ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емил Велев готви трансферен удар
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:56 / 19.08.2012Коментари (27)8285
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Пд Емил Велев се надява да нанесе трансферен удар в близките дни. Той е поканил в тима бившите футболисти на Литекс Светослав Тодоров и Христо Янев. Тодоров е без клуб след края на миналия се­зон, а Янев подписа с ЦСКА. След отпадането от Мура обаче той попадна в черния списък на треньора Стойчо Младенов и бе освободен от армейците.

Онзи ден пък на Велев са били предложени услугите на бившите нападатели на Бо­тев Пловдив Атанас Курдов и Георги Какалов. Надали обаче техни трансфери на "Лаута" ще бъдат одобрени от феновете на черно-белите.

Само преди няколко дни клубът подписа с друг бивш играч на кръвния враг Ботев Пловдив - Димо Атанасов. Още в нача­лото на подготовката пък се присъедини Тодор Тимонов, който направи име първо на "Колежа".

"Вярно е, че са ми предло­жени много играчи. Ще водим разговори обаче следващата седмица. До края на месеца ча­кам отговор от Светослав Тодоров и Христо Янев", каза Кокала.

На "Лаута" не изключват вариант в отбора пак да се завърне Даксон да Силва. 25-годишният бразилец подписа с Вашку да Гама, но така и не може да заиграе за гранда от Рио де Жанейро. Причината е, че жълтата карта на играча не пристигна навреме в ме­стната федерация и той не получи състезателни права за сезона. Емил Велев пък иска да си го върне.

"Зависи дали Дак­сон ще има желание да се вър­не пак в отбора. Аз го искам, защото той беше наш осно­вен футболист. Не мога да ка­жа какви са проблемите, кои­то са възникнали в Бразилия. Ако не си уреди нещата, може да се върне", заяви Кокала.

Източник: "Тема Спорт"






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Днес на Герена Наско Курдов подкрепи Ботев и каза, че в понеделник отива на Лаута да помага на Локомотив да не изпадне. Товй е един истински пловдивчанин
+2
 
 
Изгониха Лазаров че бил на възраст, а сега половината отбор са му горе долу набори
+2
 
 
Хахахаха какъв трансферен удар бе хахахаха ще умра от смях Наско Курдов браво бе кокал дай ся да вземем и Динко Дерменджиев и цирка да е пълен.Заради хора като вас хората не ходят на мачове замислете се занапред кво ще правите....ако ли не все по малко хора ще ходим на стадиона
+2
 
 
Кокъла знае ли, че Старческия дом се намира на Коматевско шосе? Да отиде направо там да прави селекция!
+3
 
 
0:1 за Литекс. Лъсна цялата истина за разбития от група фенове отбор на Локомотив!!
+4
 
 
Само да не е този "бомбастичен" трансфер Курдовия, че........
+3
 
 
Тъй и тъй взимат пенсионери,що не върнат и Гочо Василев и Бонев-ще стане голямо шоу и цирка е е пълен.А ако и Едо върнат,да се надпреварва със Светльо Тодоров да пропуска голове,ще е много забавно.А Янев и Зума ще се карат кой да бие фаловете.Ей,много бабереци има ей,ама добре че има и отбори д аг иприбират,че тия момчета като не могат да работят друго,ще умрат от глад...
+5
 
 
Това за Курдов го видях само в два сайта и не е обявено от клуба, така че все още е под въпрос. Аз съм раздвоен за него и даже по-скоро не го искам, както и голяма част от нашите фенове. Айде към стадиона.....САМО ЛОКО!
+9
 
 
Аз лично, господа локомотивци, смятам да заровя бойната секира. Повече няма да ви сера в темите, освен ако нещо не бъда предизвикан. Пожелавам успех в днешния мач! Въпреки, че предсказанието ми за Даксон се сбъдна.
+8
 
 
Комши, честит ви нов трансфер майна. Не знам за Тодоров и Янев, ама в шопските сайтове пише, че Кокала е кандисал най-после и наш Наско Курдов е парафирал с Локо за годинка плюс една. Аве що не вземете да му кажете да остави глупостите и да вземе Арфата и Васко Гуджев, момчетата са в момента в Съединение, послушайте ме има доста хляб в тях и най-важното играят сърцато. Нашите определено сбъркаха като ги освободиха.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: