ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Какалов и Курдов на "Лаута", феновете и Велев изгониха Какалов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:22 / 20.08.2012Коментари (147)20983
© Plovdiv24.bg
Както се очакваше, днес малко след 16:30 Георги Какалов и Атанас Курдов се появиха на "Лаута", за да започнат тренировки с Локомотив.

Голяма агитка от привърженици на Локо също е на стадиона. Те отново заявиха нежеланието си Какалов да бъде привлечен в отбора, като допълниха, че нямат нищо против Курдов, който смятат за млад и перспективен играч, който никога не е показвал обидно отношение към Локо, за разлика от Какалов, който преди време е отправял жестове към публиката.

Какалов събра смелост и излезе пред привържениците, като им заяви, че е очаквал подобно отношение, но е тук, за да помогне на Локо. Въпреки това, феновете му заявиха в прав текст, че е нежелан и най-добре да си събере багажа и да напусне отбора.

Емил Велев се съгласи да хвърли повече яснота около отбора, като заяви, че Какалов е желан от президента Марешки, като самият треньор не го желае в отбора си. Също така Велев каза, че иска в отбора си Христо Янев и Светльо Тодоров, но отбора няма възможност да плаща заплатите им. Велев допълни, че не прави той селекцията и е в невидение за футболистите, които му карат.

След събитията Какалов и ръководството ан Локо седнаха на разговор от който стана ясно, че Какалов няма д абъде привлечен в отбора.

Очаквайте по-късно в Plovdiv24.bg снимки и още информация от драматичните събития на "Лаута".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Между другото Какалов е наистина просто момче, да беше си останал в Етър, там все пак и треньор и хората го ценяха, той намерил черква да се кръсти. Ще помагал бил. Те не те щат кръчмата, той за на кмета къщата...
+6
 
 
"Велев допълни, че не прави той селекцията и е в невидение за футболистите, които му карат." За какво е този треньор тогава ?!?!?!?!?
-1
 
 
Абе шматки задръстени, ми като не ги щете щото били жълти изгонете и Илиян тогава бе и без това Кокала не го пуска да играе. Викахте и срещу Лимона преди, ама той ви беше един от най-добрите и срещу Витес, и срещу Локо София. А той е по-голям фен на Ботев и от Какалов и от Курдов.Като не ги щете тогава вместо да се правите на мъже събирайте пари на Кокала за Тодоров и Хр. Янев. Щото Магарешки няма да даде не разбрахте ли? Човека съвсем ясно ви каза "Ще търсим момчета дето са били пренебрегнати другаде". Кратко и ясно. Никой не ви кара да ги носите на ръце, смешковци. Ще повторите нашата грешка дето като изгониха няколко умника Мечеджиев, цяла година търсихме после ляв бек.
-1
 
 
Двамата са супер тандем , но ако вземете и Манчев , направо ще творите чудеса по терените . Пустата му злоба и омраза обаче , няма да ви позволи да ги вземете . Болните ви мозъци изгониха и Коко и сега дълбоко ,ще съжалявате.
-3
 
 
Курдов жълта к**во посмей да стъпиш отново на лаута няма да ти се размине
0
 
 
КАКЛОВ Е МНОГО БЪРЗ И ОСТЪР НАПАДАТЕЛ В МОМЕНТА НЯМАТЕ ТАКЪВ ИГРАЧ МОЖЕ ДА РЕШИ МАЧ С ЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ Е МАЛКО Е ЛУД НО ВСЕКИ ЛУД С НОМЕРА СИ
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+4
 
 
ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ-ДУМИ,КАТО ЦИГАНИ,ПРАСЕТА, ЖЪЛТУРИ-КОЙ,КОГО ЩЯЛ ДА НАБИЕ.АБЕ ХОРА,ВИЕ ТОТАЛНО ДЕГРАДИРАТЕ.;ЦСКА ОБИЧАМЕ;-ТИ СИ СЕ СБЪРКАЛ ТОТАЛНО,ЯВНО НИ БЪРКАШ С ъъФАКУЛТЕТА" У СОФИЯ,ОСЪЗНАЙ СЕ И НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ.А ОТНОСНО ВАШЕТО ОТБОРЧЕ-БИ ТРЯБВАЛО ДА ВИ Е СРАМ ДА СЕ ПОЯВЯВАТЕ ПО ФОРУМИТЕ,НО ЯВНО НАГЛОСТТА ВИ Е В ПОВЕЧЕ.
0
 
 
какалов щеше да ви е най-силния футболист а вие го изгонихте. въобще не сте в позиция да се правите на принципни и скоро ще го разберете. в момента фенското ви поведение се определя от уникални олигофрени. със здраве да си ги ползвате...
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: