ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Локо Пд против привличането на дуо бивши "канарчета"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:34 / 20.08.2012Коментари (80)9505
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локомотив са в готовност да изразят недоволството си против предстоящото привличане на двама бивши футболисти на вечния съперник Ботев. Сериозна група запалянковци се събират на входа на комплекс "Локомотив" днес от 16.30 ч., в готовност да не допуснат пристигането за първа тренировка на Георги Какалов и Атанас Курдов.

Сред феновете усилено се носи слуха, че старши-треньорът Емил Велев, който на практика пое цялата спортно-техническа власт след идването на новия собственик Веселин Марешки, не е дал одобрението си за привличането на въпросните футболисти. На събирането си на Лаута привържениците на "черно-белите" ще потърсят отговор на един от най-важните въпроси, свързани с представителния тим. А именно - кой към днешна дата реди селекцията на Лаута?

Източник: Lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 30
01.03.2013
29.08.2012
28.08.2012
27.08.2012
27.08.2012
26.08.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
хора отритнати от обществото,хора които като ги видят децата ти питат какви са тези нашарените с татуировки,хора които пият количества алкохол и пеят измислени от самите тях някакви си песни нямащи нищо общо с Локомотив,хора от които повечето незнаят състава на Локомотив,се опитват да ни накарат да не ходим на стадиона любим.хора които са малцинство на лаута и техния сектор,хора които решиха агитката да се премести зад вратите защото е модерно.....господа моля направете си един отбор с името Локомотив и го управлявайте както сметнете за добре,не се месете в наши отбор,а може и да го финансирате или да пуснете някоя декларация....в това сте най добри.....ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ НА НАШИЯ ОТБОР СЪБУДЕТЕ СЕ И ПРЕМАХНЕТЕ ТУМОРА НА ЛАУТА,ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ СЕ САМОУНИЩОЖИМ.....ЛОКО ПЛОВДИВ Е МОЯ ЖИВОТ
+10
 
 
Някои от Бесика се взеха много насериозно вече . мислят че могат да управляват отбора хах. имаше преди и даже до сега ги има никви фанелки на Ювентус да не се пее ювентус , обаче тяхното Наполи се налага , както и гледам налагат се песни от на Наполи агитката. "семкажии ставайте да викате , нямате място тук " , а бе въобще много смешна работа.преди 10 години Жоро газето беше най - върлия фен на Ботев , сега е тартор на агитката , но Наско Кюрдов не можел да идва щото бил ботевист или бил играл в ботев. Кюрдов е по - добър от Спасов ,по - опитен , а това означава по-добре за отбора.Що не земете да пуснете декларация накрая с вашите Трансферни цели и исканите от вас Футболисти ?!?! пълна излагация последните месеци с тея декларациии ....
+2
 
 
вдигнете по един плакат и те ще си "плюят на петите" като коко, никой не може да устои на толкова страшни плакати като вашите
+9
 
 
Ако вземете Курдов няма да збъркате,няма значение че е ботевист,а и не е казал нищо лошо за Локо.Друга е обаче работата с Какала,трябва да го следите изкъсо ако го вземете,че може да му хрумне изведнъж да си направи екскурзия до Израел.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
вдигнете по един плакат и те ще си "плюят на петите" като коко, никой не може да устои на толкова страшни плакати като вашите
+9
 
 
А това със сайта на феновете, просто не знам как да го коментирам.Стана сайт на 50 -мата дето се познават.Нямаш право да напишеш мнение ако 10 човека не те познават,не дадеш ЕГН и снимка в цял ръст,станахме за смях.
+6
 
 
Аз и за това не пиша във форума.Това са глупави ограничения, но скоро администраторите ще се усетят, че не е това начина.Струва ми се, че ни трябват играчи след показаното вчера срещу Литекс.В този ред на мисли, взимаме ги тези и ако не стават-пътя!Футболистите в днешно време са просто едни наемници, изключително рядко се срещат Личности сред тях!
+8
 
 
Момчета,много ще сгрешите!Жоро и Наско са добри футболисти!Имат проблем с дисциплината,но мисля че са си взели поука,след това което им се случи.Ще са и от голяма полза,към сегашното състояние на отбора ви!Но вие най-добре си знаете!
+8
 
 
В сайта на феновете вече не е възможно да се пише там стана като някаква секта където само избраните се имат за по локомотивци от другите и само те могат да си изказват мнението там.Параноята сред тези хора е голяма,че фенове на Ботев пишели във форума,ами нали има модератори да трият жълтите словоблудства и да оставят редовите фенове на черно-белият клуб да могат свободно да изкажат своето мнение.Сега исках да напиша нещо по темата за Атанас Курдов но уви това е невъзможно а като чета там как се надъхват, че са прави и само и единствено те имат право да решават какво е добро за Локомотив.Жалко е че групичка от 50 души се взимат много на сериозно и се опитват да поставят другите фенове на Локомотив в ролята на малкото дете което трябва да слуша големият батко щото така е казал големият батко.Този клуб никой друг не може да го унищожи ни жълти ни сини ни червени за голямо съжаление той ще бъде унищожен от вътре от своите"ултраси" които се изживяват както единствено най правилната група хора за тях останалите фенове са без значение за тях е важно преди всичко егото им че ще пишат за тях и ще коментират всички какво са направили ето това е за тях важната цел а не доброто на Локомотив Пловдив.Тези хора ще накарат онези които истински обичат Локомотив да не ходят на Лаута да гледат безумието на така наречените ултраси.Оставете Локомотив на мира подкрепяте отбора там трябва да отдавате всичката си сила и любов към клуба,а трансферната политика и всичко останало оставете на хората в клуба те за това са там и получават заплати.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: