ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Адска катастрофа в "Тракия", има загинал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:26 / 21.08.2012Коментари (87)32854
Зверска катастрофа с един загинал стана днес следобед на Околовръстното шосе в "Тракия", научи Plovdiv24.bg.

Сблъскали са се "Порше" и "Фолксваген Поло", като по първоначални даннни  на полицията полото не е спряло на знак "СТОП", което е предизвикало тежкия инцидент.

Мъж загина при катастрофа днес на Околовръстното шосе край Пловдив. Инцидентът е станал около 16.30 часа на пътя след Ягодовския прелез срещу блок 314 в ж.р."Тракия". По първоначални данни лек автомобил "Фолксваген Поло" отнел предимството и блъснал лек автомобил "Порше". На място е починал 61-годишният водач на фолксвагена, гласи официалната информация на ОД МВР Пловдив за инцидента.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тоя дъргел с Поршето ще се окаже пак син на някой депутат и ще го оправдаят. А може би беше най-правилно минувачите да го линчуват още преди да е дошъл който и да е, за да спре да причинява смърт.
+1
 
 
човекът от Полото е от моя блок и моето мнение че дори той да е виновен ако поршето е карало с 50-60 км нямаше да има смъртен случай.
-4
 
 
На мен пък ми е интересно как така все Поло-та и Пунто-та изскачат така изневиделица, с бясна скорост и отнемат предимства на Порше-та, BMW-та и к'ви бяха там още. (facepalm)
0
 
 
С риск да подразня всички мразещи скъпите коли и шофиращите ги, ще ви кажа, че съпруга ми е карал по шосето Ягодово- Пловдив точно пред поршето и му е направило впечатление - хубава , бърза кола, може да го отсвири във всеки момент, но шофьора е карал културно, спокойно и е давал предимство на всички! Защо пък възрастния мъж с полото, да не е отнел предимство и така да е станала белята? Всъщност начина на мислене е един и същ- вчера жена удари колоездач- издадохте и смъртна присъда защото е жена, днес при отнето му предимство е виновен човека със скъпата кола, защото всички богати трябва да се мразят!
+2
 
 
щях силно да се учудя, ако поршете беше отнело предимството
+1
 
 
колкото и да коментираме кой какво предимство е имал,или какъв знак е имало,чия е вината-човека стана курбан. по-добре се замислете,че вместо полото може да е излязло от уличката дете с колело. това можеше да е детето на всеки един от нас!децата хабер си нямат кой е дясностоящ и кой не. те си карат на групички и често заемат повече място на пътното платно от едно поло.в предишните коментари се изписа,че 33 метра е спирачния път при 120 км. с колко е карал този идиот,та да влачи и другата кола същото разстояние?? бедата е,че нищо няма да се случи,защото такава ни е оправията.плащаме данъците на пътните полицай,плащаме им заплатите,а не можеш да ги видиш никъде,освен под някоя дебела сянка да дебнат с бинокли дали някой говори по телефона.никаква превантивна дейност,никакви патрули,освен ако не броим панаирното време,през което виждаме чат-пат бяла фуражка. сигурен съм,че има начини да се избегнат тия дивотий,но никой не си мърда пръста.законодателството ни е такова,че се изисква психологическо изследване за водач на тролей,който я успее да разбие 25-30 км поне за да не пречи на движението,я не. на разни малоумници по на 25г. не искат нищо освен да си напишеш имената без да сбъркаш.може да се измисли начин, след като си купуваш такъв спортен автомобил да полагаш някакъв задължителен тест. щом може в щатите да слезеш от колата,да се огледаш, да се изпикаеш и преди да си си закопчал колана оня да е до теб и да ти пише фиш за 400 долара глоба-значи и тука може да се направи нещо,въпроса е дали някой ще направи каквото и да било в държава,където политиката е ориентирана към тотално против народа.вечното оправдание,че няма пари....за тях има-за нас все няма.поне от кумова срама да правят нещо,то хората да не умират по пътищата като
+5
 
 
естествено, по пътя на логиката - за да няма спирачен път, значи не е карано с 50 км, за да влачи колата 35 м, значи яко е била настъпена газта! А и никой не си купува порше, за да кара с 20 км в час, нали? Как разбраха, че полото не е спряло на знак СТОП? А ако е имало камион, пречел на видимостта, както се твърди в някои коментари, то полото какво е виновно? И като заключение: Все пак живеем в Бг, поршето и да е виновно - НЯМА да бъде признато от властите! Битият - бит, е. - е.
+1
 
 
Бог да прости човека! Вчера случайно минах през мястото на инцидента. Това което видях беше, че двете коли стояха най-малко на 20 метра от кръстовището. С каква скорост трябва да се движи автомобил, който при удар с друг да го влачи 20 метра? Със сигурност няколко пъти над допустимата скорост от 50км. След като шофьора с Поршето е причинил смърт при движение с несъобразена скорост, дали ще получи заслужена присъда или утре може и някой от нас да стане жертва на увлечението му по високите скорости?
+2
 
 
Всеки ден, по всяко време на кръговото до пожарната се въртят самоубийци с мощни коли, които след това отпрашват със съответна скорост към гарата и другите кръгови. Околовръстното е скоростна писта! Полицията никога няма време да реагира, дори и когато сме подавали номерата на колите!Отдавна трябваше да има камери на всички кръгови, но откакто се започна строежа на новия търговски обект на поп Николай / Черквата до хлебозавода/, няма пари за нищо в "Тракия"! Господин кмете, кога ще се стигне и до нуждите на обикновените хора, които нямат политически и бизнес амбиции? Сигурно и това Порше е бързало към адреналина! Вчера за три часа се въртяха над 10 коли!
+5
 
 
Аз съм на 20 и ще ми е трудно да преценя скороста на Порше.Идва от далече,кара със 140 150 айде преценете го де...тоя с поршето е за затвора...не отиде да види човека как е а се оплакваше 4е вчера го бил регистрирал на ши*аните сеирджий...званнаха на 112 6-7 мин след сблъсака...човека беше жив 10-ина минутки...линейката дойде неочаквано бързо...ако се бяха обадили на време медиците можеше и да направят нещо...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: