодрешкото (вчера с жълт екип) направи всичко по силите си да опропасти мача!
+16
 
 
Ами ударихме малките софииски отбори сега ГОВЕДАТА И 4ОРБАТА,искам пловдивските отбори да ма4кат столи4ните...напред Мои-БОТЕВ!
+6
 
 
Браво на момчетата!! Признавам си, че бях голям песимист за тази среща, но така радостта е още по-голяма. Следващия кръг ще се разберат много неща. Най-радостното е, че Марешки е бил на стадиона!!!
+14
 
 
Добра игра като цяло, отборът още не е сработен, което е нормално, много трябва да се наблегне на фланговете ! Добър мач с гол от засада за Локо София !! Успех за напред !
+2
 
 
Последният път , когато буферите изпаднаха пак стартираха с реми в София . Дано се спасят сега , заради дербито .
+8
 
 
Харесаха ми малките пичове,това е отбора,който искам да гледам!Имаме доста трески за дялане и ще берем доста ядове,но все пак удоволствие е да се гледат наши момчета.Мощно бой по Латекса!
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 12.08.2012 г.
+8
 
 
Видях хъс и желание и раздаване!!!!! В жегата, гости в София, съдията и ВЪПРЕКИ всичко, всички, които бяхме на мача видяхме че ги надиграхме, но най-важното, момчетата играеха за победа и се раздадоха, а не все едно да направят определен резултат! Защото няма по кофти от това да виждаш потенциал, а накрая ...... уреден мач и загуба Без здравко, бенджита, родригези и прочие.... ТОВА Е ЛОКОТО КОЕТО ИСКАМ ДА ВИЖДАМ!!!!! Марешки бе там, видя, кои сме като публика, да даде някой лев за млади и обещаващи играчи (млади лъвчета, които да се хвърлят за идеята) и сме готови!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: