ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Президентът на Ботев Пд: Цветков ще играе срещу Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:49 / 14.08.2012Коментари (39)13334
© Plovdiv24.bg
Президентът на Ботев (Плов­див) Юли Попов успокои феновете на тима, като заяви, че звездата Иван Цветков ще може да играе сре­щу Левски. Вчера в някои медии се появи информация, че напада­телят няма да излезе на "Герена" в неделя, тъй като между двата клуба имало договорка той да не вземе участие в мача като част от трансфера му при "жълто-черните".

"Иван Цветков ще може да играе срещу Левски. Няма никаква договорка със синия клуб, от който закупихме футболис­та, да не излиза срещу тях. Иван Цветков си е наш играч, подписали сме договор и треньорите ни решават в кой мач да играе и в кой не, а не Левски", категоричен бе шефът на "канарите".

Спортно-техническият ди­ректор Александър Александров-Кривия пък сподели, че в четвъртък-петък ще се знае със сигурност дали Цветков ще из­лезе срещу сините.

Според запознати между два­та клуба наистина е имало принципна договорка нападате­лят да не играе в мача с Левски.

След хеттрика му срещу Славия обаче от ръководство­то на канарчетата са преце­нили, че ще е голяма грешка, ако се лишат от услугите му за двубоя със сините. Отделно шефовете се опасявали, че феновете, които припознаха в играча новия си идол, няма да приемат добре подобна новина и ще скочат на клуба за то­ва им решение. Така на 90% Иван Цветков ще излезе на "Герена" в неделя.

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 37
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Много ясно!!!!Как няма да играе та да не би Левски да му плаща заплатата. Който плаща тпй поръчва музиката!!!!! Стара Българска прича. И разбирасе че няма да съм хепи ако не играе.....Ванка бой по каските!!!!
+9
 
 
Не трябва да се обръща внимание на говеждите провокации, както и на буферската мъка, простo трябва да отидем да издерем гърлата си, а канарите на терена да покажат класата, която имат! Напред мой Ботев!!! Всички неделя в София!!!
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+17
 
 
Успех на Ботев срещу Левски - нека шопите имат респект от Пловдив !
+15
 
 
Още преди да се появят теми за мача с говедата писах, че ще има всякакви провокации от тяхна страна, не само от клуба, но и от клакьорите им в медиите. При тях ситуацията е много натопорчена и евентуален неуспех с нас ще ги вкара в голяма криза. Това за Цветков е нищо в сравнение с онова което тепърва ще вършат на всички "фронтове", но в крайна сметка каквото и да правят и със съдии, и със медии, и спрямо публиката ни, нещата ще се решат на терена.
+9
 
 
ако не ни дадат 10 процента от капацитета им,тоест 2900 билета,рискуват да загубят мача служебно.така е по наредба.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+14
 
 
Стадион Георги Аспарухов е с капацитет 29200 места.Полагат ни се 2900 билета.Ако са по-малко ще настъпи ад под небето.Канари,подготвили са ни само 1500 пропуска.
+11
 
 
Говедата ще направят всичко възможно и непозволено да не биете. Успех все пак въпреки, че си мисля ,че този мач е техен.
+32
 
 
Няма какво да им се претиснявате на тия.Отивате и ги биете на сред Гей/арена и официално афеширате апетит за титла таз година.Хайде успех, а Локо ще бьде голямата изненада таз година след всички емоции.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
БФС се разгърна - глоби Ботев с над 12 бона
Ботев показа пълния стадион от птичи поглед и отправи призив към феновете
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: