ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кокала хареса Димо Атанасов и приятел на Берба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:34 / 16.08.2012Коментари (29)7823
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локомотив Пд Емил Велев одобри дошлите на проби футболисти Димо Атанасов и Константин Мирчев, който е един от най-близките приятели на Димитър Бербатов. Вчера и двамата взеха участие в контролата срещу Асеновец (8:0).

Не така обаче седят нещата с парагваеца Диего, който не впечатли с нищо Кокала и той набързо го отпрати. С "черно-белите" ще продължат да тренират юношата на "смърфовете" Божидар Илиев и Цвятко Петков, които ще имат още няколко дена да се докажат пред наставника на пловдивчани. 


Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Момчета, дано да греша ама май сте на път да поставите един печален ветовен рекорд - клуба с най-много собственици отишли си от белия свят по насилствен начин. Дано Кокича се усети навреме и вазира нейде далече, че взрива днеска е май само предупреждение...
Незнам ваш репортер ходил ли е да сградата на Дирекция МДТ на ул Радецки 18 а да види отпред на улицата какви прекрасни дупки има и стоят от 2-3 месеца. Питам се гражданите като отидат да си плащат пътен и като минат през тези дупки какво желание ги обзем
на 16.08.2012 г.
+3
 
 
позната вече история в пловдивския футбол, взимат се само играчи свободни агенти без да се дава и 1 стотинка .За повече подробности питайте бате Митко отс.Крумово
+4
 
 
Постепенно се сглобява отбора, но процесът ще завърши в края на месеца! Кокъла ще направи боеспособен отбор - тази година без медали и купи, но в шестицата със сигурност!
+3
 
 
Кога ще купим един качествен играч и да спрем да се задоволява ме с огризките на други те тимове?Локомотив има нужда от лидер от някой от който да се гради състава,а не от свободни агенти... Нямам против момчето а политика та която почваме да водим.
0
 
 
Въпреки абсолютно доказания и изгонен от всякъде анти-тренер Велев...Локо Пловдив ще излезне, за да победи Латекса в неделя ! Тези млади футболисти изгарят от желание да се докажат на Лаута ! За съжаление наглецът от ГейАрена продължава олимпиадата по мастика и освен да ръкомаха "напред напред" друга тренерска дейност не знае ! Такъв хаос като на мача срещу Локо София е трудно да се види и в махленски отбор...тичат като луди, но не знаят накъде и какво правят на терена ! Няма зони, няма и персонални задачи ! Дано не платим висока цена за наглоста на този "магьосник" ! Искам да видя как ще подкрепим ние феновете този нов отбор след позорната наредена загуба от Литекс 6:2 миналия сезон ! Тогава коковите футболни проститутки донесоха поредния позор за Пловдив ! Още не мога да проумея, че все още има почитатели на Лаута тази свинска торба, която ни занули и остави с 3 мил. дългове и без отбор 1 седмица преди шампионата !!!
+5
 
 
Не учаквайте медали и Европа с тоя отбор.Единственото хубаво нещо в момента при вас са младоците които повярвайте ми ще играят роля през първенството.Успех в всички мачове до края без 11 и 22 кръг.В 9 кръг играят Любимците на БФС,а след два мача никой няма да помне грандовете.Моля се да има телевизия за да може хората по цяла България да видят коя е столицата на футбола.
+5
 
 
Закво ние тоя Мирчев немога да разбера тази чичка умряла
+9
 
 
Божидар Илиев също има място в отбора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: