ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
НАП прибра 200 хил. лв. от милиона на Марешки за Локо Пд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:45 / 23.08.2012Коментари (69)12574
© Plovdiv24.bg
Точно 20 процента от парите, които новият президент на Локомотив /Пловдив/ Веселин Марешки донесе в клуба при встъпването си, са отишли в Националната агенция по приходите. Новината съобщи самият Марешки в ефира на bTV.

При първото си идване на "Лаута" варненският бизнесмен показа платежно нареждане от 1 милион лева, които внесе в касата. От НАП обаче са реагирали своевременно и са изискали 200 хиляди от тях за погасяване на стари борчове.

Дълговете на пловдивският клуб са около милион, а освен това съдът постанови 2 милиона лева глоба за данъчни нарушения по времето на експрезидентката Галя Топалова. Това решение обаче се обжалва пред петчленен състав на Върховния административен съд.

В изказването си Веселин Марешки разкри още, че преди да бъде убеден от премиера Бойко Борисов да поеме Локомотив, с него се е свързал бившият собственик Константин Динев.

Марешки отказал на Коко Динев. След това обаче не могъл да отхвърли предложението на министър председателя.

Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
27.11.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-5
 
 
ох ох аман от олигофрени локомотив бил закрит не локомотив се обедени закрит беше ботев дефакто този отбор ботев-ъ е съвсем нов и колкото да искат да го изкарат наследник на васко ниновия не може защото бате митко не може да бъде прескочен но дерзайте ще минат години и с помоща на пропагандата ще го пробутате и този мит няма да ви е за първи път
+7
 
 
Коко не можа, ама тоя ще ви довърши. А в каква бясна еуфория изпаднахте като разбрахте, че ще имате нов собственик. То не бяха фрази как папагалите треперели, как новия бил по-богат от Абрамович, как ще вземете титлата и купата още тази година. Ама колко ви се смях още тогава :)
+13
 
 
Символът на Пловдив - ,,БОТЕВ,, е най- старият футболен клуб в България.Това е ИСТИНА и никой не може да противоречи.
+2
 
 
Схемата е като при бат Митю:))))) Идват едни италианци(варненци), 1 месец сметки..... няма сделка:))))) После идват африканци.....1 месец.....няма сделка:))))) Буферони отива в Б група.....няма сделка....:))))) Чак тогава няма сделка -няма буферони!!!! НЯМА НИКОЙ!!! ЕДНО НИЩО!!! НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ НИТО СДРУЖЕНИЕ, НИТО ВЕЛБЪЖД, НИТО СПОТКЛУБЪ, НИТО ВЛАДИСЛАВ.....:))))) ОСТАВА САМО ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ!!!:)))))
+17
 
 
Демек както се каваше в един филм "Направили са му предложение, на което не може да откаже". :) :) :) Филма май се казваше "Кръстникът"...
+18
 
 
Преди 1 година един старец преди да си изпие ,,гинко беловата'' каза ,,да Локомотив е Спортклуб'' и след 6 месеца се регистрира най-новият отбор Локомотив 1926г който взима само годината на раждане,но не и името на баща си.За сметка на това не се плаща наема за подлеза на централна гара който се води на Локомотив 1936.И се започна едни сменяния на графити ,татуси,знамена но не и на фанелката на клубният смърф.По средата на трагикомедията някой научил че имало някакво непокорно тракийско племе беси живяло 6 века преди Христа.И предложил този историк че от това племе може да излезе новина.Нищо че са живяли в планините ,нищо че футбола е създаден много,много след това.След една шега станаха смърфове,след едно напиване остаряха с 10 години,а след едно насиране станха беси.Не случайно навремето гостуващите циркове разгръщаха куполите точно срещу бившите оризища на Ягодово-сегашният стадион Локомотив.Стадион построен от малцинствата служещи в строителни войски на ,,техният генерал'' който обиколи половината отбори в България..Затова е и сега свлачище.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: